Enazenaz @ 25.10.2020 08:15Ja tā tiešām ir Kristīne, kura šeit it kā ienāca attaisnoties, tad ne ar ko neatšķiries no Zizles. Godīgi - es pat nebrīnītos, ja Zizle būtu Milliones alterego :D
Reģistrējas, lai pateiktu, ka nav apsēsta, lai gan tieši viņa uzsāka visu šo dir*anas kampaņu par Didru. Lielā taisnības aizstāve, kas iecelsies par visām latvju meitiņām, kas ir tik nežēlīgi cietušas no Butterfly apkrāpšanas :D
Rēcīgi, ka grupā padsmit tūkstošu veceņu, kas novākušās spriest par citiem showroomiem, lai gan savu mūžu nav nevienā kāju spērušas :D
Atgādināšu arī, ka tieši Millione izveidoja grupu Butter Express :D
Un, pirms mani nobloķēja viņas grupā par pretēju viedokli (kopā ar citām neapdi*su Didru), bieži novēroju, ka Kristīnīte ar Ilzīti ierēca zem citiem, pretīgiem, komentāriem. Tā kā apsēstas ir abas (a moš tiešām tas ir viens cilvēks?) :)
nu nez, man likās vairāk dīvaini kāpēc tas jāpublicē 😆Milupa @ 25.10.2020 18:25Fck nu tas ir slimi, filmēt kā sarunājies ar savu opi..?man bija neērti to skatoties
Milupa @ 25.10.2020 18:25Fck nu tas ir slimi, filmēt kā sarunājies ar savu opi..?man bija neērti to skatoties
Petra Markovska @ 25.10.2020 19:40Nu gan jūs brināties, ka viņa sarunu filmē? Viņa ir tiešām slima. Visa viņas dzīve ir fake, viņas attiecības ir fake, internetā viss tiek paradīts pilnīgi citādāk, kā ir dzivē - labāk. Viņu abu realitāte ir telefoni, kopā esot nulle mīļuma un sarunu, instagramā tas viss ir uzspēlēts speciāli. Es esmu satikusi un viņus abus redzējusi dzīvē un zinu, ko runāju. Man pat no malas skatoties skiet, ka Naurim vispAĀr par viņu nospļauties. Slims pārītis
Es personīgi viņus abus esmu akropolē redzējusi, neteikšu, ka izskatījās tik laimīgi un mīļi kā storijos, Elīna kaut ko pukstēja uz Nauri. Arī draudzenes teikušas, ka veikalā nemāz tik smaidīga viņa nav. Viss tas instagram ir mākslīgs un uzpūsts :/Sabinchiks @ 26.10.2020 09:00
Nu, kaut kā neticas. Tur tiešām nebūtu pilns rublis, ja visas tās runas par mīlestību utt. būtu tikai teātris
NeonsNeons @ 27.10.2020 12:37Bet kā nauris var prasīt 8k like ar saviem 12k sekotājiem?! ?
NeonsNeons @ 27.10.2020 12:37Bet kā nauris var prasīt 8k like ar saviem 12k sekotājiem?! ?