Hmmm1 @ 25.08.2023 10:45
Lai es paliktu stāvoklī tikai tāpēc , ka vīrietis grib, bet es pati nevēlos. Da nu ..... :D
Tur jau abiem ir JĀGRIB Bērns, nevis tikai vīrietim! UN BĒRNS NAV MANTA, KURU NOMEST PIE KĀDA, vienalga ja auklīte ir superīga u.t.t. Tas ir TAVS BĒRNS UN TAVI PIENĀKUMI!
Tak Nauris nav zemē metams, vai tiešām sev blakus nevar atrast normālu sievieti, kura būs super mīloša mamma, laba sieva? uzskatu šī ģimenīte drīz šķirsies! Un es pat to novēlu!
Vai ne?
Uztaisīja, jo Nauris gribēja, jo laulība jāglābj un to var redzēt. Tāpēc viņai arī nav nekādu lielo mātes jūtu vai sirdsapziņas par to, ka visu laiku nogrūž bērnu auklei. Moš vēl vīlās, ka nebija meita, jo to tad varētu katru dienu pa lupatu fotosesijām vazāt. Tā krīze tur joprojām ir. Jo bērns nav risinājums.
Bērns ir nenormāli atbildīgs lēmums. Tev ir dzīve jāpakārto bērnam, jāmaina viss. Nevis piedzemdēja un tad domā, ka nekas nav jāmaina. Ka var turpināt plivināties apkārt tirgus lupatās un likt fotosesijas kā dzīves jēgu. Močītāja, bļin.
Tagad ielīda TV raidījumā. Es iedomājos - viņa taču neuzauga mežā. Bija taču cilvēki, kas ar viņu kopā mācījās, dzīvoja viņai kaimiņos, redzēja viņu utt. Diez ko tie domā, skatoties uz viņu un klausoties visus viņas pastāstiņus.