core @ 24.12.2020 08:53Protams, ka Nauris vēlējās, lai Kitija brauc līdzi ceļojumā. Un pofig, robežas būs vaļā brauksim :D
arī noskatījos to fragmentu. Nu.. jā, ir jau tā kā meitenes te saka tās diskusijas vadītājas izskatījās pēc dāmām, pozas un apgērbs, bet nedomāju, kā īsta dāma uzaicinātu citu sievieti raidījumā, lai vienkārši paņirgātos. Kaut kā žēlīgi tas viss. Viņām pa visām vīlēm spiedās ārā pārākuma apziņa un tas nemaz tik eleganti nelikās.mollia @ 23.12.2020 10:43Es arī noskatījos tikai īso fragmentu jo redzot to man pilnigi pietika ? Pirmkārt, jāāā, Elīna starp dāmām izskatijās traki. Izskatijas, ka viņa uzaicināta lai pasmietos par viņu. Visas tādas sievišķigas, piekrītu par viedokli, ka ikdienā Elīna sevi pozicionē kā sievišķīgu būtni, bet raidijumā izskatijās, ka būtu uzvilkusi pirmo kas pagadās. Un tās lateksa bikses,kuras ir izstaipijušās, galigi nekomplimentē Taureni kā kvalitativu veikalu.
Visas pārējās dāmas kaut ko saskatās un tik pasmejas. Elīnai seja izskatas aizpampusi, acis aižmiegtas. Būtu nevis likusi fillerus lūpās, bet sakārtojusi tos maisiņus zem acīm, kas bojā skatu vēl vairāk.
Kad Adamss pajautāja vai Elīnai netraucē tas viss, Elīna tā samulsa un arguments par to, ka augums iet tā kā viņam ir jāiet (šis apgalvojums bija lieks jo pastāv arī citi sieviešu parametri, kuri arī iet tā kā viņiem būtu jāiet, visi augumi ir tādi kādiem viņiem jābūt), ka drebes sež labi uz šī auguma un "vīram labāk patīk" lika man kārtējo reizi apšaubīt viņas lielo pašpārliecinātību.
Un runājot par to vai Elīnai pašai patīk kā viņa izskatas... viņa var teikt jā, bet manuprāt svarīgāk ir vai Naurim patīk nevis viņai pašai.
Bet nav jau viss tik slikti, vēroju pēdējos storijus un man šķiet, ka Elīnas jaunie zobiņi gan ir ļoti skaisti. Jā, varbūt par garu (salidzinājumā ar viņas īstajiem), bet storijus skatoties, kaut kā jau sāku pierast un šorīt tiešām nodomāju, ka tomēr skaisti un pa lielam visam tam mākslīgā skaistuma tēlam iet klāt perfekti.
NeonsNeons @ 24.12.2020 23:30Ko viņa vispār pēdējos storijos tur mēģina pateikt?! Nekā nesapratu! ?
Haizivs @ 25.12.2020 00:14Kā Elīna teica: Dievs zin modeli, krāsu, platumu un garumu :) tā lūk Āmen