Candycane @ 08.08.2023 18:26Vakar lavandu lejas bija ielikuši soc tīklos,ka vētras laikā viņu saimniecība tika izpostīta. Viņi lūdz finansiālu palīdzību un arī aicina braukt uz talku atjaunot teritoriju. Es vakar šo info nosūtīju didrihsonei,lai padalās story. Jo viņai taču taaaa patīk lavandu lejas. Atbildēja - paldies, šo man jau daudzi sūtīja... Un tā arī līdz šim viņa neko nav iepostojusi. Atkal pierādās,ka bez samaksas vai kāda labuma sev neko nav gatava darīt citu labā. Nekādas līdzjutības pret citiem tam cilvēkam neeksistē. Tikai visur -ES ES ES.
Tas, protams, ar sarkasmu. Jo briesmīgi, ka bērnam tās stundas gan nevar atvēlētKanelmaizite @ 08.08.2023 19:41“Jo nekas dārgāks par laiku nav!” - tāpēc labāk veltīt vairākas stundas dienā Instagram nevis savam bērnam
asprāte😂BalamuteSalija @ 08.08.2023 19:56Man ļoti patīk Elīna vakar un šodienas storijos. Liekas izmainijusies kaut kādā ziņā. Arī izskatā ļoti patīk, tie mati ar bizi ļoti labi izskatās. Notekti kaut ko nopirkšu no jaunās kolekcijas, ļoti gaumīgs apģērbs.
Helga Andersson @ 08.08.2023 21:48Tanī storijā ar Džeisonu saka, ka mazais līpot klāt un prasot uzmanību - nu sorry, neizskatījās gan, ka šim
didra baigi interesētu. Paņem to bēbi kā propu, bet tak sīkajam var pēc feisa redzēt, ka tā tante vienaldzīga ?
Tikai žēl, ka lavandu lejas šo,visticamāk, neuzzinās un turpinās didru saukt pie sevis..🙄Candycane @ 08.08.2023 18:26Vakar lavandu lejas bija ielikuši soc tīklos,ka vētras laikā viņu saimniecība tika izpostīta. Viņi lūdz finansiālu palīdzību un arī aicina braukt uz talku atjaunot teritoriju. Es vakar šo info nosūtīju didrihsonei,lai padalās story. Jo viņai taču taaaa patīk lavandu lejas. Atbildēja - paldies, šo man jau daudzi sūtīja... Un tā arī līdz šim viņa neko nav iepostojusi. Atkal pierādās,ka bez samaksas vai kāda labuma sev neko nav gatava darīt citu labā. Nekādas līdzjutības pret citiem tam cilvēkam neeksistē. Tikai visur -ES ES ES.
Ja ietekmele šo ieliktu un ietagotu Lavandu Lejas, vai Elīnai tad būtu storiji ar to, lai cilvēki dotos palīdzēt, bet pašai nav laika, jāmočī? :DMayaaa @ 08.08.2023 22:18Tikai žēl, ka lavandu lejas šo,visticamāk, neuzzinās un turpinās didru saukt pie sevis..?
Devindesmitseptini @ 08.08.2023 22:05
Man jau liekas, ka tajā vecumā bērni ne īpaši grib sēdēt klēpī un mīļoties utml. Jāpēta visa pasaule un jāapgrābsta viss. Uz miedziņu, no miedziņa - jā, bet aktīvajā laikā nē?
Candycane @ 08.08.2023 18:26Vakar lavandu lejas bija ielikuši soc tīklos,ka vētras laikā viņu saimniecība tika izpostīta. Viņi lūdz finansiālu palīdzību un arī aicina braukt uz talku atjaunot teritoriju. Es vakar šo info nosūtīju didrihsonei,lai padalās story. Jo viņai taču taaaa patīk lavandu lejas. Atbildēja - paldies, šo man jau daudzi sūtīja... Un tā arī līdz šim viņa neko nav iepostojusi. Atkal pierādās,ka bez samaksas vai kāda labuma sev neko nav gatava darīt citu labā. Nekādas līdzjutības pret citiem tam cilvēkam neeksistē. Tikai visur -ES ES ES.
CallMeAnnika @ 08.08.2023 22:38Ja ietekmele šo ieliktu un ietagotu Lavandu Lejas, vai Elīnai tad būtu storiji ar to, lai cilvēki dotos palīdzēt, bet pašai nav laika, jāmočī? :D
Viņas gadījumā, tā gan jau ir diršana, bet ja, tā nopietni ņem ziedošana tiešām nav, tā joma, kur lielās. Tie, kas blato ar katru ziedojumu drīzāk ceļ savu ego un taisa pr nevis mēģina palīdzēt. Atskaitīties visiem "es noziedoju" galīgi nav obligātiLiveandletlive @ 09.08.2023 08:13Ko jūs, viņa pēc laika ieliks storiju, ka klusinam noziedoja naudu, tāpat kā toreiz Ukrainai. Jo ar to nelielas ????
nē nu jā, lielities nevajag, bet mēs visi zinām ka viņa neziedos un neziedoja, tik gudri pļūta.2biletes @ 09.08.2023 09:02Viņas gadījumā, tā gan jau ir diršana, bet ja, tā nopietni ņem ziedošana tiešām nav, tā joma, kur lielās. Tie, kas blato ar katru ziedojumu drīzāk ceļ savu ego un taisa pr nevis mēģina palīdzēt. Atskaitīties visiem "es noziedoju" galīgi nav obligāti
es domāju, ka tur dod tādu nelielu scenāriju, ja ir garlaicīgi cilvēki, nu asumam. Pat kardašjanas ir iestudetas. Visi tak tie šovi.Anīle līne @ 09.08.2023 09:02Kā jums šķiet - Elīnai izdosies SBF noturēt savu pozitīvo tēlu? Raidījuma formātam gan tas saldais tēls nav interesants, jo ne velti viņi filmēja un publicēja Kambalu kašķus, Kivičas meitas nolikšanu utt. Didras cukurainā dzīve tur galīgi neinteresanta un ar to reitingus pacelt nav iespējams.