Mazaa_saulite @ 18.12.2020 10:42
Jūs nopietni? Mani vēl par tupu sauc? ?
Jūs esat riktīgi naivas, ja ticat visam tam kas ir rakstīts anonīma portālā, atliek tikai uzrakstīt ķipa savu vārdu un viss, ticat uzreiz. Nu stulbas, kas stulbas.? cik šeit jau nav rakstijusi, Elina, Nauris un domājat , ka viņi tiešām te rakstīja? Nu neee. Labāk taču pārliecināties nevis kā stulbam aitām visam ticēt un tad rodas tas baumas. ???
Jūs esat riktīgi naivas, ja ticat visam tam kas ir rakstīts anonīma portālā, atliek tikai uzrakstīt ķipa savu vārdu un viss, ticat uzreiz. Nu stulbas, kas stulbas.? cik šeit jau nav rakstijusi, Elina, Nauris un domājat , ka viņi tiešām te rakstīja? Nu neee. Labāk taču pārliecināties nevis kā stulbam aitām visam ticēt un tad rodas tas baumas. ???
Tu esi tupa, lai neteiktu vairāk...
Mazaa_saulite @ 18.12.2020 11:33
Vēl viena nauvā aitiņa ierunājās. ?
Tu laikam arī esi no tajām, kas kaut ko izlasa internetā un uzreiz skrien tālāk visiem stāstīt “patiesību”. ?
Ir cilvēki, kuriem ir gana daudz smadzenes, lai vismaz kaut nedaudz filtrētu to, ko lasa. Var diezgan labi redzēt, kad raksta cilvēks, par kuru uzdodas un kad tās ir tīrākās intrigas. Ne jau kāds spriež pēc tā, kāds vārds ir pierakstīts klāt. 😉 Bet dažām to nesaprast. Stulbs ir un paliek stulbs.
Mazaa_saulite @ 18.12.2020 11:42Wow, nedomāju , ka te tik ļoti viss pagriezisies otrādāk..?
Reāli pārliecinājos par teksta patiesumu un tagad mani te norej un sauc par tupu, bērnišķīgu.
Jūs nopietni?
Pilnīgi pārliecinos par šī foruma kvalitāti. Pilnīgs murgs šeit notiek.
es ar bišk nosokējos... parssti storijos filmē seju nevus pupus kad runā 😀Ibmetīns @ 18.12.2020 11:16Arī es vēlu veiksmi Endijai!
Bet Elīnai ļoti skaists krūšu close-ups šorīt sanācis :D kā kārtīgai precētai kristīgai sievietei ??
es ar bišk nosokējos... parssti storijos filmē seju nevus pupus kad runā 😀