Kačińas story bija tik labi!Ļaunums @ 29.10.2023 18:08Akdievs, es mīlu Kačiņu šodien????
Kā viņa izsmej savos storijos Didriķi no SBF sērijas???
Viņai vēl speciāli ēda, kad didriķe ņaudēja par liekiem 2kg, kurus bail uzēst????
Valdet @ 29.10.2023 19:32Kapec nevar pardot davanas, kuras vairs neder? Es ari nesaprotu ko piesienas influenceriem, ka pardod sadarbibas davanas. Ta vinas atpelna finansialu labumu, kapec ta nedrikstetu darit?
Summa ir cita lieta, cik neadekvati utt. Bet piesieties, ka obligati jaziedo ir stulbuma kalngals. Un vispar es sanemu daudz priecigaku atdevi, ja pardodu forsas drebes pa izdevigu cenu, nevis bezmaksas atdodot. Ticu, ka daudzas zina par ko runaju, kada attieksme biezi vien ir tiem, kuri visu grib bezmaksas sanemt.
Roze sarkanā @ 29.10.2023 11:39Didra iešot uz šopingcentru ar savām lupatām,hello,didra, labs centrs tevi nemaz pretī neņems, viņiem ir svarīga uzņēmuma reputācija,nevis cik tev sekotāju instagramā,bet reputācija tavam ar nauriku ir ļoti sūdīga. Didra,tu vispār zini kādas ir izmaksas centros? Un par taviem brāķiem būs nauda klientam jāizmaksā,ja tavs blaumanis vienmēr ir tukšs,kāpēc tu domā,ka ka kādā Spicē cilvēki pie tevis skries? Tava izdomātā mode lielākoties der tikai tev, bet es labprāt iepērkos Zārā,pačeko kādi jaunumi viņiem Spicē.
Meitenes ievērojāt,didra vairāk kafiju nereklamē, bija viņiem akcija ar didru saistīta,varēja 30% lētāk nopirkt.Droši vuen neviens nepirka, un kafijas īpašnieki saprata,ka reklāma no didras slikta, viņas mazgadīgās fanes to kafiju nepirks. Ceru,tie uzņēmumu īpašnieki sapratīs,ka lai ko didra reklamētu,atdeves nebūs,tāpat kā viņas lupatas vairs nepērk,kaut viņa lien no ādas ārā.Tagad brauks ar autobusu pa laukiem tirgot,nu pavisam bēdīgi, diez vai čekus arī dos?Vispār,izbraukuma tirdzniecība jāreģistrē ieņēmumu dienestā,tākā didra,nesaki,ka nezināji.
Ekhoo @ 29.10.2023 21:31Nu te jau arī viss ir izteikts, jāpieņemas par 2kg lai būtu bērns-viņa to nevar, jo redzēs sevi resnu un nevarēs bildēties, kur nu vēl +10kg.. tāpēc jau arī badojās stāvoklī un pat notievēja. Nu man neviens neiestāstīs, ka ar 50kg vai cik viņai pirms Dž. Bija var notievēt tā kā viņa stāvoklī. Jā, kam ir reāli liekie kg, tad var piedzemdēt ar mazāk kg vai tikpat cik bija pirms grūtniecības. Bet ne jau ar 50kg.
Un tagad jau viņa ir tievāka, reāli nav nekādu tauku rezervju, tur skaidrs ka grūtniecības laikā nāktos pieņemties svarā.
Galvenais, lai viņai nekad nepiedzimst meita. Lūdzu tikai ne to.
Lai nemaksātu nodokļus. Šis SIA jau ir apbrīnojami ilgi.Justiine @ 29.10.2023 16:46Es no grāmatvedības saprotu maz, bet tajā jaunākajā google atsauksmes čekā ir SIA "Didrihsoni". Šis SIA reģistrēts 01.07.2022 ar pamatkapitālu 1 euro. Cik viņiem diez tie SIA ir, un kapēc atkal tika dibināts jauns SIA?
The Princess @ 29.10.2023 17:08Atkal live čikstēja, kad kā nevar tā nevar tikt pie maza... Viņai šobrīd tas tik loti aktuāli?
Ekhoo @ 30.10.2023 10:01Man palika žēl Elīnas pēc tiem storijiem pie draugiem mājās. Uzklāts galds viņa lika sajusties tik īpaši…. ?
Bāc, viņai tiešām tas ir kaut kas no kosmosa laikam-draugi, vakariņas pie galda, bērni spēlējas utt, īsts, normāls ēdiens-tas ir kaut kas īpašs. Nopietni? :(
Ļooti skumji patiesībā.
Tie visi teksti, piem, kad sīcis slikti gulēja un viņa iemiga un pamodās laikam 10-11-viņa jūtoties VAINĪGA. Džīz, tik sapista domāšana. Par svaru nerunājot.
Bet tu tikai skrien, kaut ko močī, kaut ko bildē miljono reizi…
Sonic @ 26.10.2023 19:43Vispār.. ilgi domāju, ka Didras “komforti” man vnm kko atgādināja. Šodien sapratu.. ir tāds podu utt veikals “Komforts”. Wot to atgādina ??♀️
Bumbule @ 29.10.2023 23:32
Atdos tagad Džeisona drēbītes, lai nebūtu jāpaliek stāvoklī. ? Parasti jau nenolietotās drēbītes un lietiņas pieglabā nākamajiem bērniņiem. Te izskatās, ka vairs tas nav aktuāli.
Viņai jau +5kg būs traģēdija, kur nu vēl +10kg. Nedod Dievs, ja tomēr paliks stāvoklī un turpinās badoties - vesels bērniņš diez vai tad var piedzimt. Dieva laime vispār, ka Džeisonam viss labi.
Ar steigu viņai pie uztura speciālista un psihoterapeita jāiet, lai saved kārtībā galvu un uzturu, citādi gan savu veselību sabeigs, gan nākamajam bērniņam.
Manu uzmanību pievērsa bērnu spēļu istaba. Vai Dž ir kaut mazdrusciņ no tā visa vai tikai marmors?Ekhoo @ 30.10.2023 10:01Man palika žēl Elīnas pēc tiem storijiem pie draugiem mājās. Uzklāts galds viņa lika sajusties tik īpaši…. ?
Bāc, viņai tiešām tas ir kaut kas no kosmosa laikam-draugi, vakariņas pie galda, bērni spēlējas utt, īsts, normāls ēdiens-tas ir kaut kas īpašs. Nopietni? :(
Ļooti skumji patiesībā.
Tie visi teksti, piem, kad sīcis slikti gulēja un viņa iemiga un pamodās laikam 10-11-viņa jūtoties VAINĪGA. Džīz, tik sapista domāšana. Par svaru nerunājot.
Ekhoo @ 30.10.2023 10:01Man palika žēl Elīnas pēc tiem storijiem pie draugiem mājās. Uzklāts galds viņa lika sajusties tik īpaši…. ?
Ļooti skumji patiesībā.
CallMeAnnika @ 30.10.2023 11:42Manu uzmanību pievērsa bērnu spēļu istaba. Vai Dž ir kaut mazdrusciņ no tā visa vai tikai marmors?
Puppet @ 29.10.2023 20:43Kačińas story bija tik labi!
Jenotam arī seksu negribējās, kad De Dee bija stavokli. Vińam vnk beidzot bija ar ko atrunaties , jo sievietes vińam nepatīk.
Ļooti skumji patiesībā.