Un vēl kāda bilde kur pati didra pie melnā marmora savā bezvīļu apakšveļā.?😁CallMeAnnika @ 22.07.2023 17:28Pie apraksta nav Taureņa internetveikala links ielikts? :D
Persiks89 @ 22.07.2023 16:46Diemzel ir redzams, ka Nauris neizprot airbnb butibu musdienas - ja gribas ar to pelnit naudu:
1) japerk dzivoklis vai nu reali lielas, pieprasitas pilsetas vai kaut kur laukos japerk maja (viesu nams);
2) remonts nav jataisa pa kruto - ar ista akmens virsmam, marmoriem, daudz skapjiem - istermina ire un pat ilgtermina irnieks grib lai ir normali, un leti, ne super lux, un dargi visbiezak. Vinu klients bus reali retais, kas sadu dizainu noverte. Plusa istermina ire tas viss atri novazasies, it ipasi tas flizes un akmens virsma, un nomainit bus dargi. Ir redzams, ka naudas tur ieguldits daudz (kas kadreiz ir taisijusi remontu/sutijusi iebuvetas mebeles pec pasutijuma sapratis).
3) pardot bus gruti - vecaja maja ar krutu remontu dzivokli par dargu naudu isti neviens negribes pirkt, tad jau labak jaunais projekts ar skandinavu stila remontu. Ipasums nelikvids.
*Cap @ 22.07.2023 15:42Pat dzīvoklī glezna ar butterfly elementiem? Nu cik apsēstam jābūt ar sevi un savu biznesu, lai to pat liktu dzīvoklī, kur konstanti būs sveši cilvēki?! Lai tik visi zinātu, ka Naurim pieder butterfly?
dzestaislietotajs @ 22.07.2023 19:33
bus tev savs bizness kadreiz, protams, ari tu gribesi pareklamet un nopelnit… 9-17 nesaprast to
cory @ 22.07.2023 18:44Nopietni, viņi tam melnajam dzīvoklim bija paņēmuši dizaineri? ?
pepija @ 22.07.2023 21:36man atkal patik tie dzivokli,loti patik tumsi toni,dievinu tados dzivot...bet mna vispar divaina gaume uz jebko....man atkal kaitina tie gasie toni,ka ir visur..es ari mierigi varetu spilgti sarkanos tonos dzivot..bet pelekie un melnie ir ideali...domaju jauni cilveki stabili tur nems iret
pepija @ 22.07.2023 21:36man atkal patik tie dzivokli,loti patik tumsi toni,dievinu tados dzivot...bet mna vispar divaina gaume uz jebko....man atkal kaitina tie gasie toni,ka ir visur..es ari mierigi varetu spilgti sarkanos tonos dzivot..bet pelekie un melnie ir ideali...domaju jauni cilveki stabili tur nems iret
cory @ 22.07.2023 20:07Tāda sajūta, ka tām airbnb bildēm tas pats nedabīgais krāsu paspilgtinošais filtrs uzmaukts pa virsu, ko Didra lieto savām instagram bildēm ?
Lula @ 22.07.2023 20:21
Jā jā, gribēšu redzēt kā citi biznesmeņi jauc kopā pilnīgi nesaistīta veida biznesus un randomā reklamējas ?