Justiine @ 05.08.2023 14:16
Pilnībā piekrītu. Pēkšņi baigie intelektuāļi, uz operu ies. Tik liekulīgas personības. Un Elīna, kura kategoriski nelietojot alkoholu, pēkšņi saka, ka baigi bieži ikdienā nedzerot. Hmm, atmiņu vairāk trenē Elīna, citādi pārāk bieži sanāk sapiņķerēties saves melos. + kā var brīvi staigāt ar gandrīz pliku pakaļu man arī nav saprotams. Varbūt vēl uz operu, lai aiziet savā bombīgajā kostīmā.
Meitenearputniem @ 05.08.2023 13:25nu bet ir atšķirība vai cilvēks uzstājās uz skatuves vai dodas tā teikt biznesa tikšanās,lai savu brendu attīstītu. Tā pati Kardashian kas uz sarkanā paklāja iet super ekstravagantos tēlos, uz svarīgāk tikšanām uzvelk žaketi un klasiskās bikses ... Ir taču jāsaprot kur tu ej . Ja lai savas flīžu ballites vēl ko grib ,bet ne jau ejot uz noliktavu(ražotni ),kur jārunā par tavu logo uzšūšanu uz lēta ķīniešu auduma ...
Es tik nesaprotu vai Naurim patīk ierekt par Elīnu vai arī viņam šķiet ok iet tādā tēla ārā? Tā pati Annemarija, vai kā tur viņu ,ģērbjas taču mūsdienīgi un seko līdzi aktualitātēm ,bet kā cilvēks kas tēlo no sevis modes pazinēju vai tā ģērbties?
Pilnībā piekrītu. Pēkšņi baigie intelektuāļi, uz operu ies. Tik liekulīgas personības. Un Elīna, kura kategoriski nelietojot alkoholu, pēkšņi saka, ka baigi bieži ikdienā nedzerot. Hmm, atmiņu vairāk trenē Elīna, citādi pārāk bieži sanāk sapiņķerēties saves melos. + kā var brīvi staigāt ar gandrīz pliku pakaļu man arī nav saprotams. Varbūt vēl uz operu, lai aiziet savā bombīgajā kostīmā.
Malibu Steisija @ 05.08.2023 11:44Viņai tiešām nav nekādas saprašanas par to kā pieaugušam cilvēkam jāuzvedās. Jā, mēs dzīvojam laikos, kad teorētiski sievietes var vilk ko vēlās un darīt arī ko vēlās, bet kā, nu KĀ var aiziet uz kaut kurieni stringos. Tās tīkliņ bikses nav bikses, viņa ir izgājusi no mājas apenēs.
Parastām sievietēm ir kauns, ja virsū ir īsāka kleitiņa un vējš papūš un nedod Dievs kaut ko varēs redzēt. Es zem vasaras kleitām velku šortiņus apakšā katram gadījumam.
Es brīnos kā Didrai vēl nav Onlyfans. Zinot to kā Didrihsoniem patīk viegla nauda un Didrai patīk gandrīz plikai gorīties kameras priekšā, ja Buķiks izkūpēs es lieku likmes uz Onlyfans.
magdalena333 @ 04.08.2023 23:30Wow, šitāda biznesmene, dodās uz tikšanos “rūpnīcā”, lai veidotu savu brendu, ar pliku pakaļu, wow, zeme atveries?♀️ Es nesaprotu, viņi plānoja dabūt kādu diskauntu ar Elīnas perverso koptēlu?♀️
dzestaislietotajs @ 05.08.2023 17:06
tu laikam esi bijusi tikai Latvijā, LV ir pirmaja vietā atpalicībā un arī nabadzībā. Sen jau visur pasaulē cilvēki staigā tikliņos, it īpaši vasaras laikā, tas nav nekas nosodāms.Ja tev ir kauns, tad runā par sevi, ne visiem ir kauns no sava ķermena, galvenais, ka tu pati juties labi. Ja tu nejuties labi īsā apgerba, droši ģerbies kā Tev patīk. Man liekas tik bezjēdzīgi runāt par to kā kurš ģerbjas, ne tā? Svarīgākais kā Tu pats jūties.
IceCream @ 04.08.2023 23:06
Viņai tak reāli plika dirsa. Šķirbā ierautais strings neskaitās.
guccibabe @ 05.08.2023 17:12
Tak pazūdi no šīs diskusijas. Tik sēž un žvankst kā tāds Elīnas klēpjsuns.?♀️?♀️?♀️
Nevienam nepis cik ļoti tu viņas aizstāvi.
tieši otrādi! Nezinu, no kuras atveres Tu esi izlīdis, kur ir Tev līdzīgie, bet ja gribi sevi paràdīt kā respektabla uzņēmuma īpašnieku, ir tieši tā arī jāģērbjas. Nevajag gucci smucci, protams, bet pieklājīgu outfitu, kas ir atbilstošs situācijai/notikumam. Nevis ar sadarbības partneriem tikties ar pliku pakaļu un birku, kas lien pa caurumiem laukā.dzestaislietotajs @ 05.08.2023 17:11
ja tev ir savs bizness tu bari gerbties ka tu velies, jo tev nav jaiet ne uz darba interviju, ne kadam kautkas japierada…
SmiekliNāk @ 05.08.2023 17:22tieši otrādi! Nezinu, no kuras atveres Tu esi izlīdis, kur ir Tev līdzīgie, bet ja gribi sevi paràdīt kā respektabla uzņēmuma īpašnieku, ir tieši tā arī jāģērbjas. Nevajag gucci smucci, protams, bet pieklājīgu outfitu, kas ir atbilstošs situācijai/notikumam. Nevis ar sadarbības partneriem tikties ar pliku pakaļu un birku, kas lien pa caurumiem laukā.