amoreamore @ 06.08.2023 23:19Džīz, bet nesekojiet ietekmelei, tāda sajūta, ka kāds spiež sekot :D
Nu, vai arī esiet aktīvas un “nesiet” viņai to, kas jūsuprāt ir publicēšanas vērts. :D
ietekmelei ir ta prioritate,flirtēt ko sūta.ja suta pilnigu herņu,kāda jēga tad.paņirgāties vai atmaskot?MartaElza @ 06.08.2023 23:20
Tieši tā, saturu lielākoties iesūta citas meitenes. Nevis ietekmele pati visu uzrok.
MartaElza @ 06.08.2023 23:20
Tieši tā, saturu lielākoties iesūta citas meitenes. Nevis ietekmele pati visu uzrok.
magdalena333 @ 07.08.2023 10:17Mani fascinē cik daudzas šeit noliek ietekmeli, nāk uz šo diskusiju (kas vispār ir par Didrihsoniem) un izsaka kaut kādas savas pretenzijas, tajā pašā laikā neviena komentāra par Elīnu, cilvēku, kas reāli čakarē visu laiku savus sekotājus, krāpjas, nepārtraukti melo, izturas pret savu bērnu kā pret nevajadzīgu lelli (ar kuru pat sākumā normāli nepaspēlējās), noliek citu biznesus (kaut gan pašas ir riktīgs sūd*), nerunājot jau par to, ka gadiem čakarē valsti, apčakarē savus klientus tirgojot mēslus un pēc tam pat neatgriežot naudu un tā varētu turpināt. Bet nē, neviena komentāra par Elīnas izdarībām, bet atradušas vienu, ko nolikt, jo redz publicē storiju, kas šīm madāmām nav pa prātam? Ieteikšu jums risinājumu, rakstāt viņai, ja neatbild, tad ir poga atsekošanai un lūdzu sekojat tikai Elīnai, tik vienkārši, nevis nākat šeit, uz šo diskusiju sūdzēties par ietekmeli, starp citu ir izveidota jauna diskusija, tur varat arī izpausties, sūdzēties par viņu?
magdalena333 @ 07.08.2023 10:42Sonic, mani neviena neaizskar un nevar aizskart, man galīgi neuztrauc, ko raksta kāda kaut kur. Mana doma bija, ka man žēl tās vientiesītes kuru prātu Elīna čakarē jau gadiem?
Arabesq @ 07.08.2023 11:17A moš viņa pīpē saltus, lai būtu tievāka? Nu ķipa, lai mazāk gribētu našķoties, uzvelk saldu saltu un uzdzer kafiju.
Es nebrīnītos ?
Hmmm1 @ 07.08.2023 15:03Man caur paziņu loka, viena meitene pieteicās strādāt Butterfly, jo gribēja vairāk zināt cik maksās :D
Pārrunu laikā viņai prasīja, lai iedod telefonu , gribot parbaudīt kāda ir kamera + cik liela atmiņa viņai ir. :D
Viņa piecēlās un aizgāja!
Hmmm1 @ 07.08.2023 15:03Man caur paziņu loka, viena meitene pieteicās strādāt Butterfly, jo gribēja vairāk zināt cik maksās :D
Pārrunu laikā viņai prasīja, lai iedod telefonu , gribot parbaudīt kāda ir kamera + cik liela atmiņa viņai ir. :D
Viņa piecēlās un aizgāja!