Tju skajsta ?Soubace @ 22.07.2020 09:54Kādā sakarā atkal viss izdzēsts, atkal tikai mammītes komentāri. Reāli zaibal viņa. Lūdzu uzdodiet jautājumus!!! Tad kādi drīkst būt tie jautājumi???? Kādēļ esi tik smukinjaaaaa? Ka tev var but tik smukinji nadzini?? Pokemoni. Blaaaa zaibal čista.
Ā, nu “skauž” tak ???miss99 @ 22.07.2020 10:33Man Butterfly uzrakstīja,ka komentāri ir dzēsti tikai tāpēc,ka citiem patīk pahaipot uz viņu rēķina ?
Monchaaa @ 22.07.2020 11:40Dzēstie komentāri:
https://failiem.lv/u/3gmnyfwp
Pozitīvisms @ 21.07.2020 14:10Hesburgera meitene. ? Tā jau ir skaista. Bet tukšums galvā. Pilnīgs bērns. Ne par velti puisis viņu pameta. Nav jēga pusei pasaules redzēt tevi gandrīz kailu. Viņa parāda to cik daudz sevi ciena. Necik. Uzmanības trūkums.
vivii @ 22.07.2020 14:12Man patika tās krievu blogeres video, īstenībā, būtu forši ja kāda LV blogere ko tādu veidotu, bet visām jau ir bail :D
Tāpat kā Krievijā ir daudz blogeru, kuras staigā pa skaistumkopšanas saloniem (ne tikai Krievijā, bet arī Eiropā) salīdzina kvalitāti, attieksmi, servisu, cenas, apstākļus, telpas, tīrību, sanitārās normas utt.
Tiešām ir interesanti paskatīties, jo viedokļi ir objektīvi un saka visu kā ir, kas patīk, nepatīk.
vivii @ 22.07.2020 14:12Man patika tās krievu blogeres video, īstenībā, būtu forši ja kāda LV blogere ko tādu veidotu, bet visām jau ir bail :D
Tāpat kā Krievijā ir daudz blogeru, kuras staigā pa skaistumkopšanas saloniem (ne tikai Krievijā, bet arī Eiropā) salīdzina kvalitāti, attieksmi, servisu, cenas, apstākļus, telpas, tīrību, sanitārās normas utt.
Tiešām ir interesanti paskatīties, jo viedokļi ir objektīvi un saka visu kā ir, kas patīk, nepatīk.
miss99 @ 22.07.2020 09:58Bija vēl viens garš komentārs, paspēju izlasīt tikai sākumu,par to,ka kāpēc prasīt ieteikumus,ja viss tiek dzēsts,un še ku reku,tas arī tika izdzēsts ??