Lorra @ 14.09.2023 17:56Nu tās bikses ir kaut kāds unikums. ?
CallMeAnnika @ 14.09.2023 15:23Arī storijos, kas ir bijuši no noliktavas, nekur kastītes nav manītas, taisnība. Cik gan ilgi klienti pirks vienus un tos pašus apģērbus vairākus gadus pēc kārtas ar zemu kvalitāti?
Dita.D @ 14.09.2023 20:33Šodien rādīja storijos “vintage” ādas jaku, tā arī nesapratu tā jaka ir mīksta vai stingra ?
Citēju “viņa ir mīksta un patīkama, no materiāla tada stingrāka”
MartaElza @ 14.09.2023 17:04
Labi, štrunts ar kvalitāti. Arī citur var nopirkt nekvalitatīvu apģērbu par tādu pašu naudu. Bet tas stils - uz ofisu vai veikalā par pārdevēju šitādā paskatā tak nevar iet. Neviena žakete, nevieni zīmuļsvārki, neviens bikškostīms, neviena necaurspīdīga blūze, neviena kleita līdz celim.. ir tikai mini svārki, bombīgas bezvīļu apenes, ādveidīgas apspīlētas bikses, banānkostīmi un kardigani. Kas ir viņas mērķauditorija? 20+ studentes?
Mamma Mia! Izmantojiet piedāvājumu, ja nejūtaties labi, bet vēlaties koučinga sesiju, Elīna jums sniegt kārtīgu padomu - beidzat rīt resnās cūkas, labāk močījat kā es.katetrina @ 14.09.2023 22:46Didras nākamā profesija?
Kādi ir jūsu nākotnes plāni?
Veidot to, kas liek atplaukt manai sirdij. Mans sapnis ir veidot koučinga sesijas, veidot seminārus sievietēm, motivēt sievietes, celt sievietes, dalīties ar savu pieredzi. Mēs to plānojam sākt darīt "Butterfly" dienās. Šis plāns manā sirdī ir jau labu laiku, bet es gaidīju un ticēju, ka tam pienāks īstais brīdis.
Veikals aizvērsies atvērs kabinetu sesijām.
P.S to īkšķiti uz leju netīšām piespiedu pati.??♀️
varbūt arī mazas dumiķes pavilksies. Bet normālām sievietem viņai nav ko sniegt, mācīt vai koučotkatetrina @ 14.09.2023 22:46Didras nākamā profesija?
Veidot to, kas liek atplaukt manai sirdij. Mans sapnis ir veidot koučinga sesijas, veidot seminārus sievietēm, motivēt sievietes, celt sievietes, dalīties ar savu pieredzi. Mēs to plānojam sākt darīt "Butterfly" dienās. Šis plāns manā sirdī ir jau labu laiku, bet es gaidīju un ticēju, ka tam pienāks īstais brīdis.
katetrina @ 14.09.2023 22:46Didras nākamā profesija?
katetrina @ 14.09.2023 22:46Didras nākamā profesija?
Malibu Steisija @ 14.09.2023 22:53
Man īstenībā pēc izskata ir patikušas dažas buķika drēbes. Tie garie kardigani kas bija kaut kad, ir arī džemperi smuki bijuši. Ir jau arī basic lietas viņiem, topiņi un tā.
Tikai es zinu, ka tajos kardiganos un džemperos nav neviena grama vilnas (un ja ir tad nekā tur īsti nav) un bildes neatbilst realitātei. Pāris reizes izmazgāt to apģērbu un pļocka vien būs. Un parastus topiņus, kas tagad viņiem tur ir es par 24€ pirkt netaisos, paldies par kūkām.
gii_star @ 15.09.2023 09:27Iepirkties Butterfly - sevi necienīt;
Iet uz Pidriķes kursiem - es pat nezinu cik stulbam un neizglītotam jābūt, lai ietu klausīties tukšparē :D
Ja es būtu sagūstīta spiedze, varētu atnākt Didriķe, atvērt muti un es jau padotos, atklātu visu, tikai, lai nav jāklausās tās degradējošās šausmas :D
Merilda @ 15.09.2023 11:06
Dāmas, help!!!! Man iepatikusies viena jaka no Butterfly, ko lai dara?