tas no Didras live?CallMeAnnika @ 09.08.2024 19:56Paklausījos šodienas live. Apbrīnojama valoda. "Da nu nafig, ejiet visi dirst, mani apmētā ar sūdiem, puņķi, johaidī." 5 minūšu intervālā šo varēja dzirdēt, tālāk klausīties nespēju.
un, tieši kāpēc Tu to raksti?Ditto @ 09.08.2024 23:09Ne par Didru, bet par ietekmeli. Es varu 10000000% apgalvot, ka ietekmele ir Kristīne "Miljone". Tikko pamanīju, ka ietekemles profils ir mani nobloķējis, un tas ļoti labi saliek kopā, ka tā ir miljone, neskaidrošu kāpēc, bet cita iemesla būt nevar, jo es to atpalikuši govi pazīstu personīgi ???
Vārdotāja @ 10.08.2024 01:04un, tieši kāpēc Tu to raksti?
Man neinteresē kas aiz tā stāv, jo cilvēki, pa tie, kas neuzdrošinās Didrai aizsūtīt brāķētās preces, var tur to nopublicēt, tādejādi brīdinot citus.
Refleks, vnk refleks tai furei , kā saka paraut malā+ aklā zona.Esaizgaju @ 09.08.2024 21:56
Ja cietusī fūre (X) tiešām brauca virsū E tikai tāpēc,lai viņu neaizķertu fūre Y.... nu , tad fūrei X ir ambālis pie stūres . Ļoti savdabīgs manevrs. Ja TIEŠĀM bija šī situācija, es fūres X vietā ļautu Y man noskrāpēt visu ko vien var - ja esi savā joslā , kur pretenzijas? Būtu bez vainas un darba devējs priecīgs par apdrošināšanas kompensāciju. Pfff
nē, es pajautaju, viņs atbildēja, ka visi nevar būt tādi guru kā es un nobloķēja mani 😅😅Tutuvojies @ 09.08.2024 19:44Bet tas Deniss tās atklāsmes no kursikiem lika kā ironiju, vai ne? Ja nē, tas ir šausmīgi, šausmīgi, šausmīgi. Tāpat kā Monikas Cālītes klātbūtne tajā pasākumā.
jā lol, tik smieklīgi 😅🤣🤣🤣CallMeAnnika @ 09.08.2024 22:31Kas tās par ziņām Elīnai, ko raksta cilvēki? Šķiet, ka šodien būtu ar 100km/h ienesusies kokā nevis apskrāpējusi auto sānu.
LieneSabine777777777 @ 10.08.2024 03:26Refleks, vnk refleks tai furei , kā saka paraut malā+ aklā zona.
Ja butu iespeja izvairīties no avārijas, Tu vnk ļautos avārijai, nopietni?
SMAGAIS NEREDZĒJA VINU , AKLĀ ZONA! Šaubos, ka šoferis pirmo dienu nolicis tiesibas ! Un tur nav jabut
“ ambalim “ pie stures, lai tas tā notiktu.
vienkarsinav @ 09.08.2024 19:26
Laikam tādēļ,ka tam fūres šoferim firmas auto,jo ja avārijā cieš 3.personas īpašums,tad jāgaida policija
magdalena333 @ 10.08.2024 11:47Tak Elīna tur pati visu laiku putrojās ar to policiju, tad policija, tad saskaņotais, tad policija un saskaņotais, viņa tak nezināja kā vēl vairāk sadramatizēt to situāciju. Tad runā, ka gaida policiju, tad saka, ka Nauris sazvanījis apdrošināšana aģenti, kas pat skrējusi no sportam zāles (Elīna noteikti sajutās atkal baigi svarīgā), lai slavenajai Elīnai sastādītu saskaņoto. Nekāda policija tur arī nebija!
Nereālā @ 10.08.2024 11:38
Nebūs taisnība. Vienalga, kam pieder auto- pašam vai uzņēmumam, jo atbildību par auto tai brīdī uzņemas vadītājs nevis īpašnieks. Citādi pēc tavas loģikas līzingā pirktām auto arī būtu jāsauc policija, jo īpašnieks ir banka nevis vadītājs.
Ja iesaistīti 2 auto un nav bojāta trešās personas manta- mierīgi saraksta saskaņoto (būtiski pieminēt- ja spēj vienoties. Ja vainīgais vainu neatzīst, tad tikai policija) un dodas katrs savu ceļu, ja auto braucami.
vienkarsinav @ 10.08.2024 12:31
Atvaino,biju pārpratusi šo punktu :)
Anna.Boleina @ 10.08.2024 07:03Nauris savos kursos tiekoties un pasniedzot savu "pieredzi" cilvēkiem, šajā gadījumā ar klientiem, uzvilcis saulenes. Man nav bakalaura uzņēmējdarbībā, bet augstskolas ietvaros bija obligāts kurss uzņēmejdarbībā jānoklausās. Vēl kā tagad atceros, kā docētāja pirmajā lekcijā teica, "tiekoties ar klientien, nekādā gadījumā nevelkam saulesbrilles, ir jāveido acu kontakts, ir jāvieš klientam uzticība". Es pat tādas elementāras lietas zinu, ko nezina Elyndi uzņēmuma īpašnieki. Nu labi, didras māk pārdot, to var saprast pēc lupatu tirgošanu un pat tukša gaisa pārdošanu ir sākuši praktizēt, kā redzam šos "kursus". Bet jautājums tiem uzņēmējiem, kas jūs galvu saspieduši maksāt tādu naudu par gaisu :D. Kaut paņēmuši akreditētus kādus kursus, ja jau naudu nav kur likt. Ja gribas izsisties soc.vidē, un iemācīties montēt u.t.t., kaut vai pie anmarijas to uzjautāt, lētāk sanāks un produktīvāk.
Kāpēc, lai tevi bloķētu? Paskaidro. :DDitto @ 09.08.2024 23:09Ne par Didru, bet par ietekmeli. Es varu 10000000% apgalvot, ka ietekmele ir Kristīne "Miljone". Tikko pamanīju, ka ietekemles profils ir mani nobloķējis, un tas ļoti labi saliek kopā, ka tā ir miljone, neskaidrošu kāpēc, bet cita iemesla būt nevar, jo es to atpalikuši govi pazīstu personīgi ???