Danuta @ 21.07.2023 16:04Jā, Elīna ir stāvoklī, bet pagaidām neko nevienam neteiks, lai intriga. Ļoti forši, ka Džeisonam būs brālītis/māsiņa. ☺
kuššššš @ 21.07.2023 16:22
Pag, ko? Šis ir nopietni, vai joks/baumas?
Konča @ 21.07.2023 12:41
Man arī tā pat nolasījās viņas teiktais. ?
Laavii @ 21.07.2023 16:31Tajos jaunajos dzīvokļos kaut kāds bordeļa/nakts kluba piesitiens.
kur atrada savu sievu, tādus remontus arī taisa. Nevienam nav noslēpums par safronoviņas pagātniDevindesmitseptini @ 21.07.2023 16:35
Es nācu tieši to pašu šeit rakstīt !!!
gribuiemestkapeiku @ 21.07.2023 19:55kur atrada savu sievu, tādus remontus arī taisa. Nevienam nav noslēpums par safronoviņas pagātni
Danuta @ 21.07.2023 20:07
Pastāsti sīkāk. To ka Elīna puišiem sūtīja bildes ar savu čukču, visi zina, bet mauka viņa nav bijusi.
Un jā, Elīna ir stāvoklī. Tikai pagaidām nesaka. Un pareizi dara. Noskaudīs dažām slimajām.
Nedod Dievs viņa un stāvoklī🙈Danuta @ 21.07.2023 20:42Kāds sakars? Jā, viņa ir stāvoklī, bet to apstiprinās vēlāk. A jūs labāk pļūtiet tālāk par noliktavām, kuras ir domātas preču uzglabāšanai, nevis nelegālām darbībām.
es arī pateikšu, eu,meičas!!!! Safronoviņa gaida trīnīšus,bet ļoti slēpj to no visiem,jo dievietē noskaudīs! Neticat, pašas vainīgas! 😂 tu man atgādini to duru,kura ietekmelē dirsa,ka Sana staigā ar vēderu,kaut gan viņa nav stāvoklī😅 laikus te gribi saķert vai kas? Vai kārtējā kreimenes draudzene? Izskatās,ka tik pat atpalikusi kā tie diviDanuta @ 21.07.2023 20:07
Pastāsti sīkāk. To ka Elīna puišiem sūtīja bildes ar savu čukču, visi zina, bet mauka viņa nav bijusi.
Un jā, Elīna ir stāvoklī. Tikai pagaidām nesaka. Un pareizi dara. Noskaudīs dažām slimajām.
Danuta @ 21.07.2023 20:42Kāds sakars? Jā, viņa ir stāvoklī, bet to apstiprinās vēlāk. A jūs labāk pļūtiet tālāk par noliktavām, kuras ir domātas preču uzglabāšanai, nevis nelegālām darbībām.
cory @ 21.07.2023 23:21Nekad nesapratīšu, kā Didrihsonei visas savas fotosesijas izdodas pataisīt lētas un bezgaumīgas. Tagad arī, iepostojusi savas bildes ar lielo rozā kleitu no Rundāles pils. Blingu blingi visās malās- milzu kronis sudraba krāsā uz galvas, čupa ar lēta paskata zelta aprocēm, pērļu kaklarotām un auskariem vēl sakārti visapkārt. Krāsas tā sačinītas bildēm, ka kleitas rozā krāsa tajās variē no neona rozā līdz bārbijrozā un visas bildes no vienas sejas puses.