laukiAka @ 01.08.2023 06:38Didrai ir liela ietekme uz saviem sekotājiem, tādēļ nebrīnos, ka uzņēmumiem ir labi ieņēmumi pēc sadarbības ar viņu. Atceraties viņa kādu brīdi atpakaļ ieteica Australian Gold solārija krēmu? Tā pat nebija reklāma konkrētam uzņēmumam, jo tos var iegādāties vairākās vietās. Tieši biju laba solārija krēma meklējumos, bet to vienmēr bija tik daudz, izvēle liela, ka atliku pirkumu. Ok, padomāju, ka pamēģināšu šo, gribēju to pasūtīt internetā, bet tas bija visur izgrābts. Uztaisīju pasūtījumu, kur vēl rādīja, ka ir pieejams uz vietas, bet sagaidīju telefona zvanu no interneta veikala sievietes, kura teica, ka pirms manis visi padsmit gabali tieši šī krēma aizgājuši dienas laikā un viņa pati nesaprot, kas notiek. Kauns bija atzīties, ka es laikam zinu, kādēļ ir izgrābts ?
Dita.D @ 31.07.2023 22:39Var redzēt, ka Nauris bijis šturmet Polijas bāzes.
Fonā lielā rūtainā tirgus taša ?
kriksisix @ 01.08.2023 09:02Tieši tā! Mums gribot negribot sanāk ietekmēties no viņas, arī es nopirku to solārija krēmu, par ko viņa runāja, un arī atmiņā ir iesēdies, ka uz svētkiem varētu pasūtīt sāļo kliņģeri (jo manām garšu kārpiņām vienkārši izskatījās ļoti labs, nevis ka viņa grābstoties ar nagiem būtu labi noreklamējusi). Un tā arī mēs viņu un uzņēmumus gribot/negribot atbalstām.
kriksisix @ 01.08.2023 09:02Tieši tā! Mums gribot negribot sanāk ietekmēties no viņas, arī es nopirku to solārija krēmu, par ko viņa runāja, un arī atmiņā ir iesēdies, ka uz svētkiem varētu pasūtīt sāļo kliņģeri (jo manām garšu kārpiņām vienkārši izskatījās ļoti labs, nevis ka viņa grābstoties ar nagiem būtu labi noreklamējusi). Un tā arī mēs viņu un uzņēmumus gribot/negribot atbalstām.
Kenty @ 01.08.2023 05:54Varbūt tāpēc,ka vieglāk paspīdēt anonīmi.tur ,kur citi cepas. Pati tici ,ka gadiem neviena inspekcija nereaģē?Uz citiem reaģē uz viņiem vienīgajiem ne?covid laika policija bija bieža viešņa,socialie,Vid arī nepalaistu garām izdevibu parakāties.Neapgalvoju,pilnīgu caurspidīgumu,un idealus darba devējus,tas tomer ir katra personigais redzējums,kādi mums tie darba deveji(jebkurā jomā) ,bet fakts kā tāds ka viņi nav tik neizskarami,lai neviens par viņiem neintresētos.kā par jebkuru uzņēmumu LV.Nav jau karaliskā ģimene
Lietus @ 01.08.2023 09:31vienīgais, kas no viņas pielīp man, tie izteicieni - bamboleo, vibeiņa utt. :D
Bubuu @ 01.08.2023 09:27
Nu nezinu. Man gan viņa tik ļoti riebjas, ka automātiski boikotēju visus uzņēmumus ar kuriem viņa iespējams sadarbojas, neskatoties uz to, cik labs produkts tas iespējams ir. Manās acīs jebkurš uzņēmums uzreiz nokrītas par 90%, ja sadarbojas ar to netīrīgo, krāpniecisko meli. Tomēr tirgū ir pietiekami daudz alternatīvu jebkuram produktam.
u.62cd5b2a78696 @ 31.07.2023 18:00
To viņš gribētu gan, vēlams, piedaloties vēl 1 džekam ?
PatrishaS @ 01.08.2023 10:44
Man tā tagad ir ar Kingu kebabu. Tagad viņi dodas izbraukumos uz pasākumiem, gribētos kaut ko pagaršot no viņiem, bet, kopš sadarbības ar didrihsoniem,man pret viņiem ir radies riebums un speciāli neko no viņiem nepirkšu
Viena gada vecumā bērnam jau nepieciešams pilnīgi sabalansēts ēdiens. Mākslīgos maisījumus pēc gada vecuma saviem vairs nedevu, jo tie ēda pilnvērtīgi.Lyncha @ 01.08.2023 12:36Man ir skumji. Viņa jau uzspiež savus ēšanas slimīgos paradumus bērnam. "Viņš tik daudz ēd".. bļāāāviens, matj! Viņš nevar pārtikt no piena un burkāniem! Pie tam no pudelītes, kad varētu jau radināt dzert no krūzītes ( ir 1gadniekiem paredzētās). Ceru, ka auklīte bērnu pabaros. Jo izskatās, ka "mātes" dienās bērns dzīvo ar mātes diētu. Pliks piena maisījums un burkāni vai augļi no zemes...
Lyncha @ 01.08.2023 12:36Man ir skumji. Viņa jau uzspiež savus ēšanas slimīgos paradumus bērnam. "Viņš tik daudz ēd".. bļāāāviens, matj! Viņš nevar pārtikt no piena un burkāniem! Pie tam no pudelītes, kad varētu jau radināt dzert no krūzītes ( ir 1gadniekiem paredzētās). Ceru, ka auklīte bērnu pabaros. Jo izskatās, ka "mātes" dienās bērns dzīvo ar mātes diētu. Pliks piena maisījums un burkāni vai augļi no zemes...