Tad , ja viņa plāno bērnus ar mazu vecuma starpību, tas auklei jāvēl stiprus nervus un veiksmi.😂Anīle līne @ 27.07.2023 08:36Man pašai ir divi bērni ar mazu vecuma stapību. Ja viņi plāno bērnus ar mazu vecuma starpību, tad vēlu veiksmi un stiprus nervus. Tas laiks, kad viens ir ļoti mazs un otrs ir vēl mazs, iznes nervus vecākiem. Naktī viens sāk raudāt, pamodina otru un raud jau divi. Džesons tagad ir tajā vecumā, kuram bērnam ir spējas, bet nav saprāts vai tas ir labi vai slikti. Tādēļ visur rāpsies, visu ķers, pārkrāmēs, izkrāmēs utt. Džeisona veiksme ir, ka viņam ir forša aukle, kas darbojas ar viņu, jo redzams, ka Elīnai tas bērns ir vajadzīgs tikai, lai uzfilmētu reelus cik jauka māmiņa viņa ir. Tāpat tas bērns vairāk iegūst no aukles, ne mammas. Nebūtu tādas aukles, puika būtu tāds pats mauglēns kā Kiviča jaunākā meita, kas klīst pa māju nepieskatīta, neapmīļota un neaprūpēta.
Anīle līne @ 27.07.2023 08:36Man pašai ir divi bērni ar mazu vecuma stapību. Ja viņi plāno bērnus ar mazu vecuma starpību, tad vēlu veiksmi un stiprus nervus. Tas laiks, kad viens ir ļoti mazs un otrs ir vēl mazs, iznes nervus vecākiem. Naktī viens sāk raudāt, pamodina otru un raud jau divi. Džesons tagad ir tajā vecumā, kuram bērnam ir spējas, bet nav saprāts vai tas ir labi vai slikti. Tādēļ visur rāpsies, visu ķers, pārkrāmēs, izkrāmēs utt. Džeisona veiksme ir, ka viņam ir forša aukle, kas darbojas ar viņu, jo redzams, ka Elīnai tas bērns ir vajadzīgs tikai, lai uzfilmētu reelus cik jauka māmiņa viņa ir. Tāpat tas bērns vairāk iegūst no aukles, ne mammas. Nebūtu tādas aukles, puika būtu tāds pats mauglēns kā Kiviča jaunākā meita, kas klīst pa māju nepieskatīta, neapmīļota un neaprūpēta.
Zebradivi @ 27.07.2023 08:59Tad , ja viņa plāno bērnus ar mazu vecuma starpību, tas auklei jāvēl stiprus nervus un veiksmi.?
Metaforaas @ 27.07.2023 09:38
Tad būs katram pa auklei ka Beyoncei vai kardašijanai
Zebradivi @ 27.07.2023 08:59Tad , ja viņa plāno bērnus ar mazu vecuma starpību, tas auklei jāvēl stiprus nervus un veiksmi.?
boom @ 27.07.2023 10:05Man bail iedomāties, kas notiks, ja DiDi tiks pie meitas.. tad vispār Džeisonu, tāpat kā Radu, aizsūtīs pie omes?
Lula @ 27.07.2023 10:45Lai nu kā man negribētos neko labu teikt par šo visu ... te arī par viņas pirmo bērnu runāja tā, ka viņa nojūgsies, neizturēs, būs viss briesmīgi, bet redz kā samenedžēja ar auklēm utt. (nesaku, ka tā ir laba audzināšana, bet nav ne par kripatu tik traki, kā forumnieces te rakstīja.)
Noteikti arī ar diviem visu samenedžētu tā, ka atliek šad tad teatrāli papukstēt, bet pa lielam dzīvotu cepuri kuldama, tāpat kā pirms bērniem.
Lula @ 27.07.2023 10:45Lai nu kā man negribētos neko labu teikt par šo visu ... te arī par viņas pirmo bērnu runāja tā, ka viņa nojūgsies, neizturēs, būs viss briesmīgi, bet redz kā samenedžēja ar auklēm utt. (nesaku, ka tā ir laba audzināšana, bet nav ne par kripatu tik traki, kā forumnieces te rakstīja.)
Noteikti arī ar diviem visu samenedžētu tā, ka atliek šad tad teatrāli papukstēt, bet pa lielam dzīvotu cepuri kuldama, tāpat kā pirms bērniem.
Dita.D @ 27.07.2023 11:16Elina tiešām nezin kā ir vienai būt ar bernu, kad vīrs ir prom. Tēlo upuri. Ir sievietes, kas tiešām audzina vienas vai vīri brauc komandējumos un nav klāt 24/7.
Man virs strādā darbu, kad ir 24h prom un tad var būt nedēļu prom.
Es paliku mājas VIENA uz nedēļu ar 2men vecu bernu un man nav aukles vai omītes, kas bernu var pieskatīt. Tā arī kūlos cauri un man nebija laika pa to nedēļu lai aizietu uz skropstām, uztaisītu foto dienu vai uzfilmetu kartupeļu pankūku recepti.
Devindesmitseptini @ 27.07.2023 11:03
Neviens jau nevarēja iepriekš iedomāties, ka ņems pilnas slodzes (un ja ne pat vairāk) aukli zīdainim, kuram ir daži mēneši. Tas tā kā nav diez cik normāli. Ja aukles nebūtu, tad tā arī būtu- briesmīgi un neizturētu (neizturēja jau arī, jo aukle).
Lesleey @ 27.07.2023 12:12
Nu jūs joprojām ņematies gar to aukli? Nu tak Elīna nav vienīgā kura ņem aukli jau zīdainim. Tiiik daudz jaunās māmiņas nesēž dekretā un skrien uzreiz uz darbu, bet mājās ar bērniņu sēž aukle. Katram savs. Tas ka jums tas nav pieņemami ir jūsu problēma. ? ko tur vēl pārmest. Tas ka viņa neminēja jums visiem par aukli un viņu neatrādija Instagram? A priekš kam? Lai viņu arī sāktu ķidāt. Nu smieklīgas jūs esiet tiešām.