Paulaaaaaa @ 15.04.2020 21:24Reāli tur Naurim ar Kitiju nav kaut kas tīrs ?? varbūt viņa aizgāja prom no Butterfly, lai viņus neuzķertu. Tās ir tikai manas domas, bet nu Elīna atnāk mājās un šie abi ņemas pa virtuvi un gatavo ?
vivii @ 15.04.2020 21:38Man sāp sirds skatoties uz tās Sintijas dēlu! Man ir pusgadu vecāks dēls par viņas un es nekad dzīvē neesmu redzējusi savam bērnam tādu sejiņu, mīmiku kā viņas bērniņam! Nedz citiem viņu vienaudžiem, bērnam vispār nav dzīvespriecīgas acis. Baigi skumīgi :(
Štrunts par to Sintiju, bet mazā žēl.
watchingandtalking @ 15.04.2020 22:02Hey kas ir Sintija?
Es palaidu garām, kas vakar saistībā ar to Kitiju bija?Aureksi @ 15.04.2020 22:03Man vienīgajai liekas, ka Elīna visu runā un dara par spīti forumam? Vakar bija tema par Kitiju un vēl senāk par abiem ar Nauri - lūdzu Kitija šodien tiek pieminēta un kāds pārsteigums, ka kopā ar Nauri. Arī par visām tām diētām, lopsēšanām utt ?
blacke @ 15.04.2020 22:05
apaskati diskusiju par interesantiem instagram profiliem, tur viss būs
Aureksi @ 15.04.2020 22:03Man vienīgajai liekas, ka Elīna visu runā un dara par spīti forumam? Vakar bija tema par Kitiju un vēl senāk par abiem ar Nauri - lūdzu Kitija šodien tiek pieminēta un kāds pārsteigums, ka kopā ar Nauri. Arī par visām tām diētām, lopsēšanām utt ?
Naomi* @ 16.04.2020 10:54Visu laiku neņemšu šajā diskusija, jo domāju, ka tiešām tiek runāt par drēbēm, nezināju, kas ir Butterfly un tā kā, neesmu no Rīgas, domāju, ka tas man nav aktuāli, biju iedomājusies, ka ļoti līdzīga diskusija, kā “žakete no ebay”.
Šobrīd, aptuveni divas nedēļas, katru dienu ienāku, paskatos jaukos komentārus, piesekoju arī Elīnai, cik ir pieejams story par veikalu, telpas tiešām gaumīgi iekārtotas, ja viņa tiešām ir 22 gadi(izskatās vairāk), tad tiešām jāsaka, ka malacis. Domāju, ka viņa vairāk padomātu par kvalitāti un klientiem, viņa tikai būtu ieguvēja, jo es, piemēram, nesutisu tikai dēļ sliktākam atsauksmēm, iztērēt naudu un beigas tikt nobloketai- paldies, nē.
Tomēr vislielākais jautājums man rodas par to- kā, pie velna, viņai izdodas ēst tik neveselīgi un būt tik tievai?! Es sporta zālē pavadu ļoti daudz laika, smagos treniņos. Ēdu pareizi un, lai sasniegtu savus mērķus, man vajadzēja gadu(!) un joprojām nav pilnīgi perfekti. Plakans vēders tiešām aizņēma veselu gadu svīstot sporta zālē+ēšana.
Viņai tikai 22 gadi. Noteikti laba vielmaiņa. Es arī varu ēst daudz neveselīgā un tāpat esmu tieva bez īpaša sporta.
Clara @ 15.04.2020 10:53
Es tikai domāju, kur viņi abi ,ar sausu vsk izglītību un arī ne tie gudrākie, zin tik daudz par to kā apkrāpt sistēmu?? Manuprāt, ir ļoti labi jāpārzin visādas grāmatvedības lietas, bet viņi abi ir tupi.
Vai, piemēram, Annas Pērle, kas arī ir Prieka Vēsts biedre, intervijai Delfi.lv min, ka pievērsties savam biznesam aicinājis mācītājs.