Metaforaas @ 14.07.2023 16:12
Nu varbūt šī aukle pati nevēlas būt publiska , aukle tomēr jau nav ģimene , tas ir cilvēks kuram maksā , lai viņš pieskatītu bērnu.
Metaforaas @ 14.07.2023 16:12
Nu varbūt šī aukle pati nevēlas būt publiska , aukle tomēr jau nav ģimene , tas ir cilvēks kuram maksā , lai viņš pieskatītu bērnu.
tak reel aukle bijaMiniMe33 @ 14.07.2023 17:45
Mana omīte divus bērnus izauklēja no bebīšu vecuma līdz skolai , uz viena bērna izlaiduma pat paspēja , uz visiem svarīgajiem svētkiem , dzimšanas dienām skolas sākšanos utt tika aicināta, jo viņa ar to mazo bija vairāk kā vecāki, nu un protams arī viņai albums bija pilns ar to bērnu bildēm, vairāk bildes kā ar mazbērniem. Tāpat kā klases audzinātājām ir bildes utt, taa nekas ka maksā, tomēr tā ir mīļa persona, liekas ka drīzāk šî aukle nav pietiekami “bombīga” un neiederas šajā “šiko” cilvēku klubiņā… nedomāju ka tāda tante gados nez kādu privātumu vēlas, drīzāk Didrihsoni slēpj, lai kāds žurnālists neatrod un neizprašņā un neuzkož kādus zilus brīnumus ko aukle varētu pstāstīt .. ? vai tad vispār šī tante kādreiz ir kaut kur parādīta? Vai tik cik paparaci noķēruši ?
Vēl tikai 2 vienības palikušas no izmēra, kas Elīnai bija mugurā. Skrienat un ieķerat, meitenes. Varbūt patrāpīsies tas laimīgais šortkostīms, kas Elīnai bija mugurā. :Dmagdalena333 @ 14.07.2023 17:22Jā, Elīna katru reizi, katru dienu aizmirst noņemt birkas, visos ceļojumos, visi foto paraugi ir ar birkām, live laikā mugurā ir apģērbi ir ar birkām, tā viņai ir hroniska kaite aizmirst noņemt birku. Fui, pretīgi, es tiešām nesaprotu, kas tajā meļu kantorī iepērkas
MiniMe33 @ 14.07.2023 17:45
Mana omīte divus bērnus izauklēja no bebīšu vecuma līdz skolai , uz viena bērna izlaiduma pat paspēja , uz visiem svarīgajiem svētkiem , dzimšanas dienām skolas sākšanos utt tika aicināta, jo viņa ar to mazo bija vairāk kā vecāki, nu un protams arī viņai albums bija pilns ar to bērnu bildēm, vairāk bildes kā ar mazbērniem. Tāpat kā klases audzinātājām ir bildes utt, taa nekas ka maksā, tomēr tā ir mīļa persona, liekas ka drīzāk šî aukle nav pietiekami “bombīga” un neiederas šajā “šiko” cilvēku klubiņā… nedomāju ka tāda tante gados nez kādu privātumu vēlas, drīzāk Didrihsoni slēpj, lai kāds žurnālists neatrod un neizprašņā un neuzkož kādus zilus brīnumus ko aukle varētu pstāstīt .. ? vai tad vispār šī tante kādreiz ir kaut kur parādīta? Vai tik cik paparaci noķēruši ?
pepija @ 14.07.2023 19:58es saprotu,ka ta torte bija ar mastikas figuram pa virsu....es vairakus gadus atpakal,kad man dels bija mazaks,ar pasutiju kuku ar multfilmu teliem mastikas figuram...goda vards neviens to kuku needa,tas mastikas ir tik pretiga garsa,nezinu no ka vinas taisa....pati kuka itka mums bija ok,bet kopa ar tto mastiku galigi nedama..ar uztisjam tik bidles un beigas to kuku izmetam..varbut seit ir tas pats viniem bija
Metaforaas @ 14.07.2023 21:18
Nu omīte un algots cilvēks ir divas dažādas lietas , palikšu pie sava , ka cilvēks varbūt vienkārši nevēlas publicitāti , vai tad visiem ir vēlme atrādīties, domāju ka nē.
magdalena333 @ 14.07.2023 23:15Ja nemaldos, nebija gadu, bet divus gadus vecs spondž, kuru izmērcē trauku mazgājamā šķidrumā un priecīga lieto tālāk, tā redz dzīvo biznesmeņi. Bet, gan jau šī bija kā reklāmas aizsākums, tūlīt atkal šie burvīgiem spondži būs pieejami. Elīnai viss ir paredzami, ja kaut ko sāk reklamēt, tad tūlīt produkts būs pieejams?
nu tas kā Fast and Furious. Par Family var kļūt jebkurš. Pat kruķis, kas meloja un izlikās par draugu, lai ieliktu tevi aiz restēm, bet beigās pārdomājaCallMeAnnika @ 14.07.2023 16:53Pusei no tiem visiem, nav nekāda sakara ar Dž. Elīnas un Naura ģimene, brāļi, māsas, Anna, Annemarija, kas ir kā otra aukle. Fotogrāfe, jo arī viņa daudz pavada laiku kopā. Bet friziere un Elvis ar savu draudzeni + vēl kādi cilvēki. Tas tā, lai pašiem nav garlaicīgi un izskatītos lielāks svinētāju bariņš?