modelem nav 18 gadi,zālē cik ir trapijies kadros arī neizskatas ka gluži jauniņas. Pakošanā?sauliiite.paula @ 07.10.2023 16:54
tici man 18 gadīgās kurām ir pirmā darba vieta, daudz ko pacieš..paskaties kādas meitenes Elīna pieņem darbā
nu pēc kopīgajiem video kur šmotkas reklamē, redz, ka nav kaut kas… un tas apraksts- Kaut tā būtu vienmēr…sauliiite.paula @ 07.10.2023 17:43Nedomāju, ka Naurim nav svarīgs sekss, kā arī minēja Sauliete SBF, ka “kā vīrietis var negribēt 9 mēnešus?”
Nauris tos 9 mēnešus vai nu rāva kulakā vai arī krāpa. Tas, ka Elīnai negribējās tas nu mani neizbrīnītu, kompleksains, dzīves neapmierināts cilvēks.
Tas ka viņi apmeklē laulību kursikus neatrisinās, ka viņi negrib viens otru. Ne pa velti Elīna iesmīkņējot Saulietei teica, ka viņiem abiem ir atmazkas uz seksu, Elīna “Man ir nogurums”, “Man galva sāp” “Man jāstrādā”
cory @ 07.10.2023 19:20Didrihsone šodien demonstrē vēl vienu Turcijas ķērienu- Fendi saulesbrilles. Nevarēju atrast konkrēti Didras saulesbrilles Fendi mājaslapā, bet viņiem ir Fendigraphy kolekcija, kur brillēm ir liels Fendi uzraksts uz kājiņas. Tieši tāpat kā Didrai ?
sauliiite.paula @ 07.10.2023 16:54
tici man 18 gadīgās kurām ir pirmā darba vieta, daudz ko pacieš..paskaties kādas meitenes Elīna pieņem darbā
Šķiet, ka Annemariju Elīna pacieš tikai tāpēc, jo viņa ir pakalpiņš un darīs visu, ko viņai liks. Izdevīgi.cory @ 07.10.2023 19:35
Šis ⬆️! Es vienu dienu pilnīgi to pašu nodomāju, kad Didra nozibināja “zāles” meitenes savos instagram storijos. Es atvainojos, ka tā izsakos, bet salīdzinot ar Didrihsoni, tās zāles meitenes izskatījās pēc pelēkajām pelēm, jauniņas un pēc tādām meitenēm no mazpilsētas, kas arī varētu nēsāt Didras lētās poļu šmotkas un pielūgt Didrihsoni. Ja šīs meitenes nestrādātu pie Didras, tad noteikti tirgotu pulverus pie Saulietes. Un Didra nekad nerāda savas zāles meitenes storijos, nekad neņem uz tām villām (Blackhouse, piemēram), kur notiek fotosesijas. Vienmēr savos storijos atrāda tikai “modeles”, jo tās atbilst Didras skaistuma standartiem. Arī tā pati Annemarija pavada 24/7 pie Didrihsones sāniem, filmējot viņu no visiem rakursiem, bet pat to Didra neatrāda savos storijos.
elkonis @ 07.10.2023 21:34Ak vai.. ''Mums ir 2h laika'' storijs ne tikai manu seju pagireza 180 grādos, bet pat blakus sēdošais draugs noviebās. ? Pēc semināra mīlas dzīve sit augstus viļņus, bēdīgi
atvainojos , nevis story filmeti, bet bilde un “dziłie “ teksti … “kapec nevar normali dzivot”Puppet @ 07.10.2023 22:03Vakarnakts “raudāmie “ story bija filmēti mašīna. De dee sastridejas ar Nauri , atstaja mazo un papuci un gāja uz mašinu, lai būtu “dramatic” . Vińa ir loti loti nestabils cilveks un mazajam bistami ar tādu “mammu”. Šodien tēlo , ka ar Nauri viss ok.