SmiekliNāk @ 11.11.2023 14:05Kas tur Naurim noticis? Viņam uz sejas plāksteri ar tekstu, ka atbildes ir Didras profilā. Kāda, kura seko - kas tur noticis? ?
viņš varbūt izgāja no skapja beidzot un ne jau butterfly skapja:)be.beta @ 11.11.2023 15:37
tik bieži aizdomājos, ko darīs visi šie idiņi un haipotāji, kad vairs nevarēs pacelt skatījumus ar savu stulbumu un intrigām? kad vairs ienākumi nebūs atkarīgi non virtuālās dzīves like, share un skatījumiem :D ko viņi darīs? veikals parastais, kā jau redzam - nav nekāds baigais peļņas avots. un tikai internetveikals ar viņu kvalitāti un atsauksmēm, noies ātrāk pa burbuli kā spēju iedomaties.
ko vispār darīs, kad beigsies šis "influenceris = profesija" bums? :D
jau angārā, vesela, tabletīti iedzērusi, protams, ka spēlēja teātri didras stilāelkonis @ 11.11.2023 14:33Ja jau Elīnai bija TIK slikti, ko Nauris aizbrauca prom?? Mans vīrietis mani sen jau būtu uz uzņemšanu aizvedis ar tādiem simptomiem.Vai vnk palicis mājās, jo uztraucas un rūpējas. Kur tad pazuda viņu lielā mīlestība ko rāda ig? Ai, ai, ai. Noteikti viņai nebija viss tik dramatiski kā to pasniedza, bet pats fakts kā tāds. Izsmiekls.
Didra, es dzirdēju, ka tev rīt pārbaudīte gaidāma no VIDa
Es atzīšos, ka sen atpakaļ, kad nezināju, cik slimīga viņa ir, sev tādu nopirku, bet viņu nav kur vilkt, izskatās masīvs, zem vējjakas nepavilks, ja negribi būt super iespiesta, tad nu tā stāv un karājas skapī, labi ja reizi uzvilkts.Roze sarkanā @ 11.11.2023 16:12Didra ielikusi bildi, tas kardigans 2019 gadā.un tagad pasūta tādus pašus, hello, didra, laiki, pisprasījums un mode mainās.Nsticu, ka nopārdos. Un tagad jau žirgta angārā, baigi ēst grib, zirgam jāsmejas.skaidrs, ka to slimību tēloja,vēders sāp, acu āboli, nu muļķe kas muļķe.tiešām bija vajadzīga intriga, aktrise
Didra, es dzirdēju, ka tev rīt pārbaudīte gaidāma no VIDa.
pavasarī neder un siltā rudenī?vēsos vasaras vakaros.?kad kurtkas pa karstu,bet jaciņa pa vēsu?SaulcerīteRasa @ 11.11.2023 17:19Es atzīšos, ka sen atpakaļ, kad nezināju, cik slimīga viņa ir, sev tādu nopirku, bet viņu nav kur vilkt, izskatās masīvs, zem vējjakas nepavilks, ja negribi būt super iespiesta, tad nu tā stāv un karājas skapī, labi ja reizi uzvilkts.
be.beta @ 11.11.2023 15:37
tik bieži aizdomājos, ko darīs visi šie idiņi un haipotāji, kad vairs nevarēs pacelt skatījumus ar savu stulbumu un intrigām? kad vairs ienākumi nebūs atkarīgi non virtuālās dzīves like, share un skatījumiem :D ko viņi darīs? veikals parastais, kā jau redzam - nav nekāds baigais peļņas avots. un tikai internetveikals ar viņu kvalitāti un atsauksmēm, noies ātrāk pa burbuli kā spēju iedomaties.
ko vispār darīs, kad beigsies šis "influenceris = profesija" bums? :D