jā, galvenais, ka šim sievietēm tik tiešām ir grūti palikt stāvokli, un ne jau tāpēc, ka viņas neēd… ohh. Man šī arī ir dikti sensitīva tēma… bet didra tikai spēlējas ar vārdiem… ja viņa tiešām gribētu bērnu, tad viņa ēstu…CallMeAnnika @ 23.10.2023 15:39Skumji lasīt citu sieviešu stāstus par šo tēmu, kas sarakstīti Elīnas reela komentāros, bet ļoti žēl, ka ir tik daudz naivu un lētticīgu sieviešu, kas neredz Elīnai cauri, nav pat 24/7 jāskatās viņas storiji, lai redzētu, ka viņa ir egoistiska, uz sevi vērsta, Dž ir nomests, Elīnai pašai bail no sava bērna un viņai ir problēmas ar uzmanības trūkumu un ēdienu.
Maiga. @ 23.10.2023 19:17Ietekmeles storijs labs, kur Ņuris ar pamperiem rokās boksējas, bet visu uzmanību piesaista taa mazā zicelite, kas pa apenem danco ?????
The Princess @ 23.10.2023 18:44Bet ko ar reel Elina grib pateikt? Kad nevar palikt stavoklī? Bet arsts taču teica vinai, kad pie tik maza svara nav menešreizes un ja nav menešreizes NAV ar iespejama grutnieciba!
He730 @ 23.10.2023 20:39jā, galvenais, ka šim sievietēm tik tiešām ir grūti palikt stāvokli, un ne jau tāpēc, ka viņas neēd… ohh. Man šī arī ir dikti sensitīva tēma… bet didra tikai spēlējas ar vārdiem… ja viņa tiešām gribētu bērnu, tad viņa ēstu…
krmmm @ 23.10.2023 22:32Jūs arī tā ēdat - izbāžot mēli? Un tās lūpas vēl ?
Zabiite @ 23.10.2023 22:46
Es arī nesaprotu kādēļ to mēli jābāž no mutes ārā ? jek
Maiga. @ 23.10.2023 19:17Ietekmeles storijs labs, kur Ņuris ar pamperiem rokās boksējas, bet visu uzmanību piesaista taa mazā zicelite, kas pa apenem danco ?????
Nevajadzēja šo rakstīt, tuvākajās dienās būs atskaite forumam. :DAntena @ 23.10.2023 21:59Bet sen Didī nav rādījusi savu svaru storijos, agrāk katru otro dienu
Iebildīšu. Pirmkārt, Annemarija arī regulāri taisa Elīnas plato kāju stārķu pozas. Otrkārt - figūra. Lai tas veikals varētu normāli reklamēt apģērbu, modelei būtu jābūt ar kaut nelieliem mikstumiem uz kauliem nevis kārtējam pakaramajam. Un treškārt - var redzēt, ka Annemarija prot fočēt, rediģēt, bet ne fočēties pati - pusē bilžu šķobās, pārspīlēti smaida utt.Bonnie @ 23.10.2023 19:21Noskatoties Annemarijas šodienas story- viennozīmīgi viņai ir jābūt Butika modelei un reklāmas sejai. Tik vieglas, skaistas kustības, nav ne kāju izplešana, ne stulba lakstišana kā to dara Elīna??? Elīn, Tavs laiks modeles karjerā, manuprāt, drīz beigsies. Ja Nauris būs gudri acīgs un mērķtiecīgs celt biznesu ( ko es apšaubu viņa tukluma un stulbuma dēļ), viņš atri varētu piespēlēt kaut vai nelielus video rullīšus Annemarijai
pradacandy @ 23.10.2023 23:05
Kāpēc izlasīju šo komentāru un redzēju to video,atkal trauma ? Nav brīnums,ka par sievu varēja dabūt tikai "ticīgo" Elīnu?
Labāk tiešām,lai Elīna atstāj bērnu auklei,jo tas bezatbildības līmenis-tad folijs mutē,tad vēl nez kas..
Zabiite @ 23.10.2023 22:46
Es arī nesaprotu kādēļ to mēli jābāž no mutes ārā ? jek