kādi sensitive af cilvēki mūsdienās 🙃Lula @ 29.08.2023 16:40
Iemācies, lūdzu, šo “izteicienu” vairs nekad nevietā nelietot. Tas ir ārkārtīgi aizskaroši cilvēkiem, kuru lokā ir kāds ar šo diagnozi
Roberts Spura @ 29.08.2023 15:45Par Dauni gan nav korekti saukt, tagad man jāraksta, ka pati nezini neko par cilvēku fizioloğiju un ğenētiku. Izvēlies vārdus tomēr kā apsaukāties. Daunīši arī ir cilvēki, tikai ar ğenētisku mutāciju. Didrai nav diagnoze tāda, fiziski to pat var redzēt. Ļoti nekorekti aizskart tagad dauņu cilvēciņus.
Liveandletlive @ 29.08.2023 17:26kādi sensitive af cilvēki mūsdienās ?
Loreenijatatoo @ 29.08.2023 16:46Tas Naura pretīgais dubultzods.
Nauri beidz tēlot sportistu,acīm redzams , ka esi alus pudelīšu vaļā vērējiņš un miltu speķa pīrādziņš..
Nāc ārā no skapja tupeni.
L.. @ 29.08.2023 22:00Pirmo reizi esmu šokā kārtīgā pēc viņas tiešraides. Nesaprotu, vai viņa tēlo stulbu vai tiešām tālāk par savām lupatām nekas nav dzīvē interesējis. Kas ir kontracepcija, kas ir ovulācija, kad jātaisa grūtniecības tests. Un tas ataisnojums - esmu precēta, par to nav bijis jāuztraucas nekad, tāpēc neko nezinu. Un tādai prasa padomus?
tēloL.. @ 29.08.2023 22:00Pirmo reizi esmu šokā kārtīgā pēc viņas tiešraides. Nesaprotu, vai viņa tēlo stulbu vai tiešām tālāk par savām lupatām nekas nav dzīvē interesējis. Kas ir kontracepcija, kas ir ovulācija, kad jātaisa grūtniecības tests. Un tas ataisnojums - esmu precēta, par to nav bijis jāuztraucas nekad, tāpēc neko nezinu. Un tādai prasa padomus?
kē? vai es kaut kur aizvainoju? 😏🧐 Es viņu saucu tikai par stulbu un klaunu, kas ir fakti. Sēž nodirsanas portālā, un moralize citus, dubultie standarti 🤣🤣Lula @ 29.08.2023 20:42
Labāk būt sensitive af nekā tādam, kas neķer laukumu un pa labi pa kreisi aizvaino apkārtējos. :)
Bumbule @ 29.08.2023 21:46Cik Elīna ir gara?
No live:
"Es esmu īsa auguma, un jūtos labi savā svarā".
Pat ja viņai ir tie 50 kg, tad normāls svars tas sākas pie 1.64m. Ja viņa ir garāka, tad jau ir par maz.
Un jā, noskatījos to live. Elīna, Tu esi stulba! Kā 24 gadu vecumā, 5 gadus esot laulībā var nezināt kā darbojas sievietes organisms, kas ir kontracepcijas tabletes, kas ir ovulācija utt. Brīnums kā viņa nepalika stāvoklī jau kāzu naktī, un vispār to 5 gadu laikā.
Ja viņai būtu 16 gadi, tad vēl varētu saprast, ka nezina šādas lietas, bet šķiet, ka viņa ar savu nezināšanu tagad, 26 gadu vecumā pat lepojas.
Kritiski zems D vitamīna līmenis viņai esot - loģiski Elīn, no burkāniem un tunča vien D vitamīnu nepacelsi.
nu bet noņem matus un implantu svaru. Paskatījos interneta, ka implanti sver aptuveni, 2.3 kg. Mati kādus 500g. Un Vola, zem 50kg.Ivy Blanks @ 29.08.2023 22:23
Viņai ir 165 cm. Patiesībā gandrīz normāls svars savam augumam. Jeb normālā svara
minimālā robeža.
Ivy Blanks @ 29.08.2023 22:23
Viņai ir 165 cm. Patiesībā gandrīz normāls svars savam augumam. Jeb normālā svara
minimālā robeža.
L.. @ 29.08.2023 22:00Pirmo reizi esmu šokā kārtīgā pēc viņas tiešraides. Nesaprotu, vai viņa tēlo stulbu vai tiešām tālāk par savām lupatām nekas nav dzīvē interesējis. Kas ir kontracepcija, kas ir ovulācija, kad jātaisa grūtniecības tests. Un tas ataisnojums - esmu precēta, par to nav bijis jāuztraucas nekad, tāpēc neko nezinu. Un tādai prasa padomus?