Devindesmitseptini @ 02.09.2023 16:18Neesmu eksperte krievu valodas jomā, bet man šķiet, ka Elīna dīvaini runā krieviski. Tā kā šļupst vai vārdus kopā miksē, nerunā skaidri. Vai man vienīgajai tā liekas?
Ko tad nepieminēja koriģējošās apakšbikses, kuras tāpat neko nekoriģē? :DEstere8 @ 02.09.2023 15:14Griežas ausīs tas viņas uzsvars uz "kā izskatīties slaidākai", "kas palielinās pat smalku augumu". Formīgas sievietes ir brīnišķīgas!! Arī smalkās tādas ir un visas citas. Vai tiešām normālu formu noslēpšana ir dzīves galvenais mērķis ? Vienmēr domāt, ko un kā noslēpt...
Labi, saprotu, ka viņai ir savi tarakāni un šis nav nekas jauns. Bet bēdīgi klausīties šādu pozicionēšanu...
Annemarija bija arī līdzi, kad Elīna bija Medical Lāzerklīnikā. Ex Saulietei tur bija storiji un pazibēja Annemarija fonā.IceCream @ 02.09.2023 22:51Nez kas viņu filmē sieviešu tualetē. Pat uz veikaliem bez pakalpiņa aiziet nevar.
viņi grib otru bērnu, jo šo neaudzina. Ja audzinātu, tad zinātu cik tas ir smags darbs un otru nemaz tik ātri negribētu.EsPati @ 02.09.2023 23:02Es ar padomāju - ir sestdiena, brīvdiena. Kāpēc viņi nevar vieni paši pat uz Ikea aizbraukt??? Tas taču vispàr nav normāli. Gan jau Annemarija paņemta kā filmētāja un vēl noteikti papildus aukle Džeisonam ar līdzi, jo šitie fruktiņi tak nemāk paši par savu bērnu rūpēties. Reāli, cik šis viss ir nožēlojami. Pat laikam nokakāties vieni paši bez aukles nevar aiziet…un tad šiem vajag otru bērnu ??? Priekš kam ??♀️??♀️
Roberts Spura @ 03.09.2023 05:29viņi grib otru bērnu, jo šo neaudzina. Ja audzinātu, tad zinātu cik tas ir smags darbs un otru nemaz tik ātri negribētu.
Ja bērnus audzina citi, tad kapēc neštampāt vienu pēc otra.
L.. @ 03.09.2023 09:44Kurš viņiem ir atbildīgs par baķika reklāmām? Didra pati? Vai kāds par viņu tur ieņirdz ar plašāku auditoriju pa Didriķu naudu?
L.. @ 03.09.2023 09:44Kurš viņiem ir atbildīgs par baķika reklāmām? Didra pati? Vai kāds par viņu tur ieņirdz ar plašāku auditoriju pa Didriķu naudu?
CallMeAnnika @ 02.09.2023 23:27Annemarija bija arī līdzi, kad Elīna bija Medical Lāzerklīnikā. Ex Saulietei tur bija storiji un pazibēja Annemarija fonā.
Vai tai meitenei tik labi maksā, ja šāds pakalpiņš ir, kur jāstrādā bez brīvdienām un jābūt Elīnai kā ēna?