Ko tā Elīna tur muld?! Ja jau viņa grib spēli spēlēt, es Kristīnei ieteiktu pacelt tēmu par kuru Elīna visvairāk baidās. Viņi baidās, ka kāds uzzinās, ka viņi braukā uz Poliju pēc drēbēm un atbraucot nesēž karantīnā. Viņi tieši šo trešdien atbrauca no polijas ar jauno preci. Pa lielam vienmēr, kad ir omniva par brīvu, viņi ir prom, abi ar Nauri iepriekš uzfilmē storijus, lai neviens nepamana ka viņi ir prom. Jo par to ka viņi katru mēnesi brauc prom viņiem būtu nepatikšanas jo nekad nesēž karantīnā. Tāda liekule un mele un nav kauna Dieva vārdu pieminēt.
tad man rodas jautājums, kā Tu to zini ? Un šaubos, ka kurš katrs cilvēks to zinātu. Jā, ir aizdomīgi, ka citreiz tāds mazs klusums no viņas, bet tas nudien nepierāda, ka brauc uz Poliju. Šobrīd vispār problemātiski kaut kur tikt. Un cik zinu, arī Polijā un Lietuvā braukt uz lielajām bāzēm nemaz nevar. Viss ir ciet.Sabiedrības Dāma @ 07.01.2021 21:51Ko tā Elīna tur muld?! Ja jau viņa grib spēli spēlēt, es Kristīnei ieteiktu pacelt tēmu par kuru Elīna visvairāk baidās. Viņi baidās, ka kāds uzzinās, ka viņi braukā uz Poliju pēc drēbēm un atbraucot nesēž karantīnā. Viņi tieši šo trešdien atbrauca no polijas ar jauno preci. Pa lielam vienmēr, kad ir omniva par brīvu, viņi ir prom, abi ar Nauri iepriekš uzfilmē storijus, lai neviens nepamana ka viņi ir prom. Jo par to ka viņi katru mēnesi brauc prom viņiem būtu nepatikšanas jo nekad nesēž karantīnā. Tāda liekule un mele un nav kauna Dieva vārdu pieminēt.
to es arī piefiksēju. Bet domāju, ka viņa pati sačakarējām tirZ jo nebija jau ne aizliegumi tad vai kas tāds. Domāju, ka vnk kkads gļuksLaylla @ 07.01.2021 22:05Par to kur brauc utt.netaisos spriest un teikt.
Bet tas ka story uz priekšu safilmē tas gan.
Vienreiz man bija wtf moments- kjip atrāda no rīta nagus jaunos viss okey... a vakarā tik ielika story kurā iet uz to annas perli taisit manikiru??
Ne nu ja ok
nu nez. Bet to ka filmè strory nākamajām dienām citreiz stabiliAnnijaB @ 07.01.2021 22:08to es arī piefiksēju. Bet domāju, ka viņa pati sačakarējām tirZ jo nebija jau ne aizliegumi tad vai kas tāds. Domāju, ka vnk kkads gļuks
Kalendy varēja kaut vai anonimi pakomentet mums nespriedelejot ir vina ta vai nav. Man butu interesanti zinat kaa irSabiedrības Dāma @ 07.01.2021 21:51Ko tā Elīna tur muld?! Ja jau viņa grib spēli spēlēt, es Kristīnei ieteiktu pacelt tēmu par kuru Elīna visvairāk baidās. Viņi baidās, ka kāds uzzinās, ka viņi braukā uz Poliju pēc drēbēm un atbraucot nesēž karantīnā. Viņi tieši šo trešdien atbrauca no polijas ar jauno preci. Pa lielam vienmēr, kad ir omniva par brīvu, viņi ir prom, abi ar Nauri iepriekš uzfilmē storijus, lai neviens nepamana ka viņi ir prom. Jo par to ka viņi katru mēnesi brauc prom viņiem būtu nepatikšanas jo nekad nesēž karantīnā. Tāda liekule un mele un nav kauna Dieva vārdu pieminēt.
nu redz, taa gan. Parasti būtu miljons story reklāmas kur kas kā.blacke @ 07.01.2021 22:16būs man arī mini sazvērestības teorija par to braukšanu uz Poliju, nesen viņa ielika bildes ar mājas kostīmu butterfly profilā, te vēl kaut kas jautaja forumā par to kur diez tas bildēts, bet neviens par to nediskutēja, man jau izskatījās pēc kādas booking mītnes, tā ka iespējams taisnība vien ir par to braukāšanu uz Poliju
nu tur jau tā lieta. Tāds bardaks.Redrose @ 07.01.2021 22:22Par to var tikai spriedelēt.
Redrose @ 07.01.2021 22:21Kristīne arī liek info no anonīma foruma, ar NEPĀRBAUDĪTU info. Tieši tik forša Kristīne ir. Viņa laikam ticēs visam. Davaj izdomājat vēl kaut ko lai Kristīne var ielikt savā IG profilā.?
Varbūt kāda ir braukusi Naurim un Elīnai līdzi uz Poliju? ?
Pat nezinot vai to raksta kāda darbiniece vai tas vienkārši ir izdomājums.
nu tad arī tas tuvais/tālāks cilvēks iekritīs savā izraktajā bedrē. Jo 100 punkti Elīna sapratis, kurš to stāstījis, ja tas notiek tagad.Sabiedrības Dāma @ 07.01.2021 22:33
Info nāk no tuva/tāla Elīnas cilvēka,kas ļoti labi zina, kas tur īsti notiek. ?
Vai pidžammu storiji viesnīcas apartamentos maz ko izsaka? ?
Bet ja tā ir taisnība, un tiešām Elīna ar autobusu brauktu no Polija