Iedomājos par "Mūs taču sen jau garīgi vairs nekas nesaista! Ne tev hokejs, ne tev rokasbumba.."kuššššš @ 24.07.2023 13:03Tur tiešām izskatās, ka kaut kas uz galvas uzvēmis.
Es nebrīnītos, ja Nauriks viņu nokrāptu. Jau tas viņu lielās mīlas stāsts sākas ar to, ka Elīna viņam pakaļ skrien.
Nauriks nav nekāds zelts. Bet nu Elīnai arī vajadzētu pieslēgt savu vienu smadzeņu šūnu un ieraudzīt ko vairāk par lupatām un jaunāko glitervēmekli matos. Viņai ir bērns, par kuru jārūpējas un laulība nevar noturēties uz lupatbildēm un Jēzus piesaukšanas ik pa laikam. Ne viņiem ir kādas intereses, ne kādi hobiji - nav brīnums, ka Nauriks skatās apkārt un gribētu ko citu aiz muguras. Nevienam no viņiem baigi neinteresē to laulību reāli uzturēt. Joprojām - not cool, ja viņš izlemtu krāpt, bet vnk... nebūtu pārsteigums.
L.. @ 24.07.2023 12:29
Tas viņas "smukums" izskatās tā, it kā viņa būtu kārtīgi atsitusi galvu.
Kāpēc pašu miss Bārbiju un fuksijas mīļotāju neuzaicināja uz influenceru bārbijas ballīti? :DL.. @ 24.07.2023 12:29
Tas viņas "smukums" izskatās tā, it kā viņa būtu kārtīgi atsitusi galvu.
Ja būtu aicināta, šaubos, ka nepastāstītu. Vai ies, tas ir cits stāsts. Interesanti, kāpēc viņu nekur neaicina. Vai ballīšu rīkotāji saprot, ka Elīna lēkās bezvīļu apenēs un pasākums būs sabojāts? :Dbouquettt @ 24.07.2023 12:47
Viņa jau nekad nav bijusi aicināta vai arī nav gājusi uz jebkādiem pasākumiem, kur aicina influencerus. Vismaz neesmu redzējusi.
Es nesaprotu, kāpēc Elīna melo par #patipirku? Lai nodokļi nebūtu jāmaksā? Vai reklāmas/sadarbības ir jāreģistrē un kāds tam seko visam līdzi, vai lai apkārtējie domātu, ka viņi ir miljonāri, kur visu #pašipaši?magdalena333 @ 24.07.2023 15:47Augļu serviss pati pirku, kā tad, kā tad?♀️ Es nesaprotu, vai tiešām ir tik viegli čakarēt visus? Uzlieku pati pirku un ar to pietiek, tad kāpēc ir tiešām influenceri, kas liek reklāma, sadarbiba, dāvana, vai tiešām Elīna var tik vienkārši uzlikt pati pirku un visi tam tic, tad kāpēc tā nedara pilnīgi visi, visur uzlieku pati pirku un lieciet man mieru?
Domāju, ka Nauris ir atvieglots no ikdienas bezvīļu apakšveļas un tagad var atpūsties viens vai ar kādu citu. :Dtelma @ 24.07.2023 16:32Elīnas ne-garastāvoklis pilnīgi spraucas ārā ? ņemot vērā viņas nepašpietiekamību un nepārliecinātību par sevi Naura priekšā, domāju, ka viņa knapi valdās, ka Nauris ir prom un dara sazin ko ?
magdalena333 @ 24.07.2023 15:47Augļu serviss pati pirku, kā tad, kā tad?♀️ Es nesaprotu, vai tiešām ir tik viegli čakarēt visus? Uzlieku pati pirku un ar to pietiek, tad kāpēc ir tiešām influenceri, kas liek reklāma, sadarbiba, dāvana, vai tiešām Elīna var tik vienkārši uzlikt pati pirku un visi tam tic, tad kāpēc tā nedara pilnīgi visi, visur uzlieku pati pirku un lieciet man mieru?
Tāpat arī ar Džeisonukonfektee @ 24.07.2023 20:45Ak, jel! Storijs ar Dž un Radu (suni)! Mani divi BĒRNI. Sorry, no kura laika bērnus atdod citam,kad paliek neērti? Liels fuj, kad izdevīgi un,lai jauki izskatās storijā,tad viņas bērns,kad nē,tad nogrūž mammai,jo viņai jau vienmēr Rada patikusi. ??
bouquettt @ 24.07.2023 12:47
Viņa jau nekad nav bijusi aicināta vai arī nav gājusi uz jebkādiem pasākumiem, kur aicina influencerus. Vismaz neesmu redzējusi.