Tricks and Tips @ 30.07.2023 10:40
Tu to nopietni?? Tas jau nemaina neko. Paņemt preci,pavelkāt neatkarigi ar vai bez birkas un tad atdot uz pardošanu. Tas nav tas pats kas uzvilkt uz paris munutem lai uztaisitu bildi prieks pardosanas. ?
Metaforaas @ 30.07.2023 11:16
Es protams nezinu cik īsti maksā krūtis , bet viņa visur tak stāstīja ka guess pelnīja tikai 500 eiro un cik saprotu ,ka baigi ilgi nemaz nenostrādāja, tad kautkā neticas ka pati baigi sakrāja. Ņemot vērā ka tad viņai bija gan skropstas, nagi , mati un tas viss nav lēts prieks .
babybabyos @ 30.07.2023 11:34Ak dievs, uz darbu nav jāiet slimam. Ne ar 40 grādu, ne ar 38 grādu temperatūru, tas ir bezadbildīgi, gan pret citiem, gan pret sevi un savu veselību. Bet redz Elīnas acīs lielāka bezadbildība, ka tu nenāc uz darbu pat, ja esi slims. Wtf. Man arī ir neērti paziņot darba devējam, ka nebūšu darbā, bet noriju to un pasaku, ka nebūšu, jo veselība man ir svarīgāka nekā kaut kāds darbs.
Elizabeteeee @ 29.07.2023 19:23
Tu galīgi jobnuta?
Arabesq @ 29.07.2023 19:45Ai, viņa vnk ir jāignorē, meitenes. Šī Elīna (dzēstā lietotājs) vnk barojas no uzmanības jau kopš agriem pusaudžu gadiem. Viņa nespēj izlekt nearko citu, kā tikai stulbumu. Līdz ar to, vnk cenšas panākt, ka viņai pievēršas. Ignore un viss, pati nomierināsies.
magdalena333 @ 29.07.2023 19:15Dzestālietotāja, ak tu muļķīte, atšķirībā no Tevis, kas var tik papukstēt forumā un tālāk par piepumpētām lūpām un silikoniem dzīvē neesi tikusi, un atšķirībā no Elīnas D, kurai kaut kas ir tikai tāpēc, ka kaut ko izlūgusies, man ir viss, ko vēlos un bez lūgšanās citiem, un bez visu čakarēšanas?. Tev laikam tādi paši melnie nāk virsū kā Lienei Kivičai, ka ik pa laikam pied*** savu IG, bet Tu nāc un pie*** visu forumu atbildot uz katru komentāru no rīta līdz vakaram?
Roberts Spura @ 29.07.2023 18:27man nav jāliek, man tās no dabas skaistas :)
dzestaislietotajs @ 30.07.2023 11:51
kads sakars sobrid anonima komentara par silikona pupiem un lupam? pec ka tu to spried pec mana lietotajvarda? es tacu tikko vel biju Elina?
dzestaislietotajs @ 30.07.2023 11:53
no dabas krutis visiem ir garas nevis skaistas ta tu tikai pati doma, jo nu ada ar taukiem kad karajas nav skaisti diemzel
Tu vidusskolā mācījies cilvēka fizioloģiju...nee, to var just. Labāk pievērusi savu stulbo pāksti, un nerādījusi ka esi tik stulba un aprobežota.dzestaislietotajs @ 30.07.2023 11:53
no dabas krutis visiem ir garas nevis skaistas ta tu tikai pati doma, jo nu ada ar taukiem kad karajas nav skaisti diemzel
bouquettt @ 30.07.2023 12:29Didrihsonei jau neviens iemesls nebūtu ok, kāpēc kāds darbinieks neatnāk uz darbu. Temperatūra, kāzas, bēres utt., nekas nav svarīgāks par viņas butterfly. Klausoties, kāda ir viņas attieksme pret darbiniekiem, nav brīnums, ka kāds vienkārši neatnāk. ?
Bet patiesībā savā ziņā viņa pareizi saka, ka jauniešiem ir pilnīgi cita attieksme pret darbu. Es tik daudz gadījumus esmu dzirdējusi, par jauniešiem darbā. Draudzene strādā sporta zālē, teica, ka viņiem bijis paņemts jauns puisis par administratoru. Vienreiz no rīta neatnāk, jo aizgulējies, tad neatnāk, jo aizmirsa, beigās vienkārši pazudis un nav nācis vairs. Radinieks strādā reklāmu aģentūrā, nesen esot bijuši vairāki praktikanti pie viņiem. Uz darbu laikā nenāk, savus uzdevumus nepilda, viena meitene sapulcē visiem paziņojusi, ka nav uztaisījusi maketu, jo viņai mēnešreizes. ?♀️
Dalia @ 30.07.2023 12:36
Tādas nu ir sekas Elīnai, ja grib darbā pieņemt tikai mazas, naivas meitenes, bez darba pieredzes un kritiskās domāšanas, jo var tādas mierīgi čakarēt, likt strādāt bez brīvdienām, valsts brīvdienās, kārtīgi nemaksāt, jo meitenes nepārzin darba likumu. Bet te ir arī rezultāts, nav respekta pret darbu! Strādājam, lai pelnītu, nevis dzīvojam, lai strādātu.
Devindesmitseptini @ 30.07.2023 12:43Tā ir patiešām taisnība, ka mūsdienu jaunatne ir vieglprātīga un bez atbildības sajūtas. Arī esmu dzirdējusi ntos stāstus, kad vienkārši neierodas darbā, noguļ utt. Bet kas ir Elīna, lai stāstītu, ka tas ir OK neierasties skolā, bet ka uz darbu gan ir jāiet? Tas tikai vēl vairāk parāda viņas intelekta līmeni. Es saprotu, skola ir skola, tur pats vainīgs, ja neaizej, bet labāk būtu vispār klusējusi par to tematu. Saprastu, ja pašai būtu kaut kāda izglītība ? Didrai jāsāk taisīt online kursi “kļūsti par veiksmīgu biznes leidi bez izglītības”.