HiacinteBurkaa @ 07.07.2023 22:36
Vai ne, tai arī šobrīd tādas pinkas pieliktas (tik blondas, ikdienā viņai krāsoti spilgti rozā) un piena kannas kārtējo reizi palielinātas ?
Tā vienīgi neslēpj, ka dzer un pīpē.
https://instagram.com/justqueen88?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Ivy Blanks @ 07.07.2023 22:47
Tad es tevi iepriecināšu. Tu esi ļoti līdzīga Elīnai, un arī tikpat kā transvestīts ? Jūs varētu būt labaas draudzenes, būs lietas par ko parunāt. Par filleriem, botoksu un parūkām ?
.Eksperte. @ 09.07.2023 10:53
A kā tu zini kas tā tāda ir? ?
.Eksperte. @ 09.07.2023 10:53
A kā tu zini kas tā tāda ir? ?
Ka vina pati neredz, ka izskatas pretīgi? Tur nav neka seksīga vai kam skaust.
HiacinteBurkaa @ 07.07.2023 22:36
Vai ne, tai arī šobrīd tādas pinkas pieliktas (tik blondas, ikdienā viņai krāsoti spilgti rozā) un piena kannas kārtējo reizi palielinātas ?
Tā vienīgi neslēpj, ka dzer un pīpē.
https://instagram.com/justqueen88?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Jebkuram saprātīgi domājošam cilvēkam būtu grūti strādāt ar priekšniecību, kurai jāsaka, ka attiecīgās dienās ir sarkanie datumi un jāmaksā dubultā. Vai pie Elīnas darba ņēmējām ir vienalga, galvenais, ka es esmu Didrihsones darbiniece?Ameliya @ 09.07.2023 14:42Šodien live beigās: “rīt pirmdiena, visi uz darbuu! Čau!”
Atkal neviens nav pateicis… :)
a Kas rit pa sarkano datumu? Vai ta nav tikai dziesmu svetku dalibniekiem brivdiena?CallMeAnnika @ 09.07.2023 14:51Jebkuram saprātīgi domājošam cilvēkam būtu grūti strādāt ar priekšniecību, kurai jāsaka, ka attiecīgās dienās ir sarkanie datumi un jāmaksā dubultā. Vai pie Elīnas darba ņēmējām ir vienalga, galvenais, ka es esmu Didrihsones darbiniece?
Labrīt! Visiem oficiāla brīvdiena.Kenty @ 09.07.2023 15:44a Kas rit pa sarkano datumu? Vai ta nav tikai dziesmu svetku dalibniekiem brivdiena?
man ir atvalinajums neko nezinu😁bet ja nopietni ,tad peksnas sarkanie datumi arī grāmatvežiem haosu uztaisa,jo pagasreiz pec hokeja,darba vieta ilgi domāja kā to brivdienu sakartot.jo parasti mes sarkanajos nestradajam.soreiz stradājām,un stundas rekinaja ,ka ta dienaena sanak ar virstundam vai bez.un viss menesis kopumā kā sansk ,jo bija standarta sarkanie arīCallMeAnnika @ 09.07.2023 16:00Labrīt! Visiem oficiāla brīvdiena.
Ivy Blanks @ 09.07.2023 12:00
Zinu kopš Jelgavas un skolas. Plānprātība un tukšs būris visu mūžu.
Kenty @ 09.07.2023 16:56man ir atvalinajums neko nezinu?bet ja nopietni ,tad peksnas sarkanie datumi arī grāmatvežiem haosu uztaisa,jo pagasreiz pec hokeja,darba vieta ilgi domāja kā to brivdienu sakartot.jo parasti mes sarkanajos nestradajam.soreiz stradājām,un stundas rekinaja ,ka ta dienaena sanak ar virstundam vai bez.un viss menesis kopumā kā sansk ,jo bija standarta sarkanie arī
Ausmas tante @ 09.07.2023 17:28
Labrīt, šī nav pēkšņa brīvdiena kā saistībā ar hokeju. Jau gada sākumā pirktajos kalendāros rītdiena ir sarkanais datums. Tātad par to bija zināms kā minimums 1. janvārī.
9tais ir sarkanais.10 .parceltais.jo svetdiena.un visos kalendaros sanāk neiekrāso,bet kam jāzin tas jau zin laikam.lai gan grafika netika iezimets 10 tais ka brivdiena,kam 10tais ir pedeja diena pirms atvalinājuma.Gan jau viņiem arī ,kas stundas skaita,un reķina algas to zin,jo lielākoties visus sarkanos datumus viņi strādā.Ausmas tante @ 09.07.2023 17:28
Labrīt, šī nav pēkšņa brīvdiena kā saistībā ar hokeju. Jau gada sākumā pirktajos kalendāros rītdiena ir sarkanais datums. Tātad par to bija zināms kā minimums 1. janvārī.
Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku noslēguma diena būs svētku diena un, ja noslēguma koncerts iekritīs sestdienā vai svētdienā, nākamā darbdiena būtu brīvdiena. To paredz Saeimas ceturtdien, 2.oktobrī, galīgajā lasījumā atbalstītie grozījumi likumā „Par svētku, atceres un atzīmējamām dienām”.
Tu esi ļoti laba darbiniece, jo tevi var viegli apmānīt. Tev atvaļinājuma diena pagarinās par dienu, bet tu neko nezini. Darba devējam labāk, jo darbinieks neko nezin, bet slikti, jo darbinieks nav apveltīts ar smadzenēm.Kenty @ 09.07.2023 20:219tais ir sarkanais.10 .parceltais.jo svetdiena.un visos kalendaros sanāk neiekrāso,bet kam jāzin tas jau zin laikam.lai gan grafika netika iezimets 10 tais ka brivdiena,kam 10tais ir pedeja diena pirms atvalinājuma.Gan jau viņiem arī ,kas stundas skaita,un reķina algas to zin,jo lielākoties visus sarkanos datumus viņi strādā.