Lula @ 31.07.2023 15:25
Nu kā nav, Didriķis reklamē itkā būtu tik labs pakalpojums vai manta, ka pati pērk un ir tā safanojusies, ka par brīvu noreklamēs. #reklāma tomēr norāda, ka tas ir apmaksāts saturs nevis Didras pašas izvēle
Lula @ 31.07.2023 15:25
Nu kā nav, Didriķis reklamē itkā būtu tik labs pakalpojums vai manta, ka pati pērk un ir tā safanojusies, ka par brīvu noreklamēs. #reklāma tomēr norāda, ka tas ir apmaksāts saturs nevis Didras pašas izvēle
u.62cd5b2a78696 @ 31.07.2023 17:38Esmu sajūsmā par threesome auskariem ?
Esnoalas @ 31.07.2023 17:51
Gan jau Nauris.???
amoreamore @ 31.07.2023 17:10
Jautājums bija par praktisko izdevīgumu, nevis to ko nu tur kurš ir iedomājies.
Praktiski - uzņēmumam nekā izdevīga, produkts karājas gaisā, iegrāmatots nav, norakstīt izdevumos (un tādejādi samazināt maksājamais nodokļos) nevar, visu laiku jādod didrai bezmaksas. Nez cik liels reālais + ir uzņēmumam no didrenes sekotājiem.
kristik @ 31.07.2023 16:38
Bet tad uzņēmums tos produktus, kurus iedod Elīnai, nevar norakstīt izdevumos. Uzņēmumiem sanāk izlietoti produkti, kuri nav ne pārdoti, ne norakstīti.
Es saprotu, ka ir #sadarbība/#reklāma, kad uzņēmums iedod produktu noreklamēt, vai pat samaksā par reklāmu. Influenceriem par to jāsamaksā nodoklis.
Ir vēl #dāvana, kad uzņēmumi par velti atsūta produktus, un šķiet, ka pat nav obligāti to jānoreklamē. Kāpēc tad Elīna nevar, piemēram, šo norādīt? Kāpēc viņa tik ļoti to #patipirku uzsver? Nesaprotu.
Luizee1 @ 31.07.2023 18:28Kāda var paskaidrot - bija tās foto telpas pagrabā, ar ķieģeļu sienām. Remontēja, remontēja un kur pazuda? Tur vispār kāda foto sesija bija?
Pupka @ 31.07.2023 13:13
Jo bez darba līguma neko nevar pierādīt un uzsākt. Un iespējams arī pašam par algu aploksnē saņemt sodu.
u.62cd5b2a78696 @ 31.07.2023 18:00
To viņš gribētu gan, vēlams, piedaloties vēl 1 džekam ?
rizha_anna @ 31.07.2023 16:17Kur vasaras laikā ar to tizlo "ziemas" vesti var iet??!
Biju beidzot pati Taurenī iegājusi, drausmīgas kvalitātes lupatas par kosmiskām cenām. Tiešām nav saprotams,kā kāda tur sev kaut ko var atrast un nav žēl naudu par to vēl maksāt.
Varbūt tāpēc,ka vieglāk paspīdēt anonīmi.tur ,kur citi cepas. Pati tici ,ka gadiem neviena inspekcija nereaģē?Uz citiem reaģē uz viņiem vienīgajiem ne?covid laika policija bija bieža viešņa,socialie,Vid arī nepalaistu garām izdevibu parakāties.Neapgalvoju,pilnīgu caurspidīgumu,un idealus darba devējus,tas tomer ir katra personigais redzējums,kādi mums tie darba deveji(jebkurā jomā) ,bet fakts kā tāds ka viņi nav tik neizskarami,lai neviens par viņiem neintresētos.kā par jebkuru uzņēmumu LV.Nav jau karaliskā ģimene.Eksperte. @ 31.07.2023 13:23Es te palasiju un vispār esmu nosacītā šokā. Gan par tām, kuras tur iepērkas, gan par tām, kuras tur strādā, par tām, kuras pavērtu muti klausās atstāstus no tām, kuras nesūdzas darba inspekcijai, par tām, kurām viss šis ir kā barība. Palagu palagi par teju tādu kā atmaksošanu, kur rezultātā tāpat nekas nemainās.