amoreamore @ 03.08.2023 14:10
Mani vairāk interesē šo video “praktiskā puse”, blakus sēž Annemarija (kas arī ir tieva, bet cik viņai sekoju viņa normāli ēd un citreiz arī iedzer) un Nauris, kas dara ko? Saka “jāja elin, dari tā, viss ir fine, Tavi ēšanas traucējumi ir pilnīgi ok”?
Elīna gan jau sev un citiem ir iestāstījusi, ka tā vajag, jo jāuztur sevi formā priekš bildēm - kuras neviens no viņas neprasa, bet pati izdomāja, ka katru dienu jāpārbildē vienas un tās pašas drēbes, jo viņai cita frizūra vai lokācija. Kas tad ir svarīgs - drēbes vai kā Elīna izskatās?
Helita @ 03.08.2023 14:42
Viņa varētu tik sasodīti daudz laika ietaupīt uz to PĀRbildēšanos un veltīt to laiku daudz svarīgākām lietām biznesā vai pievērst uzmanību dēlam.
Viņai ir tik fleksibls darba laiks, ka varētu sev veltīt tik daudz laika - iet uz sporta zāli (tad nebūtu jāuztraucās par apēstu kruasānu brokastīs), iet mācīties kādos kursos par biznesu vai sākt augstāko (ļoti daudzi jaunieši pēc 25 sāk mācīties augstskolā, kad sāk kaut ko saprast no dzīves), pavadīt dienu viena pati tikai ar Džeisonu, aizvest uz bērnu laukumiņu, uztaisīt viņam garšīgas pusdienas (bez auklēm un filmētājām, lai būtu ko IG ielikt).
Bet viņai lupatas (jā, tieši lupatas, jo par apģērbu to grūti nosaukt) ir svarīgākas par visu pasaulē.
magdalena333 @ 03.08.2023 14:18Ha, ha , ha viņiem viss nākot no ražotajiem, Elīna, beidz vienreiz rupji sakot dir**, šī jau vairs nav melošana saviem klientiem, bet dir**. Bļin uz kādu ražotni, tad Nauris tikko bija aizbraucis, pateikšu priekšā , uz Poļu noliktavām, kur saveda ķīniešu darināto sintētiku, ko tirgo daudzos veikalos Latvijā (bet par lētāku naudu) un tirgus laukumos. Tas, ka Tu tagad feiko aizlidusi uz kaut kādu Itāļu ražotni ir kārtējā muldēšana, apjomi krītas vai ne? Tāpēc ir jāizdomā kārtējie melo, tak visiem tā pat ir skaidrs kādas lētās lupatas Tu tirgo uz preorder no Parīzes noliktavas! Šeit atgādinājumam links:
https://parisfashionshops.com/en/women/brand/schilo-jolie
Un tādas ir visas tās noliktavas, Polija, Francija, Turcija, visur viens, gadiem tie paši modeļi, kad vakar radīji kaut ko rudens 2023 kolekcija, kas tajā kolekcija ir jauns, kas nebija iepriekšējos 5 gadus?
Itālijā viņa ražotnē, no turienes nākot viņas kolekcija?
Murka39 @ 03.08.2023 15:47Es saprotu, ka katra sieviete grib uzpucēties kaut kur ejot. Bet Didra? Viņa tak nekur neiet.
Es saprotu, ka cilvēki nodarbojas ar uzņēmējdarbību, lai nopelnītu naudu un realizētu savus mērķus. Bet Didra? Viņai tak privāti nav nekādu mērķu, ne viņu interesē pasauli apskatīt, ne izglītoties, nekas.
KasteEsTe @ 03.08.2023 16:19Elinai sodien nav storiji? Vai vienkarši noslegusi storijus no man????
KasteEsTe @ 03.08.2023 16:19Elinai sodien nav storiji? Vai vienkarši noslegusi storijus no man????
Malibu Steisija @ 03.08.2023 16:22
Viņas mērķi ir bombīgas fotosesijas, no kurām lētums un slāviskums spiežas pa acīm ārā.
Citām sievietēm mērķi ir pašizaugsme, karjera, ģimene, kādi hobiju saistīti mērķi, savi biznesiņi, labi iekārtotas un foršas mājas, un vēl un vēl. Citas sievietes ikdienā nodarbojas ar visādām foršām lietām, sporto, lasa, dejo, kaut ko rada, izglītojas, rūpējas par savu veselību, veselīgi ēd, rūpējas par savu ģimeni, uztur attiecības ar draugiem, piedalās visādos pasākumos un vēl nez ko.
A ko dara Didra? Nu takā nopietni, ko viņa dara no tā ko sniedz apkārtējā pasaule? Neko. Viņai pat karjera vai pašizaugsme īsti neinteresē, lai kā viņa mēģinātu to iestāstīt. Ja interesētu, tad būtu redzams rezultāts.