IceCream @ 04.08.2023 23:06
Viņai tak reāli plika dirsa. Šķirbā ierautais strings neskaitās.
nu bet paskaties tērpus no Holivudas pasākumiem, mūzikas festivāliem un tamlīdzīgiem pasākumiem, ko nereti velk slavenākās aktrises un mūziķes. Tas pats variants- jo plikākas un šokējošākas, jo labāk. Lētā popularitāte. Didra seko tam un atkārto, tikai aizmirstot, ka tam slavenībām 1 diedziņš maksā tik cik viss viņas zvejas tīklsMalibu Steisija @ 05.08.2023 01:49Nu nopietni, kā var iziet uz ielas ar pliku dibenu??? Strindziņus tikai redz cauri. Fuj!
Katru dienu, kad es domāju, ka tālāk vairs nav iespējams, Elīna pierāda pretējo. Nākamais līmenis ir Naurim uzvilkt šo kostīmu ar tiem pašiem strindziņiem un iet kopā ar sievu biznesu bīdīt. Nu kur vēl tālāk.
Kristiete my ass.
2biletes @ 05.08.2023 02:41nu bet paskaties tērpus no Holivudas pasākumiem, mūzikas festivāliem un tamlīdzīgiem pasākumiem, ko nereti velk slavenākās aktrises un mūziķes. Tas pats variants- jo plikākas un šokējošākas, jo labāk. Lētā popularitāte. Didra seko tam un atkārto, tikai aizmirstot, ka tam slavenībām 1 diedziņš maksā tik cik viss viņas zvejas tīkls
2biletes @ 05.08.2023 02:41nu bet paskaties tērpus no Holivudas pasākumiem, mūzikas festivāliem un tamlīdzīgiem pasākumiem, ko nereti velk slavenākās aktrises un mūziķes. Tas pats variants- jo plikākas un šokējošākas, jo labāk. Lētā popularitāte. Didra seko tam un atkārto, tikai aizmirstot, ka tam slavenībām 1 diedziņš maksā tik cik viss viņas zvejas tīkls
Malibu Steisija @ 04.08.2023 23:38Nu tiešām smieklīgi, ka pasniedz visu tā itkā Butterfly tagad tiks ražotas drēbes Itālijā un viņas būs nez cik kvalitatīvas un nez cik super. Tie paši ķīniešu ražotāji, tie paši lētie materiāli, tik pat lēti sašūtas. Vai arī vienkārši pie lupatām piešūs Butterfly birku klāt.
Nedara to ar Latvijas šuvējiem, jo dārgi sanāktu, bet Itālijā atrast ķīniešu noliktavā ir lētāk, plus var pateikt, ka Itālijā šūts brends Butterfly. Zeme atveries.
Es reāli gribu redzēt cenas tām jaunajām Itālijas Butterfly brenda drēbēm. Ja jau tagadējos brīnumus pārdod ar 500% uzcenojumu, kas tad būs te.
Berry5 @ 05.08.2023 10:23
Jo tie ir pasākumi. Tie paši cilvēki ikdienā ģērbjas atbilstoši gadījumam.
L.. @ 05.08.2023 11:22Nevaru sagaidīt, kad redzēšu, ko modes dāma ieplānojusi vilkt uz operu. Šorīt arī interesanti klausīties, ka alkoholu nelietojošā Didra stāsta, ka vīns viņai garšo, bet nevar daudz iedzert. Šodien brauc degustēt vinčikus ar tukšu kuņģi.
Varbūt jāaiziet pēc popkorna, lai baudītu šodienas šovu.
Devindesmitseptini @ 05.08.2023 12:01Annemarija ir līdzi kā filmētāja varbūt, un rādīs fragmanetus slavenībās bez filtra varbūt? Lai gan tad jau man šķiet būtu līdzi filmēšanas komanda
Devindesmitseptini @ 05.08.2023 12:01Annemarija ir līdzi kā filmētāja varbūt, un rādīs fragmanetus slavenībās bez filtra varbūt? Lai gan tad jau man šķiet būtu līdzi filmēšanas komanda
Malibu Steisija @ 05.08.2023 11:44Viņai tiešām nav nekādas saprašanas par to kā pieaugušam cilvēkam jāuzvedās. Jā, mēs dzīvojam laikos, kad teorētiski sievietes var vilk ko vēlās un darīt arī ko vēlās, bet kā, nu KĀ var aiziet uz kaut kurieni stringos. Tās tīkliņ bikses nav bikses, viņa ir izgājusi no mājas apenēs.
Parastām sievietēm ir kauns, ja virsū ir īsāka kleitiņa un vējš papūš un nedod Dievs kaut ko varēs redzēt. Es zem vasaras kleitām velku šortiņus apakšā katram gadījumam.
Es brīnos kā Didrai vēl nav Onlyfans. Zinot to kā Didrihsoniem patīk viegla nauda un Didrai patīk gandrīz plikai gorīties kameras priekšā, ja Buķiks izkūpēs es lieku likmes uz Onlyfans.
nu bet ir atšķirība vai cilvēks uzstājās uz skatuves vai dodas tā teikt biznesa tikšanās,lai savu brendu attīstītu. Tā pati Kardashian kas uz sarkanā paklāja iet super ekstravagantos tēlos, uz svarīgāk tikšanām uzvelk žaketi un klasiskās bikses ... Ir taču jāsaprot kur tu ej . Ja lai savas flīžu ballites vēl ko grib ,bet ne jau ejot uz noliktavu(ražotni ),kur jārunā par tavu logo uzšūšanu uz lēta ķīniešu auduma ...2biletes @ 05.08.2023 02:41nu bet paskaties tērpus no Holivudas pasākumiem, mūzikas festivāliem un tamlīdzīgiem pasākumiem, ko nereti velk slavenākās aktrises un mūziķes. Tas pats variants- jo plikākas un šokējošākas, jo labāk. Lētā popularitāte. Didra seko tam un atkārto, tikai aizmirstot, ka tam slavenībām 1 diedziņš maksā tik cik viss viņas zvejas tīkls
Es lieku 100%, ka viņi filmē tagad arī sižetu šovam. Tak Kiviči, kad brauca uz Ameriku arī paši tur filmēja. Skaidrs, ka viņi piekrita tam šovam, jo buķikam tik spīdoši neiet, noteikti visi apjomi kritās. Tāpēc tagad ieplānoja to braucienu uz Itāliju, jo tak no Itālijas nāk viss bombīgs, jo viņiem tak viss ir bombīgu kvalitāti, viņi tak vienmēr braucot izčekot kvalitāti, nē pasarg Dievs, viniem nekas nenāk no noliktavām, kas pilnas ar ķīniešu lētiem mēsliem, bet no Itālijas un Francijas modes namiem😀 Pēkšņi viņi rāda kaut ko no fabrikas, kaut gan fabriku jau īsti neparāda, tikai lupatas, kas karājas un uz zemi mētājas. Pēkšņi viņi attīsta brendu, pēkšņi liks savu logo, mēģinās tagad TV meklēt aitiņas. Tagad arī pēkšņi šie iešot Itālijā uz operu, pēkšņi Elīnai patīk daba un, kas tik vēl nē😀😀😀