nu un, ka ir ārkārtas situācija valstī? Citus veikalus taču reklamē? Kā arī zīmolus. Vienkārši cilvēki, ar augstu sekotāju skaitu, izvēlas, ko reklamēt un ko nē. Nevis ņem visu pēc kārtas. Tā nu tas ir. Daudzi influenceri reklamē dažādas drēbes m, no dažādiem zīmoliem/veikaliem. Butterfly, diemžēl, nav starp tiem.Scandinavian @ 05.01.2021 08:15
Varbūt tāpēc, ka valstī ir ārkārtējā situācija?
Par aptraipīšanos vai nē, es gan labprāt piekristu bezmaksas foto sesijai.
Varbūt tāpēc, ka valstī ir ārkārtējā situācija?
Tamdēļ, ka katru dienu žāvē, lieto taisnotāju, loko u.t.t., bet tas jau nekas, tie tik un tā mākslīgie.....muļķīši sapirksies dārgo tauriņa zīmola apğērbu un būs nauda atkal măkslīgos matus ko uzkabināt... :D būs aitas, būs cirpēji...core @ 05.01.2021 15:31https://failiem.lv/u/rpuus535x
Kā var tik īsā laikā tā sabojāt matus.
Katz @ 05.01.2021 16:47Nupat noskatijos to avokado griešanas rullīti??? Kam negadās... Bet? Avokado griež kā sieru un vēl saka, ka ir baigā pavārīte? labs, labs!
Katz @ 05.01.2021 16:47Nupat noskatijos to avokado griešanas rullīti??? Kam negadās... Bet? Avokado griež kā sieru un vēl saka, ka ir baigā pavārīte? labs, labs!
Lindaperla @ 05.01.2021 18:55A kā jāgriež avokado? Es tieši tāpat griežu ?
Dannnija @ 05.01.2021 18:58
Viņa nevienu brīdi nav teikusi, ka ir pavāre. Viņa gatavo sev un Naurim, pati ir teikusi, ka taisa kā viņai ir ērtāk, kā sanāk. Īstenībā, kāda starpība kā griež? :D
Katz @ 05.01.2021 19:15
Nu jā, sev un Naurim pavārīte. Ko es ne tā pateicu?
Tagad iedomājies, ka zupu ēd ar dakšu. Ir starpība!?
man liekas, ka mēs ar Didrihsoni ātruma ziņā Tevi pārsistu 😅😅😅Katz @ 05.01.2021 19:15
Nu jā, sev un Naurim pavārīte. Ko es ne tā pateicu?
Tagad iedomājies, ka zupu ēd ar dakšu. Ir starpība!?
Katz @ 05.01.2021 19:14
Ar nazi vertikāli iegriez avokado un griez aplī, kamēr atdalās divās daļās. Ar nazi iedurot kaulā to izņem.
Avokado masu izņem ar karotīti vai nazīti kā krēmu. Ja mīksts. Man vēl patīk darīt tā, ka es iegriežu strēmelītes masā un tad horizontāli tās strēmeles smuki izgriežu. Varbūt izklausās dikti sarežģīti, bet youtube 100% jābūt kādai vieglai pamācībai?
Lūdzu, ieguldiet tās pāris sekundes paskatoties pamācību nevis tā griežot