magdalena333 @ 30.07.2023 17:10Ha, ha par to Nauri un meiteni atbilde bija vienkārši bomba. Kāds sakars, viņa tiešām domā, ka tāpēc, ka ir sieva un bērns mājas, tad neviens nekrāpj? Krāpj tikai tīņi? Izskatījās, ka viņa palika uz pauzi, nezināja, ko teikt, tāpēc tur nomurmināja kaut kādu sviestu
man liekas, ka šeit rakstīja, ka didrene, kā jau tipiska didrene, kam nekas neinteresē, aizgāja ātrāk prom. Varbūt atceros arī nepareizi 😅Metaforaas @ 30.07.2023 17:14
Žēl ka tas , kas filmēja nenofilmēja vairāk, jo nevar saprast, viņi taču abi devās uz prātā vētras koncertu , bet viņš vēl paspēja ar citu meiteni pabūt?
nu jautājums ari bija uzdots,i"zgaja arā ar citu meiteni" storija bija redzams pilns ar cilvēkiem tajā paša vietā kur ar Elinu bija.neatceros PV koncerts laikam.No tāda jautājuma es arī apmulstu😁Liveandletlive @ 30.07.2023 17:10Bet tā atbilde, kur nauris ar cito meiteni ir, vispār nepārliecināja, ka viņa 100% uzticas ?
Liveandletlive @ 30.07.2023 17:16man liekas, ka šeit rakstīja, ka didrene, kā jau tipiska didrene, kam nekas neinteresē, aizgāja ātrāk prom. Varbūt atceros arī nepareizi ?
Metaforaas @ 30.07.2023 17:19Bet par to darbu tāds fuuj , kā tas ir , neciena darba devēju? Ja cilvēks piemēram saslimt un paņem slimības lapu , tas nozīmē, ka viņš neciena darba devēju? Jeb pēc viņas loģikas labāk ir staigāt apkārt slimam, klepot, ar 40 grādu temperatūru, galvenais lai būtu darbā?
Izskatās, ka lai strādātu pie viņas, tev bez maz vai ir jākļūst par viņas ģimenes locekļi, jo privātās dzīves tev nebūs.
Anīle līne @ 30.07.2023 18:22Mani nu nemaz nepārliecināja Didras atbilde par Nauri un to meiteni. No atbildes arī noprotams, ka tā meitene ir Elīnai nezināma un sveša. Šķita, ka viņai arī par to ir nepatīkami runāt, jo "Nauris un cita meitene" neatbilst viņas it kā perfektajam IG.
Anīle līne @ 30.07.2023 18:22Mani nu nemaz nepārliecināja Didras atbilde par Nauri un to meiteni. No atbildes arī noprotams, ka tā meitene ir Elīnai nezināma un sveša. Šķita, ka viņai arī par to ir nepatīkami runāt, jo "Nauris un cita meitene" neatbilst viņas it kā perfektajam IG.
Lesleey @ 30.07.2023 16:51Var kāda ielikt bildi no ietekmeles ar to atspulgu?
🤣🤣🤣🤣 viņai tad vispār ir 12 klašu izglītība?Laylaaa @ 30.07.2023 20:20Elīnai, taču gadiem esot mīļākais Dobelē. Kaut kad vēl viņas mašīnu pie viņa mājām varēja manīt.
Tāpat arī neizbrīna viņas intelekts,jo izkrita 12.klašu eksāmenā.
tak 100% kāds nosūtījaDalia @ 30.07.2023 20:16
Kur tad Elīna to video redzēja?
Kenty @ 30.07.2023 16:57tak meitenem obligati javalka iszekes roza toņos? Man arī ir garas zekes pelekas,melnas bēšas.Bet nestridies un pavēro otro atspulgu.vismaz uz to gludumu un kajas novietojumu.veči tā nestāv Pat Nauris tā nestāv?