kuššššš @ 13.07.2023 10:04Gan jau no Didras šodien būs rūpīgi sapozētas bildes, kā Džeisonam bija fantastiska dzimšanas diena un kā gada māte viņu visu pasākumu mīļoja.
Viņa bija ielikusi to storiju uzreiz pēc dzemdībām un es atcerējos, kā man piecas minūtes likās, ka tas bērns mainīs Didru. Naivi no manis, zinu.
Pompom @ 13.07.2023 10:20Man interesē kā tā var. Labi aukle, dārziņš, ome vai kas cits, protams, ir liels palīgs, it sevišķi, ka vecākiem kaut kas ir jādara (jāstrādā, kaut kur jāaizskrien), tas vel ir saprotams. Bet kā var visur, kur brauc ņemt līdzi svešu cilvēku, kas ir nonstopā ar tavu bērnu, it īpaši bērna pirmajā jubilejā, kur visai uzmanībai būtu jābūt veltītai viņam. Vai nu es nesaprotu, bet tas ir ārpus manas morāles. Man ir neērti, kad es atrodos vienā telpā ar omēm un viņas grib visu laiku ucināties un saka, lai pasēžu mierīgi, viņas tiks galā. Jau tad man ir neērti un nevaru mierīgi nosēdēt, jo tas ir mans bērns un mana atbildība. Es vienkārši nesaprotu. Viņiem pašiem kauns nav. Viņi nejūtas neērti vai vainīgi? Tur ir mīlestības 0. Kā tu vari prosta sēdēt pir galda, svinēt. Zinot, ka tavs bērns, kuram pietam par godu ir jubileja sēž kaut kur nostāk ar svešu cilvēku. Man nav komentāru.
bouquettt @ 13.07.2023 10:52Man arī šķiet dīvaini, kā viņiem pašiem netraucē, ka visur līdzi brauc aukle. Nu svešs cilvēks. Vai tiešām nekad negribas pabūt tikai ģimenes lokā? Bet nu viņiem jau mājās arī vienmēr pilns ar random cilvēkiem, privātums laikam nav tik svarīgs.
bouquettt @ 13.07.2023 10:52Man arī šķiet dīvaini, kā viņiem pašiem netraucē, ka visur līdzi brauc aukle. Nu svešs cilvēks. Vai tiešām nekad negribas pabūt tikai ģimenes lokā? Bet nu viņiem jau mājās arī vienmēr pilns ar random cilvēkiem, privātums laikam nav tik svarīgs.
latvjubarbija @ 13.07.2023 10:10Kas uzstājās? Bija tak, kā minimums, Kivičs ar slavas dziesmām?
Bellini @ 13.07.2023 09:52Kāpēc Džeisonam nevareja paņemt kadu kaut mini atrakciju, kur izklaidēties? Var nerakstīt, ka viengadniekiem nekas neinteresē, vienīgais kam nekas var neinteresēt ir vecāki, esmu bijusi ari ar mazākiem bērniem par 1 gadu spēļu istabā un viņiem tur viss interesē un patīk, tapēc ari te varēja paņemt kaut mini bumbu baseinu, burbuļmašīnu, nu jebko, nevis stūrīti nogrūst auklei bērnu kamer visa ģimene draudzīgi sēž pie galda un svin bērna dzimšanas dienu.
Noteikti Elīna tagad smagi močī izvēloties un fotošopē savas bildes, lai var salikt instagramā kādi Džeisonam izdevās svētki, ak laimīgais Džeisons, viņam tak par godu bija busiņš ar kebabiem, ko neviens nekad nebūtu domājis, kā gan Elīna ko tàdu iedomājās, wow
Candycane @ 13.07.2023 12:03Kingu tā kā pašiem nevajadzēja sevi nodrošināt ar ģeneratoru,ja taisās doties izbraukumos?
magdalena333 @ 13.07.2023 12:30Jā, noteikti, Elīna, mēs visi Tev noticējām, ka paši maksājāt par to ēdienu? Kings šefs pats pienāca pie viņiem , un pateica, ka viņi izbrauc ar ēdināšanu, aizbrauks pie viņiem, bet Tu lielā influencere mūs noreklamēsi, pati visu apmaksāsi un pat ģeneratoru atradīsi?