noidea @ 27.11.2023 22:15Un piebildīšu vēl - kāpēc viņi, teiksim, neveido kādu akciju savā Latvijā, ar 100k+ sekotājiem viņi varētu tiešām veikt kaut ko patiesi skaistu un apjomīgu, palīdzot nelaimē nonākušām ģimenēm utt.
Un DIDRIHSONE pirms nedēļas teica, ka visu laiku ziedojot, bet par to nav jābļaustās rinķī - tie bija VIŅAS VĀRDI!!
Dianiite @ 28.11.2023 09:16
jebal tev pis ka vina eed? tev ka kalponei tgd javac? arprata ka tev dirsu ples? man pohuj, tu vsri dirst un est reize pie galda, bet man neinterese
arī beduīni nedzīvo nabadzībā. Pastudējiet par viņu dzīvesveidu. Tie bērni tīri, sakopti, paēduši ir. Tīrāki kā pati Didrihsone.Dianiite @ 28.11.2023 09:13
latvija nedzīvo tādā nabadzībā kā ēğipte, indija, afrika. tas ir nesalīdzināmi, te ir pāris cilvēki, kas tā dzivo, bet nejau tāda līmenī, ka 10 centus dienā pelna.
kapec tu vispar kautkur sliecies domat par filleru galvam? vot sis ir neatbildetsvjautajums kapec cilveki skatas uz to jas nepatik?BellaCiao @ 28.11.2023 08:50Skatoties ietekmeles storijus, šķiet tik stulbi, ka stulbāk vairs nav kur, tāpēc sliecos domāt, ka tas viss ir reklāmas gājiens. Jo parādīt sevi, kā idiotiem viņiem nav bail(atceramies galvā uzmauktus pamperus un kakainu seju)!
Ja nebūtu iesaistīta gide, tad vēl ticamības moments kaut kāds paliktu, ka viņi ir vnk stulbi. Bet tagad, ņemot vērā viņu morāli, es domāju bija tā- “heiii, uztaisam sižetu par nabadzīgiem bērniem, būs kruta, zin kā skatījumi kāps?!
O tie tievie tuksneša suņi, dvj uzrakstīsim, ka tas no bada, mūsu fanītes tāpat ir stulbas lauķes un nav tādus redzējušas! “
Neticu, ka gide nezin, pie kā viņus ved un nestāsta arī par tuksneša Saluki. Ja nu tomēr kļūdos, tad to gidi vajag atlaist.
Dianiite @ 28.11.2023 10:01
tev pa daudz pis. ja tev trauce citi cilveki tad tev pašai jataisa sava villa nevis jaiet atpusties publiski ar visiem parejiem, viesnicas. ja tev nav naudas uz privatu villu tad tev deretu aiztaisit savu muti ciet, jo nevienam nepis. tas tapat ka dusmoties ka sabiedriskaja transporta ir divaini cilveki, nevis braukt ar savu mašinu
pēc šī tava komentāra saprotu kas ir didras fani, neizglītoti, varbūt pat skolu nepabeiguši tukšpauri. Un jā, mums nav vienalga ko tā didra dara, jo viņa ir publiska persona, kas degradē vēl vairāk tādus bezsmadzeņu cilvēkus kā tu.Dianiite @ 28.11.2023 09:16
jebal tev pis ka vina eed? tev ka kalponei tgd javac? arprata ka tev dirsu ples? man pohuj, tu vsri dirst un est reize pie galda, bet man neinterese
es gaidu Dridras Ziemassvētku akciju kādam SOS ciematam vai pensionāriem.cory @ 28.11.2023 03:46Droši vien šī “labdarība” jeb sapirkties pārtiku ziedošanai Ēģiptē izmaksā daudz lētāk, kā Latvijā. Tapēc arī Didrihsoni izdomāja paspīdināt savu reputāciju pa lēto. Tas tāds viņu standartiņš, ja nav sadarbība, tad pi*īs kapeiku līdz pēdējam.
ne tikai dirsa, pupi arī izskatījās tīrās šausmas.didra vispār nefiltrē neko, tāda pati tukšpaure kā viņas fani. Nauriks vismaz varēja pateikt ka normāli tūristi ievēro apmeklēto valstu kultūru, bet izskatās ka viņš didrai neko pateikt nevarEkhoo @ 28.11.2023 09:24Tie beduīni izskatās labāk nekā didra. Vismaz nav ar pliku dirsu. Viņai obligāti bija jāuzvelk tādi šorti kur burtiski ir plika dirsa redzama?
Ādas krāsa un tīrības ziņā ļoto līdzvērtīgi izskatījās, burtiski ka savējā tur
jā, sāk reklamēt konkurentus, stulbā zoss, nekādas cieņas pret sadarbības partneriem, es to pat uztveru kā nodevību,cerams, Omniva to ieraudzīs, un vairs nedos viņai sūtījumus par velti.Varbūt arī citi uzņēmumi sapratīs, ka sadarbība ar didru nekādus augļus nenes.Brīvības iela @ 28.11.2023 10:23Paga tagad vairs nav “omniva par brivu “ bet “dpd par brivu” es kko palaidu garām?
sākumam cerams to purnu aizvāks no pakomātiem,neiespējami skatitiesRoze sarkanā @ 28.11.2023 10:38jā, sāk reklamēt konkurentus, stulbā zoss, nekādas cieņas pret sadarbības partneriem, es to pat uztveru kā nodevību,cerams, Omniva to ieraudzīs, un vairs nedos viņai sūtījumus par velti.Varbūt arī citi uzņēmumi sapratīs, ka sadarbība ar didru nekādus augļus nenes.
varbūt pat skolā vairs neiet, didra taču teica,ka skola neko nedod, pieļauju,ka slapstās kautkur stacijas vai Čaka ielas rajonāmagdalena333 @ 28.11.2023 09:25Dianiite? Pēc rakstības vien jau var pateikt, ka fanīte starbrīža laikā ienākusi uzrakstīt komentāru?
a nahuj japalidz valstij kas tev nepalidz?krixis3 @ 28.11.2023 11:27Man par mīnusiem pilnīgi pofig, forums nav mana dzīve.... Bet es uzskatu, ka viņu rīcībā ir pilnīgi debila. Goda vārds. Aizbraukt all inclusive ceļojuma, kas ir sadarbība un tēlot nez kādus žēlsirdīgos miljonārus, kad tagad gandrīz veselu ciematu izglābuši. Un pat nav svarīgi vajadzēja to vai tie ir beduini, kas tēlo šo nabadzību. Man tas likās tik samāksloti un pretīgi. Latvijā 100tiem bērnu ir slimi, nabadzīgi un dzīvo briesmīgos apstākļos. Vienīgā atšķirība, viņus neredz uz ielām kā Ēģiptē. Kāpēc tu nepalīdzi te, savā valstī, savās mājās.? Kāpēc tu tur tēlo nez ko jo sevis? Fuj
gribuiemestkapeiku @ 28.11.2023 10:43sākumam cerams to purnu aizvāks no pakomātiem,neiespējami skatities