Te iepriekš meitenes ir rakstījušas, ka agrāk tā bija mīlestība un viņi BIJA laimīgi un galvenais - ABI spēja izbaudīt ceļojumus. Tagad to dara tikai Nauris.konfektee @ 15.07.2023 23:25Vienīgā lieta,ko nesaprotu,ir, kāpēc daudzas raksta,ka Elīnai ar Nauri nav mīlestības?!
Es nesen aizložņāju Naura IG uz pirmajiem postiem, nu, ja tā nav mīlestība,tad es nezinu,kas ir. Sirsnīgi,jauki posti, patiess smaids , pirmie ceļojumi kopā, saldi teksti utt. Jā,tagad abi ir močītāji, bet es domāju,ka tas nemazina mīlestību. Jā, tagad gaisu jauc tie "mīļais uzdāvināja puķes",kuras ir sadarbība,bet tas nemaina faktu,ka abi bija kopā un LAIMĪGI arī tad,kad bija jāknapina nauda pirmajam tālajam ceļojumam.
Turpinājums:konfektee @ 15.07.2023 23:25Vienīgā lieta,ko nesaprotu,ir, kāpēc daudzas raksta,ka Elīnai ar Nauri nav mīlestības?!
Es nesen aizložņāju Naura IG uz pirmajiem postiem, nu, ja tā nav mīlestība,tad es nezinu,kas ir. Sirsnīgi,jauki posti, patiess smaids , pirmie ceļojumi kopā, saldi teksti utt. Jā,tagad abi ir močītāji, bet es domāju,ka tas nemazina mīlestību. Jā, tagad gaisu jauc tie "mīļais uzdāvināja puķes",kuras ir sadarbība,bet tas nemaina faktu,ka abi bija kopā un LAIMĪGI arī tad,kad bija jāknapina nauda pirmajam tālajam ceļojumam.
Un cik samaksāja? :DDita.D @ 16.07.2023 15:12
Maksāja arī. Caur paziņu paziņām nonāca info no Kingu, ka maksāja paši.
CallMeAnnika @ 16.07.2023 15:28Turpinājums:
Tu laikam neesi redzējusi viņu ceļojumu storijus. Cik viegli ir dzīvot ar cilvēku, kurš neko negrib? Neko redzēt, neko darīt. Sēdēsim apartamentos un bildēsim jau 10 reizi to pašu komplektu. Un katrā ceļojumā var redzēt, cik Nauris ir vīlies, jo vienam nav tas. Kāpēc ne kopā ar sievu? Jo sieva (Elīna) nekad negrib. Nekad. Un tad bija Dubaijas brauciens, kur Nauris izpriecājās ar saviem draugiem no sirds, kamēr Elīna tupa sēdēja dzīvoklī un izlikās, ka močī.
Un tagad bērns. Elīna nedara ne uz pusi tik daudz kā Nauris. Te bija bildes gan no lidostas, gan tikko notikušās dzimšanas dienas. Arī daudzos live Elīna pati ir teikusi, ka Nauris atrodas ar Dž vai staigā ārā. Kāpēc to nedara māte? Arī par ārstiem. NMPD ieradās - Elīna filmē storijus, kamēr Nauris sēž ar bērnu un klausās, ko viņam stāsta. Vai bērna tēva attieksme nemainās pret tā saucamo "māti"? Un kur ir mīlestība? Nav jāstaigā rociņās un jālaizās publiski, bet tu gribi teikt, ka vīrietim šis viss ir ok un viņš tā dzīvos visu atlikušo dzīvi?
Es rakstīju, ka personīgi man nešķiet, ka tur ir mīlestība..Eksperte. @ 16.07.2023 15:40
Tas Nauris kaut kāds infantils, ka nevarētu no tādas briesmīgas un neko nevarošas nejēgas, Elīnas, aiziet? Spriedelē kur kāda kam mīlestība. Varbūt ir. Varbūt nav. Kā citi to var zināt. ?
CallMeAnnika @ 16.07.2023 15:49Es rakstīju, ka personīgi man nešķiet, ka tur ir mīlestība.
Arī manas domas, ka Elīna Naurim ir ērta, vismaz pašlaik. Gan par melno biznesu, gan to, ka netraucē, kamēr Nauris visu dara "tehniski". Lielisks aizsegs. Ko patiesībā dara Nauris, to Elīna pat iedomāties nevar.
Arī jaunas meitenes lielākoties ir kopā ar veciem vīriešiem, jo viņām ir ērti - nauda. Nevis jo mīlestība.
Te diskutē. Atbildēju uz to, ko domāju. Tāpat kā tu te raksti savas domas, es uzrakstīju savas..Eksperte. @ 16.07.2023 15:53
Pieņamam, ka tava teorija ir arī prakse.
Un kas no tā mainās?
Eksperte savu pateica. Šeit nevar rakstīt, jo kas no tā mainās. :Dmagdalena333 @ 16.07.2023 15:56Kamēr eksistēs, pareizāk teikt kamēr Butterfly ienesīs augļus, un kamēr Elina būs aktuāla sekotājiem, Nauris nekur neies. Naurim patīk nauda, un ar Elīnu ir viegli pie tās naudas tikt. Vai tiešām kāds tic, ka, ja Butterfly nobankrotētu un Elīnas popularitāte beigtos, Nauris ar viņu būtu kopā? Ar tādu, kam nav mātes jūtas, ar tādu, kas ne gatavo, kas aizmieg katru vakaru ar telefonu rokās, tādu kurai pilnīgi nekas neinteresē, nav laika nekam citam kā veikalam, nagiem un matiem utt. Nauda ir visam pamatā, netrūkst jau arī tadas sievietes, kas neiet prom no vira dzērāja, vira krāpēja, vīra sitēja, jo viņš nodrošina finansiāli, nu Naurim pat jāsaka tā situācija nemaz nav tik traka?
.Eksperte. @ 16.07.2023 15:40
Tas Nauris kaut kāds infantils, ka nevarētu no tādas briesmīgas un neko nevarošas nejēgas, Elīnas, aiziet? Spriedelē kur kāda kam mīlestība. Varbūt ir. Varbūt nav. Kā citi to var zināt. ?
CallMeAnnika @ 16.07.2023 15:58Te diskutē. Atbildēju uz to, ko domāju. Tāpat kā tu te raksti savas domas, es uzrakstīju savas.
IG tev vēl joprojām neiet, ka kļūsti piekasīga? Varbūt tad lai forums nomirst un vairs neviena neko neraksta? Mainās vai nemainās, vienalga. Te nāk diskutēt.
CallMeAnnika @ 16.07.2023 16:00Eksperte savu pateica. Šeit nevar rakstīt, jo kas no tā mainās. :D
Bet ++ tavam rakstītajam.
Lula @ 16.07.2023 16:05
Vai ne, tas laikam kaut kāds dažu sieviešu instinkts, pažēlot nabaga puisīti.
Pats taču visu šitu ir izveidojis, sākot no buķika, beidzot ar sievu, kura badojās un špricē sevi visās vietās.