reina @ 30.08.2020 21:48Lol :D tātad "bagātie arī raud". Nekad nebiju ko tādu dzirdējusi, ka apavi gurkstētu vai čīkstētu, pat tirgū pirktie. Tāpēc tā pabrīnījos un pasmējos :D
Man ir radies iespaids, ka Elīna vienkārši grib justies “svarīga” (kas droši vien ir normāli)- viņa jūtas kā super mega biznesa haizivs, kas vienmēr ir ļoti aizņemta, nostrādājusies, tad vēl visi lieli mega “projekti” un tā.. 😅 nē, nu pašiedvesmai tāda nostāja droši vien ir ok, bet viņa ar to tik bieži pārspīlē um nonāk pretrunās, ka tas nereti ir nedaudz smieklīgi
jingishan @ 31.08.2020 16:34Hahaha man arī vienreiz sanāca ar converse kediņām lietus laikā pastaigāt pa tirgu, neveiksmīgi pagriezos un hops kediņas "nopirdās" un tad dzirdu no tirgus vecenes - nē, nu tu gan drosmīga :D :D :D
Un tad mani uzvilka. Buterflay ādas imitācijas bikses ar pogām 27€. Siluetā tādas pašas pa 23.50 🤦🏻♀️
Aureksi @ 31.08.2020 13:32Vai drīzāk kāda no darbiniecēm ir aizgājusi. Iespējams, mazās algas dēļ.
Protams, ka viņa grib justies liela un svarīga, nākusi no lauku mazpilsētas, kur gan jau visi domājuši (arī viņas tēvs, kā minēja intervijā), ka no viņas nekas nesanāks, bet tagad tāda biznesa haizivs ar milzīgu uzņēmumu. Diemžēl, vienīgais, kas ir mizlīgs, tas ir tikai sekotāu skaits ?
Ubelite @ 31.08.2020 23:45Pēdējā didras postā otrā bilde ? Nauris izskatās “brīnišķigi”... Es jau laikam neuzdrošinātos likt bildi ar savu vīru, kur izskatās, ka tūlīt atvems spavu kušķi. Bet Didrai jau galvenais, ka viņa izskatās bombīgi??♀️
Diamond- @ 31.08.2020 21:56Mētājiet mani ar akmeņiem, ja esat no "tauriņu" auditorijas, bet es tomēr izteikšu, ko domāju.
Palasot Didrihsones postus paliek skumji. Viens ir tas, ka cilvēks, kuram vairs sen nav 10 gadi, raksta tādus vārdus kā otrakārt, izmeiģināt...un Huawei reklamē, bet pat to nemāk uzrakstīt.
Bet otrs (par ko ir visskumjāk) ir tas, cik šī paaudze ir neizglītota un noteikti normu nepiepildīta. Nu kā izglītots cilvēks-pircējs-klients var kaut ko iegādāties veikalā vai iespaidoties iegādāt reklamētu produktu no influencera, kuram ir šāds (principā tieši NEKĀDS) izglītības līmenis?? Mani atgrūž jebkas, kur redzu nepilnības un kur jūtu, ka cilvēks vispār nepiedomā pie tā, ko dara. Didrihsone ir vienkārši the worst visos aspektos! Bet kur viņa ir? Augšgalā, reāli! Jo cilvēki pavelkas, vairs nevienam nav svarīgas kaut kādas gramatikas un uzvedības normas (vienā storijā piesaukt gan dirsu, gan sūdus un tam šķist riktīgi uzjautrinoši), neinteresē, cik daudz cilvēkā ir no intelekta un ko no tā cilvēka var paņemt, bet gan tas, cik daudz un kur ir filleri un botoksi. Skumji.
Ar to, cik neizglītoti un vispār ne ar ko nedomājoši "jaunie uzņēmēji" ir viņi, viņiem vajadzētu būt zemāk par pagrabu. Bet viņi ir virsotnē. Tā turpinām, mūsdienu sabiedrība/jaunatne!
Ir atrasts īstais piemērs, no kura iedvesmoties un motivēties (aut saraksms, bet pat pirksti meta kūleņus ko tādu rakstot). ???