šai bimbai sekos paziņojums, ka buķiks uz ziemu iet ciet. Elektrība un apkure. PaļubomuL.. @ 05.09.2023 11:04Kādas prognozes, kas šoreiz Didrai noticis, ka tik traki raudājusi? Vai atkal krītas reitingi un vajag pilnu pastkasti ar ziņām? Beigās gan jau būs "palasīju bībeli, paliku stipra, varbūt kādreiz pastāstīšu, dievs ar mani".
Jaunsprofils @ 05.09.2023 12:23Viņai jāiet ir uz kāzām. Jūlija precas
Loreenijatatoo @ 05.09.2023 11:04Nesaprotu šito publisko bimbāšanu un citu cilvēku empātijas kļančošanu...
Raudāt kāda priekšā ir tik intīmi..
Didrihsone sevi sludina kā stipru "sievieti"un garīgi stipru cilvēku, bet tik bieži bimbā un atstāj kaut kādu sūda intrigu..
Man ome bērnībā teica tā,nekad neizrādi nevienam kā raudi,lai kur tas būtu,ārā,darbā.. to var redzēt tikai tavi tuvākie un tavs atbalsts.
Bet Elīnai pat nav tucinieku un vienas normālas meitenes draudzenes ,kas viņai sējā skatoties nesmejas...
Tik nelaimīgs un bedrē iekritis cilvēks tā Elīna ir!!
Elīna visi smejas par Tevi un tā tava raudāšana ir tik smieklīga un tupa.
Piecel savu pleķaino izkāmējušo dirsu un velti pastaigu savam dēlam un smadzenēm,kaut 1km pastum tos ratus vai paņem sava bērna roku un izvēdini savu sapuvušo smadzeni, tev vaig 02 un terapeitu.
Ā un Paēd vecenit,tev vajag!!! Paēd no šķīvja tas arī vairo tavu labklājību!!
Bimbule.
telma @ 05.09.2023 13:17Pa lielam gan jau haips, bet, ka nē, tad izklausās, ka Nauris ko skarbu pateicis (par attiecībām vai par Buķiku), vai aukle. Jo sēž rīta halātā un minēja, ka no rīta izvērtusies saruna.
Tas nav rīta halāts. Tas ir back in stock bombolea 2in1 kostīms mersedesa krāsā.
Puppet @ 05.09.2023 14:33Mans minējums , Jenota telefons tika atrasts. Tur bija “smuks” info par to kā Jenots nau Didrai uzticigs. Jenotam nācās Didrai atdzīties , bet apsolija , ka mīl.
Tagad vińa raud jo zin , ka tikunta izliksues, ka ir “laimiga gimene” un “močīs “ uz priekšu.
gan jau lielā depresija par to, ka kāzu tēma ‘zaļš’, a šai mati rozā. Un friziera atcēla😀Lula @ 05.09.2023 14:51
Nav pārāk liels tas fantāzijas lidojums? :D
Gan jau vnk friziere atkal nevarēja paņemt 4os no rīta un nebūs frizūra fotosesijai :D