Es domāju, ja Elīna nebūtu visiem lielījusies par Dubaijas dzīvokļiem, tad nekas netiktu celts gaismā, tā kā pati vien iešāva kājā. :DEverests @ 17.05.2024 00:04https://www.1188.lv/zinas/nauris-didrihsons-gandriz-izputinajis-gimeni-uz-speles-liekot-300-000-eiro/30915 ??????? tā jau ir, lohiem lohu problēmas.
Everests @ 17.05.2024 08:02nu visvairāk prikole, kad viņa teica, lai parāda kontā izrakstu. PARĀDA, nevis pati var ieiet un apskatīt ?? un tikai tad Nauris bija spiests pateikt, ka nopircis rezervācijas. Smieklīgi.
izskatās, ka 100%, ka jā.LivaLauva1 @ 17.05.2024 08:06
Es domāju, ka viņa daudz ko nesaprot un neprot, ja tā godīgi, jā, Elīna ir seja šim veikalam, bet par pārējo, es domāju ir atbildīgs Nauris. :D Es pieļauju faktu, ka viņam gan jau arī ir savs slēptais konts, par kuru Elīna var nezināt :D
Everests @ 15.05.2024 15:38nu es mazgaju 2x nedēļā. Man mati nav uz tendenci taukoties, bet svētdienās un trešdienās ir ok matu dienu sataisīt. Arī pārlieku bieža mazgāšana var novest pie matu lūšanas, bet ne par to ir stāsts, Elīna nedēļām nemazgā.
māju jau tik ceļ, nav jau reāls dzīvoklis. Es domāju, ka Nauris ir appists, viņš tikai vēl Elīnai nav pateicis :D:D:Dmagdalena333 @ 17.05.2024 09:14Man, ja godīgi līdz galam nav ticamības par tiem dzīvokļiem, vai arī kaut kas tur tiek slēpts. Tagad tā neveiklā iestudētā saruna ar Elvi, lai kaut kā attaisnotos kāpēc tā arī tie dzīvokļi pazudīs, bet tak skaļi bļāva, mums pieder.
Nauris, bija jāiemaksā 10%, 20%, 30%, tad cik bija jāiemaksā, tā tomēr ir liela atšķirība 10% vai 30%. Kad Elvis prasa, kur ir tie dzīvokļi, Nauris atbild, nu kaut kur šeit? Ko Tu pat nezini, kur viņi ir? Un tas ir noticis it kā pirms 2 gadiem, viņi katru gadu brauc uz Dubaiju, un viņš pat nav aizbraucis un apskatījis tos dzīvokļus, un izskatās, ka nemaz netaisās, neticu, ka Elīnai neinteresē to parādīt IG, tas tak labs kontents, ko atrādīt, redziet, es jums arī varu iemācīt kā strādāt tā, lai jums arī būtu ?Un nevajag muldēt, 1 istabas dzīvoklim ir pieprasījums, viņiem dzivokļi nāk daudz lielākos m2, viņu 1 istabas dzīvokļi ir kā mūsu 2 istabu. Priekš 1-2 personām perfekti. Var viņus izīrēt, tak nauda viņiem nav problēma, saved kārtībā, izīrē, un pēc gadiem pārdod, nekustamais īpašums Emirātos tiešām nav slikta investīcija. Man tomēr izklausās kaut kāda muhļīšana no Naura puses, varbūt šis tiešām izdomājis tās pasakas par dzīvokļiem, lai piesavinātos līdzekļus no uzņēmuma konta, un muļķītei Elīnai tik pasaka, ka upsī bija neveiksmīga investīcija.
magdalena333 @ 17.05.2024 09:14Man, ja godīgi līdz galam nav ticamības par tiem dzīvokļiem, vai arī kaut kas tur tiek slēpts. Tagad tā neveiklā iestudētā saruna ar Elvi, lai kaut kā attaisnotos kāpēc tā arī tie dzīvokļi pazudīs, bet tak skaļi bļāva, mums pieder.
Nauris, bija jāiemaksā 10%, 20%, 30%, tad cik bija jāiemaksā, tā tomēr ir liela atšķirība 10% vai 30%. Kad Elvis prasa, kur ir tie dzīvokļi, Nauris atbild, nu kaut kur šeit? Ko Tu pat nezini, kur viņi ir? Un tas ir noticis it kā pirms 2 gadiem, viņi katru gadu brauc uz Dubaiju, un viņš pat nav aizbraucis un apskatījis tos dzīvokļus, un izskatās, ka nemaz netaisās, neticu, ka Elīnai neinteresē to parādīt IG, tas tak labs kontents, ko atrādīt, redziet, es jums arī varu iemācīt kā strādāt tā, lai jums arī būtu ?Un nevajag muldēt, 1 istabas dzīvoklim ir pieprasījums, viņiem dzivokļi nāk daudz lielākos m2, viņu 1 istabas dzīvokļi ir kā mūsu 2 istabu. Priekš 1-2 personām perfekti. Var viņus izīrēt, tak nauda viņiem nav problēma, saved kārtībā, izīrē, un pēc gadiem pārdod, nekustamais īpašums Emirātos tiešām nav slikta investīcija. Man tomēr izklausās kaut kāda muhļīšana no Naura puses, varbūt šis tiešām izdomājis tās pasakas par dzīvokļiem, lai piesavinātos līdzekļus no uzņēmuma konta, un muļķītei Elīnai tik pasaka, ka upsī bija neveiksmīga investīcija.
MartaElza @ 17.05.2024 09:50Kas par svētkiem ko aizmirsa? Kāzu jubileja?
Vidrizak vins iemaksāja depozītu,lai būvnieki tik sāk celt tos dzīvokļus! Salasa investorus un sāk celt! Tik jautājums vai vins nomaksas visus procentus par dzīvokli un tas būs viņa,vai arī vins paliks tikai līdzīpašnieks visai ēkai ar 5% līdzīpašnieka procentumagdalena333 @ 17.05.2024 09:14Man, ja godīgi līdz galam nav ticamības par tiem dzīvokļiem, vai arī kaut kas tur tiek slēpts. Tagad tā neveiklā iestudētā saruna ar Elvi, lai kaut kā attaisnotos kāpēc tā arī tie dzīvokļi pazudīs, bet tak skaļi bļāva, mums pieder.
tapec,ka Elīna ir ieciklējusies tikai uz savu parpalu tirdzniecību! Tam veikalam agri vai vēlu pienāks beigas-ja nu vienīgi neatvērs vēl 10 bodes pa visu LV! Nauris doma uz priekšu,kamēr ir vēl nauda-investē īpašumos-izīrēt vai vēlāk notirgots! Īpašumiem cenas aug,un nav no mazākajam ! Kaut vai pensija dzīvos no īres maksām😄Bubuu @ 17.05.2024 10:15Fuj kāds tas Nauris pretīgs tēviņš, ka kuro reizi jau abu kopīgi pelnīto naudu ņem un izšķiež par kaut ko Elīnai pat nepasakot. Tā par Ventspils dzīvokļiem, tā par Dubaijas. Fuj... Ja vēl būtu tikai un vienīgi pats to pelnījis, tad varbūt varētu saprast, bet tak abi kopā pelnījuši un viens bez otra būtu pliki un nabagi. Laikam to arī saprot, ka nekur tā Elīna bez viņa neliksies un nav ko viņas viedokli ņemt vērā. Pretīgs tēviņš un jocīgas viņiem laulāto attiecības.
Blablablabla @ 17.05.2024 10:20tapec,ka Elīna ir ieciklējusies tikai uz savu parpalu tirdzniecību! Tam veikalam agri vai vēlu pienāks beigas-ja nu vienīgi neatvērs vēl 10 bodes pa visu LV! Nauris doma uz priekšu,kamēr ir vēl nauda-investē īpašumos-izīrēt vai vēlāk notirgots! Īpašumiem cenas aug,un nav no mazākajam ! Kaut vai pensija dzīvos no īres maksām?
Elīna baidās riskēt un ieguldīti es! Ja izanalizē viņas profilu,jau redzams kā viņa pamazām pāriet uz citam sfērām
Dzintriņa @ 17.05.2024 10:17Šodien kalendārā neierakstīto vārdu diena. Aizmirsa atkal par Džeisonu? Vai viņa vārds ir kalendārā? Izviņitje ?
Blablablabla @ 17.05.2024 10:20tapec,ka Elīna ir ieciklējusies tikai uz savu parpalu tirdzniecību! Tam veikalam agri vai vēlu pienāks beigas-ja nu vienīgi neatvērs vēl 10 bodes pa visu LV! Nauris doma uz priekšu,kamēr ir vēl nauda-investē īpašumos-izīrēt vai vēlāk notirgots! Īpašumiem cenas aug,un nav no mazākajam ! Kaut vai pensija dzīvos no īres maksām?
Elīna baidās riskēt un ieguldīti es! Ja izanalizē viņas profilu,jau redzams kā viņa pamazām pāriet uz citam sfērām
Cranberry20 @ 17.05.2024 10:25
Vispār jau kalendārā neierakstīto vārdu diena ir 22.maijs.
Viņiem šodien kāzu jubileja.