Devindesmitseptini @ 04.01.2024 19:28Pērc vienas zeķubikses un mēs tev otras ieliksim dāvanā JEB get one, buy one /ingliš pīpl
Dabuabi @ 04.01.2024 19:37Nelaimīgās sprāgoņas,skauģes,nevarat atļauties neko..sēžad divanos un skubinat savas pakaļas!!!!
Nelaimīgās vistas,vistu ķidu rijējas...
Dabuabi @ 04.01.2024 14:41Ak jūs neizglītotās un nesmukās vecenes no visas latvijas.
Jus esat tik stulbas kad pasas nespejat iznest sevi bernus un dzemdet,jo no tadam kroplem kaa jus labak nedzemdet jaunus kroplus kuri ražos jusu kroplu eksemplārus..
Nozelojamas resnās vistas,sauc Nauri par neglīti,bet pasas gan jau ar pirkstiņiem spelejas tur leja domājot par Nauri,bet apzinas ka Nauris nekad nekāps tadam mazam snirdigam sunu kucitem vorsu,nogribējušas vecās sažuvušās aitas..
Telefona nr izmanto lai rakstītos,hah..itka nauris butu nabags un nenomainītu jaunu nr telefonam.
Tik stulbas un neaptēstas vecenes
Ieejet vaniņņā un adslāpstat smirdīgās pāķenes un neveiksminieces.
Kropļu rožuiņas.mcaaa kvadrātā su**as.
Devindesmitseptini @ 04.01.2024 19:28Pērc vienas zeķubikses un mēs tev otras ieliksim dāvanā JEB get one, buy one /ingliš pīpl
Elielieli @ 04.01.2024 19:41
Kur var šādus tekstus izdomāt? ?
ierunājās purduļbiksis no Ventspils😃.Dabuabi @ 04.01.2024 19:37Nelaimīgās sprāgoņas,skauģes,nevarat atļauties neko..sēžad divanos un skubinat savas pakaļas!!!!
Nelaimīgās vistas,vistu ķidu rijējas...
ar manikīru viss ir labi, kamēr rodas nepieciešamība pierādīt, ka nagu sēnīti vai apdedzinājumus esi dabūjusi no manikīra😁Elza_Elza @ 19.12.2018 12:26Es personīgi nepirkšu pie viņas drēbes. Bet īsti piesieties arī tā nevar, jo katrs mēs darām kā varam. Un ir daudz tādu, kas kaut kā ne tā dara un pelna naudu. Man piemēram, manikīre bijusī vispār nemaksāja nodokļus. Nē reģistrēja sevi kā pašnodarbinātais.
Dabuabi @ 04.01.2024 19:39Ew Hijēnas debilas davai aiztaisat savas sapuvušās renģes,bomžuku paudze.
bl* heštegs bomba😂😂😂Dzintriņa @ 04.01.2024 18:05
??? savu “īsto” gucci jaku neizdevās nopārdot vai to sapelējušo peldkostīmu? Ejiet vien uz priekšu! Un atpakaļ nenāciet!
Hahahahha! #ievainotsgailis
viņu teļa pauros ne tas vien dzimst 😃😃😃Elielieli @ 04.01.2024 19:41
Kur var šādus tekstus izdomāt? ?
troll lolDabuabi @ 04.01.2024 20:50Stulbās vecenes Es Neesmu Nauris ,jaa saksim ar to..
Neveiksminieces un dīvānā pirdējas,vairāk par savām sažuvušajām rozīnēm neko neredzat,atpalikušās losenes.
Nav brīnums ka šeit sēž tikai latviešī,neviena krieva,krievi gudrāki un inteliģenti.
tāpēc ir plaša sadaļa " iespējams tikai krievijā" 🤣👍🏼...Dabuabi @ 04.01.2024 20:50Stulbās vecenes Es Neesmu Nauris ,jaa saksim ar to..
Neveiksminieces un dīvānā pirdējas,vairāk par savām sažuvušajām rozīnēm neko neredzat,atpalikušās losenes.
Nav brīnums ka šeit sēž tikai latviešī,neviena krieva,krievi gudrāki un inteliģenti.
es pat baidos iedomāties, cik VEIKSMĪGAM jābūt , lai pārstāvētu šo domāšanas stilu un komunikācijas veidu🙈🤢🤣Dabuabi @ 04.01.2024 20:50Stulbās vecenes Es Neesmu Nauris ,jaa saksim ar to..
Dabuabi @ 04.01.2024 20:50Stulbās vecenes Es Neesmu Nauris ,jaa saksim ar to..