Ja netraucē, ka modeles apakšveļā bildējas viņas gultā, tad noteikti netraucē aukle visur līdzi.bouquettt @ 13.07.2023 10:52Man arī šķiet dīvaini, kā viņiem pašiem netraucē, ka visur līdzi brauc aukle. Nu svešs cilvēks. Vai tiešām nekad negribas pabūt tikai ģimenes lokā? Bet nu viņiem jau mājās arī vienmēr pilns ar random cilvēkiem, privātums laikam nav tik svarīgs.
CallMeAnnika @ 13.07.2023 15:11Varētu uzprasīt, cik maksāja Kingu izbraukuma furgons, ja pati maksāja. :D Kādai ir nojausma, cik tas izmaksā?
Surikāta torti viņai uztaisīja bez maksas tā sieviete, pie kuras bija uz meistarklasi. Man šķiet , ka cita taisīja torti vai šoreiz bija jāmaksā un tāpēc negaršīga?Candycane @ 13.07.2023 15:56Viņa Džeisona dz.d kūku sūtīja tur pat,kur naurim toreiz to surikāta torti? Tad teica,ka smuka,bet nav garšīga.. tagad tas pats stāsts
*Cap @ 13.07.2023 16:16Varu saderēt, ka par kūku pašai bija jāmaksā, tādēļ arī pasaka, ka nav izdevusies
magdalena333 @ 13.07.2023 17:09Es kaut ko nesaprotu, viņa tak tur testēja tās kūkas, tak vēl reklamēja cik labi, ka šitā var notestēt pirms tam un, tad pasūtīt kura garšo. Tagad sanāk, ka viņa vienkārši reklāmas pēc izmantoja DŽ dzimšanas dienu, noreklamēja to vietu par šādu opciju (gan jau par to saņēma €), bet beigās vispār sūtīja no citas vietas, nezinot kā garšo un atkal, kā vienmēr viss ir slikti?
Vispār skumīgi, ka bērnam it kā uzrīkota jubileja, it kā vajadzētu būt tā, ka sanākuši tuvākie cilvēki, bet bērns dzīvojas ar aukli, šādā dienā jau nu man liekas, ka vecāki, vecvecāki jau nu varēja bērnu paucināt, liekas tas bērns pilnīgi atstumts, un, protams, Dž redzams Elīnai rokās tikai, kad jātaisa bildi?♀️
esuntu18 @ 13.07.2023 11:43Jau ilgāku laiku sekoju līdzi Elīnas gaitām IG un šodien atskatoties uz Džeisona dzimšanas dienu, beidzot neizturēja arī mani nervi! Saprotu, ka liktenis mums katram ir izrakstīts savàdāks un katram ir uzlikts panest tik daudz dzīves smagumus, cik viņš spēj! Es savu ilgi gaidīto puisēnu pazaudēju, pat neiepazinusi, neauklējusi un nemīļojusi! Un tad ir šī ittkā ģimene, kurai ir dots tik brīnišķīgs, veselīgs un smaidīgs dēls, bet izskatās, ka ne mamma, ne tētis to nespēj novērtēt! Ļoti sāp sirds, skatoties uz to vienaldzību pret savu bērnu un lielo mīlestību pret ārprātīgām lupatām!