live prasija,jautājums bija." Vai zināji,ka nauris izgaja arā ar svešu meiteni"to video viņai neviens nav sutijis ,jo atbilde būtu jau gatava,ja zinātu par ko ir runa.tāpēc arī apmulsa.Tas video bija no PV koncerta.Kur daudzi nāca klāt fočēties .vismaz ar ElīnuDalia @ 30.07.2023 20:16
Kur tad Elīna to video redzēja?
Lorra @ 30.07.2023 20:38
Nu man kaut kā neizskatās pēc vīrieša kājām. ??
Lorra @ 30.07.2023 20:38
Nu man kaut kā neizskatās pēc vīrieša kājām. ??
magdalena333 @ 30.07.2023 14:51Dzestaislietotajs, jā, man arī jautājums par to cik Tev gadi, tas kā Tu raksti, raksta (gramatiski) mans pusaudzis kuram ir 14gadi un kuram ir disleksija un disgrāfija. Neesmu gramatikas spečuks, pašai šis tas pieklibo, bet nu atvaino, katru Tavu komentāru man jāpārlasa 3x, lai izburtos cauri tam, ko Tu vēlies pateikt. Gan teikumi bezsakarīgi uzrakstīti, gan gandrīz katrā vārdā pa 2-3 kļūdām. Tāda sajūta, ka kāda Tīne garlaikojas brīvlaikā, bet, ja esi pieaugusi sieviete, tad izskatās, ka brīvdienas jautri gājis, jo ārdies šeit laikam kopš piektdienas?
tieši šis Kombi visbiežāk arī ir , protams,ne viņu gadījumā ,bet kad sieviete pārāk aizsežas ar bērnu un virs sāk just konkurenci vai uzskata ,ka netiek pārāk apmierināts ,tad nu sāk laist pa kreisi ,bet nu Elīna jau ka māte nulle ,bet nu kā sieva arī neizskatās īpaši labāmagdalena333 @ 30.07.2023 17:10Ha, ha par to Nauri un meiteni atbilde bija vienkārši bomba. Kāds sakars, viņa tiešām domā, ka tāpēc, ka ir sieva un bērns mājas, tad neviens nekrāpj? Krāpj tikai tīņi? Izskatījās, ka viņa palika uz pauzi, nezināja, ko teikt, tāpēc tur nomurmināja kaut kādu sviestu
Tak Didrai ne slimība, ne bēres, absolūti nekas nav attaisnojums. Jā, neviens normāls cilvēks tā nedarīs - pabrīdināt ir norma! No otras puses - bet Butterfly arī nav normāla darba vieta ar kaut cik sakarīgu vadību.Lorra @ 30.07.2023 17:51
Tak slimības lapa ir pavisam kas cits. Viņa taču neteica, ka slimot nedrīkst un jānāk uz darbu. Vai Tev tiešām liekas norma kavēt bieži, un vēl beigās sākt nebrīdinot nenākt uz darbu. Izskatās, ka Tu arī normāli pat story nenoskaties līdz galam, tik komentē kaut ko komentēšanas pēc.
Asniņš90 @ 30.07.2023 22:21Sasmējos par Holi festivālu. Visi krāsās izņemot Didru. Viņas attaisnojums-pārāk labas drēbes mugurā. Patiesais iemesls- nevarēs nolikt atpakaļ plauktā un pārdot drēbes, ja būs visas ar krāsām ?
BS. Kamēr tu mācies skola ir tavs darbs. Atzīmes un zināšanas - tava alga. Ja tu izturies pret izglītību ar pohuju, tas var palikt pēc tam arī uz darbu. Un sorry, bet Elīna ir pēdējais cilvēks, kas var mācīt citiem pareizu un pieklājīgu attieksmi pret darbu. Lai vispirms iemācās veidot likumam atbilstošus sludinājumus, komercdarbību un pret darbiniekiem izturas atbilstoši DLLesleey @ 30.07.2023 13:00
Bet viņa neko nepareizu nepateica. Skola tiešām ir skola, tur Tu gribi vari neierasties, Tava problēma, Tava atbildība, neatnāksi uz skolu pats varēsi atstrādāt iekavēto, bet darbs ir darbs(!!!), tā ir cita atbildība, tur Tu tik vieglprātīgi nevari uzvesties, citi tomēr uz tevi paļaujas.
Un es arī uz skolu sagribēju un varēju neiziet, pēc tam jau pati cietu, ja biju ko iekavējuši, vai ja vecāki sabāra. Un tā nav kaut kāda astronomiska lieta par ko neviens nezinātu, daaaaudzi kavē skolu un ir kavējuši, tas nav kaut kāds noslēpums. ?
2biletes @ 31.07.2023 01:26BS. Kamēr tu mācies skola ir tavs darbs. Atzīmes un zināšanas - tava alga. Ja tu izturies pret izglītību ar pohuju, tas var palikt pēc tam arī uz darbu. Un sorry, bet Elīna ir pēdējais cilvēks, kas var mācīt citiem pareizu un pieklājīgu attieksmi pret darbu. Lai vispirms iemācās veidot likumam atbilstošus sludinājumus, komercdarbību un pret darbiniekiem izturas atbilstoši DL
SALOMEJA @ 31.07.2023 08:46Starp citu, pieņemu, ka Elīna vispār nav atrunājusi darbiniekiem rīcību slimības vai citu kavējumu iemeslu gadījumā. Kā pateikt, organizēt, kādas ir sekas (piem., algas izmaksa slimības laikā pēc Darba likuma utml). Bet ja nav darba līgums, protams, kā viņa saka: "Darba devējs neko īsti nevar izdarīt".
Tik pat labi liek meiteņu grafikus, nerēķinoties ar vēlmēm vai darba stundām. Tad vieglāk vienkārši neatnākt, nevis pirms tam pieteikt un saorganizēt. Zinu gadījumus, kur draudzenei jāatceļ ārsts, jo darba devējam pofig un tieši tajā dienā vajag tevi un nevienu citu pārdevēju :) Bet ja pieraksts pusgadu gaidīts?
Ja jau viņiem ir mentors, vajadzētu arī piestrādāt pie šī jautājuma. Zinu, ka vadītājs nevar ar visiem čomiski tusēt, bet ir jābūt arī sapratnei par darbinieku vajadzībām. Viss var būt līdzsvarā.