būs tik pat šķība mute kā ex darbonei Kaleejai, nez ko tā ielaidusi tur iekša, ka tik jaunai jau asimetriska sašpricētā mute😜āboliņš @ 05.04.2024 21:08Filler seja?? filleri jau pēc 3 mēnešiem sāks imigrēt pa zodu un žokli nosēdīsies ar laiku dubultzodiņā?? ,bet man jau patīk paskatīties kā izmropļo sevi.
Mans kosmetalogs gan teica.,ka filleri būs aizliegti ES.
Yololo @ 05.04.2024 22:52Diez ko šī svētdien - ģimenes dienā darīs? Lieku uz sporta zāli un solāriju un kaudzēm “gudro” pārdomu storijiem ?
ok, viņa mani nobloķēja, jo šo nosūtīju. Neesmu jau vainīga, ka kaut kā tā ir. 🤣Everests @ 06.04.2024 13:13?si=C59eJY0VcLpImrHA he ???
jā,pekrītu, viņai pašai labāk spogulī neskatīties🤮🤮tā savu seju sačakarēt,un tās uzacis atkal🤮tiešām naurels nevar viņu apstādināt.vai viņam vienalga? Tur jau bērns drīz sāks no viņas baidītiesKatyB @ 06.04.2024 12:37Ko viņa ar sevi ir izdarījusi? Man pat žēl palika mazliet cik tā seja briesmīgi izkatās, liekas pati arī beidzot pamanījusi ka galīgi nav labi ?
Vaicāta, kādēļ viņa nevar piepildīt savu sapni, Elīna spriež: «Grūti pateikt. Ārsts skaidro, ka vienkārši pārāk daudz strādāju. Prāts ir ļoti nogruzīts ar darbu, un tas neļauj organismam dot to startu: hei, tu esi gatava iznēsāt grūtniecību! Man vēl no iepriekšējās grūtniecības nav atgriezušās sieviešu dienas – tas arī varētu būt iemesls, kādēļ nesanāk».
MartaElza @ 06.04.2024 14:59Cik sen viņa bija uz to Dzīvei nav melnraksta ierakstu? Mēnesi atpakaļ? Nekādas mēnešreizes viņai nav sākušās joprojām, par kurām tā priecājās Zakopanē janvārī.
Pēdējās mēnešreizes tad viņai bijušas 2021.gada rudenī. Ir jau gandrīz 2024.gada vasara. Īsti normāli man šķiet tas nav.
https://www.santa.lv/raksts/personibas/ja-man-ir-sapigi-didrihsone-atklaj-loti-personisku-pardzivojumu-64457/
Clara @ 06.04.2024 22:28Un atkal vakara norīšanās pirms miega, lai iet labumā, jenot :*
kas vainas pankūkām pēc burgerīša? 😀🐷Clara @ 06.04.2024 22:28Un atkal vakara norīšanās pirms miega, lai iet labumā, jenot :*
Everests @ 06.04.2024 13:20ok, viņa mani nobloķēja, jo šo nosūtīju. Neesmu jau vainīga, ka kaut kā tā ir. ?