EsRedzējuKa @ 18.10.2023 08:02Labi, lai arī cik sūdīgas reklāmas Didrihsoni taisa, tā ir viņu problēma, bet mani vairāk uztrauc tas, ka 3x pārcenotām šmotkām ir tik slikta kvalitāte. Jakas un siltie kostīmi un ko tur viņi reklamē, un kaut kādos +10 grādos viņi salst. Visu laiku salst. Man, kā pircējam, svarīgi, lai jaka pilda funkciju, lai ir silti, lai kaut kādam mētelim vai kam, nebūtu apakšā jāvelk vēl kāda ziemas jaka. ?
Mēs jau sen, bet Elīna laikam nekad, esam sapratuši, ka fonam, kur bildētas tās lupatas, nav nozīme. Vai jaku, kur fonā var redzēt aizblūrotu eifeli pirks vairāk, nekā bildēta uz balta fona? Es šito nekad neesmu sapratusi viņu uzņēmējdarbībā,tikai tik cik viņiem kaut kā jāizdomā kā mazgāt naudu. ?
Laavii @ 18.10.2023 13:41
Jāuzdāvina didiii fototapetes.. tad varēs katru dienu savā pasaules malā fotosesiju taisīt, haha
Es pat nevarēju noskatīties līdz galam..😁croissant @ 18.10.2023 13:16Elīna ir vienkārši maksimāli nesmieklīgs cilvēks. Atrast cilvēku ar vēl sūdīgāku humora izjūtu būtu ļoti grūti. Viņa tik ļoti cenšas uztaisīt no sevis to pozitīvo un jautro būtni, bet tas viss izskatās tik cringe. Man bija kauns skatīties tos storijus līdz garam un bez saviebtas sejas izteiksmes neiztikt.
MTY @ 18.10.2023 09:53Naurels jau sevi ķūnē, bet tā gaumes izjūta ir užas :D
Par to jau liecina tās legingbikses, kuras jau sen kā nav modē, parādiet man kaut vienu biznesmeni, kas ir šāda izskatā? :D
Liveandletlive @ 18.10.2023 13:30Nu lūdzu iemetat kādu video, es gribu saprast par ko te iet runa?
a paldies par info, nezināju. Ieejot viņas profilā, vispār nevar pateikt ka viņa ir māte 🤣🤣🤣Pelnrukšķīte @ 18.10.2023 15:55
Viņiem abiem pašlaik ir atvērti konti, ej skaties :)
L.. @ 18.10.2023 15:29
Liveandletlive @ 18.10.2023 16:10a paldies par info, nezināju. Ieejot viņas profilā, vispār nevar pateikt ka viņa ir māte ???