nu Elīna varēs drīz atkal kaukt. Annemarija drīz vien to didru uzmetīs.Jau reklamē frizētavu, tagad apmāca citus, lai cik man Elīna nepatīk,bet no Annemarijas puses tas ir ļoti neglīti.Principā uz didras rēķina uztaisīja sev karjeru🤣LivaLauva1 @ 16.05.2024 08:01
Nu ja redz, ka ir tādas, kuras tic šim visam, kādēļ nenopelnīt? :D Ja tā godīgi, šīs sievietes jau pašas vainīgas, man tiešām interesē, kura ir gatava arī nopirkt pasākuma video, vai tiešām šim visam tic?
kur tas rebrendings palika? Samaksājuši 35 tūkstošus,un? Vairāk nav naudas ko maksāt?Paskataties,ko viņi tagad iepērk, bodijus,atkal riekstiņlegingi tikai garāki,kautkādas stulbas bikses sintētiskās🤣tā prece nemaksā neko,reāli izskatās,ka bagātiem sāk nauda aptrūkties🤣reklamē un pa jaunam fočē visu veco🤣Kas ar kosmētikas kabinetu? Ar veikalu? Gribēja taču aizvērt🤣Nu Nauris celtnieks izrādās,vismaz videni pabeidzis?Tā iet,kad āži dārznieki🤣🤣KrūzīteDūzīte @ 16.05.2024 00:07
Klauns bezvilu apenes? tik labs
labāk iedomājas kā tas solārijs smird pēc viņas. :)LivaLauva1 @ 16.05.2024 07:59
Tur jau tā lieta, ka katram ir sava matu struktūra, zinu arī tādu meiteni, kurai nākamajā dienā ir jau taukaini un viņai ir jāmazgā katru dienu mati, kā arī frizieri saka, ka tas ir mīts par to, ka mazgā mazāk, būs veselīgāk, tādēļ katrs dara kā zina labāk, bet šeit ir cits tiešām variants, te var redzēt, ka higiēnas normas nav, tagad vēl, ja iet uz solāriju, vismaz vēl vairāk var paslēpt to, ka nemazgājās.
Roze sarkanā @ 16.05.2024 09:03nu Elīna varēs drīz atkal kaukt. Annemarija drīz vien to didru uzmetīs.Jau reklamē frizētavu, tagad apmāca citus, lai cik man Elīna nepatīk,bet no Annemarijas puses tas ir ļoti neglīti.Principā uz didras rēķina uztaisīja sev karjeru?
Bubuu @ 16.05.2024 09:53
Godīgi sakot, prieks par Annemariju, ja tiešām strādajot Didras labā ir kaut ko apguvusi. Mūsdienu pasaulē kontenta veidošanas prasmes var būt ļoti noderīgas. Ceru, ka drīz vien aizies no Didras un atradīs kādu normālu darbu ar sociālām garantijām, vai vismaz kā freelanceris strādās nopietnu uzņēmumu labā.
lss @ 16.05.2024 09:57
Nedomāju, ka viņa plāno iet projām. Vienkārši atradusi papildus peļņas avotus :) padomā - dzīvo Didrenes ex dzīvoklī, brauc līdzi ceļojumos, bieži vien tiek atmestas dāvanas, kas didrenei nav vajadzīgas. Es domāju, ka viņai ir komforti. Nu paskraida līdz, pafilmē, pamontē, bet tā ieperinājusies normāli :)
kvnblondi69 @ 16.05.2024 03:26Eļinkas vecāki ir no putlerstānas , 59 minūte https://www.youtube.com/watch?v=hTCY4p6VK-E&list=PLC_P8ATVgtYVxXyPtJ1p3JCIALD8nk1uc un poteniciāli spiedzene, ņemot vērā gejisko vīru, pārveidoto ārieni, anorekisju, ķīnas lēto šmotku pārdošanu, pohujistisku attieksmi pret bērniem, sektantismu un saltiņiem. Dobelē ko tā krievu ģimene darija? Armijas bāzi Dobelē neesat redzējuši čabulīši? Bet protams, joks, joks:) Kā tur pēseres sauca tos joku šovus?
Roze sarkanā @ 16.05.2024 09:14kur tas rebrendings palika? Samaksājuši 35 tūkstošus,un? Vairāk nav naudas ko maksāt?Paskataties,ko viņi tagad iepērk, bodijus,atkal riekstiņlegingi tikai garāki,kautkādas stulbas bikses sintētiskās?tā prece nemaksā neko,reāli izskatās,ka bagātiem sāk nauda aptrūkties?reklamē un pa jaunam fočē visu veco?Kas ar kosmētikas kabinetu? Ar veikalu? Gribēja taču aizvērt?Nu Nauris celtnieks izrādās,vismaz videni pabeidzis?Tā iet,kad āži dārznieki??
Roze sarkanā @ 16.05.2024 09:03nu Elīna varēs drīz atkal kaukt. Annemarija drīz vien to didru uzmetīs.Jau reklamē frizētavu, tagad apmāca citus, lai cik man Elīna nepatīk,bet no Annemarijas puses tas ir ļoti neglīti.Principā uz didras rēķina uztaisīja sev karjeru?
Es uzskatu, ka Anne savu darbu ļoti labi pieprot un ir spējīga apmācīt arī citus, jo viņai ir reālas zināšanas un pieredze. Ja pavēro viņas profilu, tad viss vienmēr ir ļoti gaumīgs un tur ir no kā mācīties. Par to, ka nenorāda #reklāma piekritīšu, nu nav tas smuki.Everests @ 15.05.2024 22:59Nu annemarija paliek 1:1 ar didreni. Tagad arī apmacis cilvēkus un arī tikai pāris vietinas, jo grib iedziļināties cilvēka ??? nākamā apiseja aug, #reklama ari nenorāda
lss @ 16.05.2024 09:57
Nedomāju, ka viņa plāno iet projām. Vienkārši atradusi papildus peļņas avotus :) padomā - dzīvo Didrenes ex dzīvoklī, brauc līdzi ceļojumos, bieži vien tiek atmestas dāvanas, kas didrenei nav vajadzīgas. Es domāju, ka viņai ir komforti. Nu paskraida līdz, pafilmē, pamontē, bet tā ieperinājusies normāli :)
krixis3 @ 16.05.2024 10:18Man gan patīk, ka Annemarija sākusi savu lietu. Viņa pie didras ir 3 gadus. Ceļo kopā, redz pasauli, tomēr darba pieredze sāk krāties, kāpēc neveidot arī savu lietu? Pagaidām jau ir bijusi klusā un mierīga un neveido debilu kontentu kā priekšniece. Liekas jauka meitene. Un mūsdienās jau viss notiek IG, TG, TikTok un FB. Lai darbojas meitene.
Zabiite @ 16.05.2024 10:09
Dieva dēļ -KOMFORTABLI! Sāk likties,ka lielai daļai šeit, sāk pielipt Didras izdomātie vārdi ?
Justiine @ 16.05.2024 12:22Latvijas lielākie biznesmeņi, miljonu apgrozītāji, ieviesuši 1 eiro maksu preces izņemšanai uz vietas. Laikam grib sakrāt veikala īres maksai.?