C00L Dzipsy @ 08.01.2021 12:43
Ne Kristīne haju uzsāka....???? Vai tad viņa nebija tā kura pirmā publiskoja postu par BE un Aliexpress Facebook?? Ar to arī abu kašķi un nesaskaņas sākās un turpinās vēl šobaltdien... Ne tā?
Jā, un paldies Viņai par to.
Tajā laika daudzi jau runāja par to un es tajā skaitā. Meklējot kurpes kāzām es lūdzu palīdzību , lai iesaka kur var pirkt. Tikai ne Taureni. Vienam Brends, citam trendrs , bet man tirgus 🤷🏾♀️ gaumes lieta. Paldies , ka Kristīne ver vala acis daudziem. Un es veiksmīgi atradu kurpes , bet vārdiem “Elīnas Taurenī ir labas lietas”, nu dzīves kvalitāte ir dažāda, un mana nu stabili nav šī.
Spriežot pēc tā cik daudziem vina ver acis vala, es secinu, ka nav īpaši daudz gadu, jo pieredzes trūkums ir acīm redzams. Nedomāju, ka 19+ gadiem būtu jākomentē Kristīnes bērns vai gimene. Sāc ar prāta spēju un logisko domāšanu , kas Tev ir apkārt 😊
Izaugsi, izvedosi gimeni tad varēsi lojāli izvērtēt vinas stāvokli, bet kamēr Tev intresē Elīnas “ Jaunās kolekcijas”, tikmēr diez vai drīksti vispar ko tādu pat iedomāties 😊
Neredzu arī baigi heitu no Kristīnes puses. Tas ka Jums tā ērti ir domāt , tās jau Jūsu problēmas. Ar savu dzīves uztveri jāstrādā ir pašiem, nevis meklēt 101 attaisnojumu kāpēc Elīnai neizdodās. Elīnai neizdodās , jo meliem ir īsas kājas nevis tāpēc , ka kādaprāta Kristīne ir “ slikta mamma”.
Elīna ir slima, un vizuālais tēls par to arī liecina.
Apsēstība ar sevi un neizsakāmā naudas kāre ir tas kas dabiskajās normās neiet roku rokā ar tām zināšanām ko Jums sūta , vai māca Dievs.
Pirms pacelt savu degunu augstāk par saviem sekotājiem , grāmata ir jānoliek augstāk nekā zemākais plauks , kas atrodās mājās.
Zināšanas ir zelts.
Meitenes...
Kāpēc Jūs neveret valā savu!?! Kur problēma izveidot grupu un uztaisīt savu bodi? Ja ir kam patīk šis stils , kāpēc joprojām nav savs!? Es esmu vadijusi ēdinātājus un mana darbinieku lokā bij tik jauni un talantīgi jaunieši, es pati daudz ko no viniem iemācijos. Es ticu , ka daudzi no Jums to spēj... tik nesaprotu kāpēc joprojām atbalstat šo...
Kapitālu lielu nevajag, personālu nevajag, atnāc uz darbu , krāmē plauktus, tīri , pārdod un sūti pa pastu 🤷🏾♀️ Kas tur tik grūts!? Vadītajā amaantā klāt nāk registrācijas, un spriežot pēc Elīnas vina pat to nedara 😅 Kas te ir grūts?
Es ieteiktu Jums, palīdzēt Elīnai. Atbrīvojiet vinu no šī darba. Vinai vajag sakopt gan dvēselisko stāvokli, gan vizuālo. Veriet vala savu👍🏽
Visi kuri te runās par skaidībām, laika tēriniem utt.
Meitenes, viss sis notiek Jūsu dēl, lai Jūs pasargātu no meliem un liekulības. Ejiet tirgū pašas, Jums pat rekur konkurenta prātā jūk. Vieglāk par vieglu.
Es ticu ka Kristīnei tā pat kā man vina neintresē, bet tas kā vina to dara.... Psrs domāšana ne pie kā laba nenovedīs . Nevēlos lai “ viduvējība” kas ir acīm redzama pārnem trauslos prātus , jo es veikalus savu negribu, bet aiziet uz feinu veikalu es gribu... Tik vina nav 🤷🏾♀️
Bet beidziet aiztik bērnus 😊 Labāk Kristīnei paldies pasakat, citādāk joprojām tajās bomžu parkās vazātos pa ielām un domātu , ka tā ir lapsina.
Elīn, kafija ir laba lieta, bet padzer... noliec malā... un atver Tu to Bībeli. Ja vajag palīdzēt iztulkot... Droši raksti, te kāds jau bija minējis kas es esmu 😊