Zem reela pat ārste bija uzrakstījusi un norādījusi saiti, lai Elīna izglītojas, kas ir ēšanas traucējumi un ko darīt šādā situācijā.MartaElza @ 06.11.2023 20:38Prieks, ka pārsteidzoši daudz komentāru pie rīla ir par to, ka viņai ir ēšanas traucējumi un ir jāmeklē palīdzība. Galvenais, lai pati arī to redz un saprot. Un rīkojas. Citādi kārtējais haips, cik viņa māk sevi ierobežot, nepārēsties un uzturēt sevi formā.
P.S. Un protams viens komentārs no fanītes - kur nopirkt tādu Cristian Dior somu. :D
Elīnai tas šķiet normāli, Nauris gan jau pieradis, bet ko filmētāja un Annemarija par to saka? Klusē, lai Elīna neatlaistu?Piliite89 @ 06.11.2023 21:24Zināms cilvēks, kas strādāja kopā ar Didriķi, teica ka tos kadrus kur it kā esot iekodusies burgerī vai picā, spļāvusi atpakaļ salvetē. Man liekās varēja nesen redzēt tajā kūkas degustēšanā parāvušos video kur salvete bija rokās un aizmetusi to. Nu tas izklausās drausmīgi, ja tā patiešām ir!! Tur cilvēkam steidzama palīdzība vajadzīga. Tajā reelā nekas netiek runāts par siltām, sabalansētām maltītēm. Vienīgais siltais ēdiens ko viņa ēd ir vārīti brokoļi!! Prieks, ka cilvēki saprot ka šīs nav normāli un komentē to zem rīla! Varbūt aizdomasies viņa.
tā jau pati izskatās kā nāvei parādā, varbūt abām ēšanas traucējumiCallMeAnnika @ 07.11.2023 22:46Elīnai tas šķiet normāli, Nauris gan jau pieradis, bet ko filmētāja un Annemarija par to saka? Klusē, lai Elīna neatlaistu?
Pienene16 @ 07.11.2023 22:28IG rocelola storijus redzējāt? Beidzot kāds skaļi to pasaka par Miss Didī.
Dzintriņa @ 07.11.2023 13:10Ir pusdienlaiks un es aizdomājos.
Es nekad neesmu redzējusi, ka Elīna ēstu zupu.. nu tādu karstu, normālu zupu.. vai vārījusi zupu ??
galvenais uzraksta "lai sanāktu šitik krēmīgi "🤣 man garšo mc and cheese bet te jau izsktās pēc neveiksmītes, lai gan ko es te runāju, Didriķe taču nekļūdāsGudralapsa @ 08.11.2023 03:50
Nope! Nav gan.
Bet kaut kā kad viņa gatavo, viss izskatās mazliet pēc cūkēdiena ?
Vai tie makaroni, vai kūcītes, kkas tur nav..
Gaisa jaucēja @ 08.11.2023 06:09galvenais uzraksta "lai sanāktu šitik krēmīgi "? man garšo mc and cheese bet te jau izsktās pēc neveiksmītes, lai gan ko es te runāju, Didriķe taču nekļūdās
annemarija vismaz likusi ka pa īstam ēd 🤣🤣 bet viņa jauns cilvēks, jauni cilvēki mēdz būt caurbiras un nenāk klāt nekas. Runāju no personīgās pieredzes.Gaisa jaucēja @ 07.11.2023 22:53tā jau pati izskatās kā nāvei parādā, varbūt abām ēšanas traucējumi
cory @ 07.11.2023 22:25
Tipiski Miss Didī: "nezinu, ko tur nopirka, bet maksāja 230 eiro" ?
SmiekliNāk @ 08.11.2023 11:14Nezinu kā jūs, bet es noreportoju Didras reelu par ēšanu. Šausmas. Iesaku jums arī report.
juu es ariiSmiekliNāk @ 08.11.2023 11:14Nezinu kā jūs, bet es noreportoju Didras reelu par ēšanu. Šausmas. Iesaku jums arī report.
Bumbule @ 08.11.2023 11:23Man vienīgajai nerāda vairs to rīlu par ēšanu?
SarmaD @ 08.11.2023 11:30Viņa tajā rīlā neko nepareizu nepateica. Atzina ka neveselīgi badojās, ka silts ēdiens ir nepieciešams, ka labāk paņemt kādu burkānu kā snack nevis rīt saldumus, ka cenšas kontrolēt sevi lai nepārēstos. To, kādos daudzumos to dara un kā praktizē es nezinu jo viņai nesekoju un neredzu ko ēd. Bet noskatoties to rīlu no savas perspektīvas, kā nesekotājs, neko nepareizu tur nesaskatiju.