Gaisa jaucēja @ 09.08.2023 16:02Naurim diena ar Džeisonu! Skatos un proecājos, var redzēt, ka nesamāksolta mīlestība, kā tas ir no mammas puses. ❤️
viņa visticamāk nemaz neskatijas, storijus ar ātri pāršķīra, ja viņai baigi interesētu, tad būtu gājusi līdzi.Candycane @ 09.08.2023 17:32
Izskatās, ka Naurim līdzi filmētāja, noteikti Annenmarija. Iedomājieties,cik skumji. Bērnam ir pirmā peldēšanas nodarbība un šajā brīdī līdzās ir tēvs un Elīnas vietā atsūtīta darbiniece,kurai tas viss jāiefilmē,lai atrādītu sekotājiem un parādītu pašai mīlošajai mātei Elīnai,kura atkal nolīdusi kādā stūrī un izliekas par aizņemto biznesa sievieti.
man liekas, ka tajā kurpju veikalā aukle ar blakus.Candycane @ 09.08.2023 17:32
Izskatās, ka Naurim līdzi filmētāja, noteikti Annenmarija. Iedomājieties,cik skumji. Bērnam ir pirmā peldēšanas nodarbība un šajā brīdī līdzās ir tēvs un Elīnas vietā atsūtīta darbiniece,kurai tas viss jāiefilmē,lai atrādītu sekotājiem un parādītu pašai mīlošajai mātei Elīnai,kura atkal nolīdusi kādā stūrī un izliekas par aizņemto biznesa sievieti.
Gaisa jaucēja @ 09.08.2023 16:02Naurim diena ar Džeisonu! Skatos un proecājos, var redzēt, ka nesamāksolta mīlestība, kā tas ir no mammas puses. ❤️
MartaElza @ 09.08.2023 16:33
Aizies rīt pie ginekoloģes un būs "upsiii, es esmu stāvoklī tāpēc nav mēnešreižu".
???
Vai arī otrs variants, ka tiešām hroniskās neēšanas dēļ nav.
pieneneee @ 09.08.2023 19:45
Bet ne jau nu atzīs to, ka mr nav dēļ neēšanas. Kaut ko atkal samuldēs kā jau ierasts.
Es domāju, ka viņa pati to līdz galam pat neapzinās. Domā, ka piedzemdēja, sasveicinās ar dēlu 1x dienā, atrāda story un ar to ir pietiekami.Devindesmitseptini @ 09.08.2023 16:14Vienā intervijā dzirdēju, ka Baiba Sipeniece-Gavare stāstīja, ka par meitām īsti nav rūpējusies/uzaudzinājusi aukle, jo viņai svarīgāka bijusi karjera un nemācējusi tur ucināties utt. Kāpēc Didra skatās kamerai acīs un muld, nevar pateikt, ka svarīgāk ir pārfilmēt 15to reizi vienu konklektu? Ai, patiesība acīs grauž, tāpēc jāturpina fake it till you make it biznes vuman laifstail.
Stāvoklī būšana jau labs promo, divu bērnu māte - biznesmene, kura visu paspēj - vēl labāk biznesam un instagramMartaElza @ 09.08.2023 16:33
Aizies rīt pie ginekoloģes un būs "upsiii, es esmu stāvoklī tāpēc nav mēnešreižu".
???
Vai arī otrs variants, ka tiešām hroniskās neēšanas dēļ nav.
Devindesmitseptini @ 09.08.2023 15:51Didra, mēnešreižu tev nav, jo tu badojies + zuzināji.
Dalia @ 09.08.2023 21:21Kāda no jums ir bijusi tajā Kingu? Tur visiem tik lielas porcijas liek vai tikai tiem, kuri par brīvu izdīc?