twilight Girl @ 20.09.2025 13:33Elīnai tik pretīgi izskatās tie mati ,reāli pliks pauris izskatās.Vēl joprojām nesaprotu kapēc Elīna neapzinājās ko ir izdarījusi ar savu izskatu? Viņa runā par pašpārliecinātību, bet Elīnai nekad nav bijusi tāda.
LindaP @ 20.09.2025 08:04
Vakar skatījos video Facebook. Tur tāds video, ka viņiem netrūkstot pasūtījumu. Fonā uz sienas, aiz pakām, ir uzrakstīts "Uz mammu". Viņi diez saprot, ka krimināllieta klauvē pie durvīm, ja VID darbinieks to video redzēs?
Viņiem arī esot nu ļoooti daudz jakas iepirktas. 15gab ? ok...
lss @ 20.09.2025 17:17Elīna jau ko reizi šajā nedēļā runā par neizdevušies planiem! Sodien jau atkal- "kāds saslima, kadam vel kaut kas", ELIN CILVEKI SLIMO UN VINI TO DRIKST DARIT
Nabadzitei nav kas samontee storijus un dara visu vinas vieta. Kaa var būt tik egoistiska maita? darbinieces protams pasas vainigas ka parakstas uz darbu bez liigumiem bet cilveciskais fakts 0! Es pat iedomajos kaadas samazgas jaaklausas kad Tu atlaujies saslimt
112 623. :D Drīz tuvosies 111k.smūtijs @ 18.09.2025 21:12
Pirms kāda laika arī sekotāji viņai bija 114 k, tagad jau 112.
CallMeAnnika @ 20.09.2025 20:56Sen nebiju skatījusies Telegram. Pamanīju 14.septembra ierakstu ar bildi no Elīnas Apple Watch. 14 km, 20k soļu, bet Active minutes tikai 36.
Man šodien ir 104 Active minutes, 18k soļi un 13 km.
Zinu, ka pulkstenim Active minutes laikam tiek skaitītas pēc pulsa? Neteikšu, ka kāpu kalnos vai skrēju maratonu. :D Brīvdiena ar ģimeni.
Kā Elīnai var būt tik maz Active minutes attiecība pret noieto soļu un km skaitu? Tām , kurām ir Apple Watch, padalaties, kādi jums ir stati.
tā veste pufaika modes dāmai visur, man liekas, ka es tādas agrāk tirgū redzēju🤣Ko ta nevelk savus buķika siltos džemperus un jakas?🤣Godīgi , izskatās, ka viņai pēdējā smadzene aizvērusies.Tik neinteresants cilvēks, tās šausmīgās reklāmas,ne sievišķības, ne šarma, ne izdomas, viens un tas pats🤮🤮izskatās, ka Elinai izmisums, princese nevienam vairs neinteresē.emsii @ 21.09.2025 09:29Skatoties šī rīta storiju man prātā nāk.. tas cilvēks ir mentāli stabils? Krekls, ādas jaka, vilnas fufaika.. un no rīta agri klejo pa pasauli.. labi, ka es no rītiem neskraidu, jo man liekas es ieraugot tādu matu ērkuli vilnas vestē apdirstos ???
Tur tak sen zināms kad Elīna ir mentāli slims cilvēks . Un tā biezā ģērbšanās pierāda kad Elīnai ir ēšanas traucējumi ,Jo viņai taču ir ēšanas traucējumi un anoreksija.Roze sarkanā @ 21.09.2025 10:09tā veste pufaika modes dāmai visur, man liekas, ka es tādas agrāk tirgū redzēju?Ko ta nevelk savus buķika siltos džemperus un jakas??Godīgi , izskatās, ka viņai pēdējā smadzene aizvērusies.Tik neinteresants cilvēks, tās šausmīgās reklāmas,ne sievišķības, ne šarma, ne izdomas, viens un tas pats??izskatās, ka Elinai izmisums, princese nevienam vairs neinteresē.
Man kolēğe šūpo rokas, lai pulkstenis saskaita soļus, zinot, ka Elīna visu laiku vicinās, es nebrīnītos, ka tur tie soļi rodas 😃CallMeAnnika @ 20.09.2025 20:56Sen nebiju skatījusies Telegram. Pamanīju 14.septembra ierakstu ar bildi no Elīnas Apple Watch. 14 km, 20k soļu, bet Active minutes tikai 36.
Man šodien ir 104 Active minutes, 18k soļi un 13 km.
Zinu, ka pulkstenim Active minutes laikam tiek skaitītas pēc pulsa? Neteikšu, ka kāpu kalnos vai skrēju maratonu. :D Brīvdiena ar ģimeni.
Kā Elīnai var būt tik maz Active minutes attiecība pret noieto soļu un km skaitu? Tām , kurām ir Apple Watch, padalaties, kādi jums ir stati.
Roze sarkanā @ 21.09.2025 10:09tā veste pufaika modes dāmai visur, man liekas, ka es tādas agrāk tirgū redzēju?Ko ta nevelk savus buķika siltos džemperus un jakas??Godīgi , izskatās, ka viņai pēdējā smadzene aizvērusies.Tik neinteresants cilvēks, tās šausmīgās reklāmas,ne sievišķības, ne šarma, ne izdomas, viens un tas pats??izskatās, ka Elinai izmisums, princese nevienam vairs neinteresē.
Kalpones ir biežāk blakus nekā dēls. :DKirbis32 @ 21.09.2025 11:45Nu, Elīnai ar Nauri laikam vienādas sajūtas – pilnīgi vienaldzīgi, ka viņa viņu mēģina pārsteigt. Paskaties – cilvēks noguris, viņš viņu nemīl, un tas redzams katrā kustībā. Pat pārsteigums viņam bija kā tukša vieta – nekādas prieka dzirksts, nekādas pateicības. Intīmās attiecības? Kādas intīmās attiecības, ja dēls visu laiku ir blakus un Nauris pats sen vairs neko tādu negrib? Un tā "augstās klases" restorāna izvēle beidzās ar burgeriem un frī – tik ļoti romantiski un izsmalcināti! Tā vietā, lai būtu svētku sajūta, viss izskatās pēc nogurušas, piespiedu kopā būšanas.????
Tas Naura caurais krekls??
Elīna jau sēž jūras krastā un kunkst.
Roze sarkanā @ 21.09.2025 10:09tā veste pufaika modes dāmai visur, man liekas, ka es tādas agrāk tirgū redzēju?Ko ta nevelk savus buķika siltos džemperus un jakas??Godīgi , izskatās, ka viņai pēdējā smadzene aizvērusies.Tik neinteresants cilvēks, tās šausmīgās reklāmas,ne sievišķības, ne šarma, ne izdomas, viens un tas pats??izskatās, ka Elinai izmisums, princese nevienam vairs neinteresē.