Man vairāk šķiet, ka atzinības trūkums nevis uzmanības. (Diagnozes neuzstādu). Ja ir atzinība, ir arī uzmanība.Berry5 @ 04.07.2023 09:43Man atkal liekas, ka viņa nevis dara ko grib. Bet ir ar uzmanības trūkumu un lien no ādas ārā par jebkuru komentāru viņas virzienā. Uzmanības trūkums un viss- tas ir tas kas viņu motivē no rīta.
Rozā briesmīgāki.SantaClub @ 04.07.2023 00:29Es pat nezinu kuri mati izskatās briesmīgāk - sirmie vai šie rozā!?
Matus, nagus, skropstas var pārkrāsot, noņemt, pielikt, bet lūpas un sejas fillerus nav tik viegli izlabot.kuššššš @ 04.07.2023 09:58
Godīgi, es reizēm par to pašu iedomājos.
Kaut tagad - nu nav tie slotas mati labākā izvēle un neizskatās skaisti (ok, rozā krāsā ir labāk kā tie raganas pelēkie, bet tāpat). Bet viņai pofig - grib, uztaisa un staigā.
Man tādu pofigismu dzīvē par to, ko citi par mani domā... un es noteikti dzīves beigās nožēlošu, ka to vai šo nepamēģināju baidoties, ko par mani padomās. Didra diez vai nožēlos kko. Viņa būs darījusi visu, ko gribēja, kā gribēja un izskatījusies, kā gribēja, pilnīgā pohujā, ko kāds cits domā.
Tikai kurš tic, ka #patipirka?Tērvetniece @ 04.07.2023 10:42https://www.1188.lv/zinas/elina-didrihsone-sev-uz-dzimsanas-dienu-uzdavinajusi-jaunu-frizuru/17108
Astoņas stundas, lai kļūtu par rozā birsti / Anime briesmoni ?
Atgādina klaunu šajās bildēs. Tikai nevajadzētu likt klauna make-up. Pietiek ar šiem matiem un viņas ikdienas make-up uz sejas :DL.. @ 04.07.2023 12:05
Tā seja izskatās tāda matu dēļ vai kas ar viņu šodien Butterfly storijos notiek?
L.. @ 04.07.2023 12:05
Tā seja izskatās tāda matu dēļ vai kas ar viņu šodien Butterfly storijos notiek?
Bubuu @ 04.07.2023 13:01
Izskatās pēc ~50 gadus vecas krievu skatuves zvaigznes, kas veikusi nez cik operācijas lai it kā izskatītots jaunāka... bet rezultāts ir briesmīgs.
magdalena333 @ 03.07.2023 20:51Man personīgi, nu fuj, krāsa drausmīga, un tās čirkas viņai nepiestāv, jau pēc viņas frizūrām šeit ir pārrunāts, ka taisni mati viņai izskatās vislabāk. Tiešām, koptēls ļoti lēts, es jau vienmēr šausminos par to apģērbu, tām krāsām, ko viņa izvēlas, tagad tie mati nu kaut kāds ?. Tad vismaz tagad izvēlētos kaut ko piezemētu apģērbā, bet nē, tas jau nav par Didrihsoni, tur tak ir bezgaumības no augšas līdz apakšai, bet, lai jau mazais bērns priecājas, 100% uzmanības trūkums, ilgi nav bijis kaut kāds lētais raksts par viņiem, tad nu bija kaut kas jāizdomā?
Sadolina @ 04.07.2023 17:28Storijos, kuros reklamē melno peldkostīmu, izskatās, ka sašņaukusies būtu.. Nu kur var šādi tirināties. Nu tiešām! Kā var būt tik pārspīlēti daudz enerģijas..!?
Lula @ 04.07.2023 17:36
Tēlo drošvien, kompensē to, ka enerģija patiesībā trūkst.
Lorra @ 04.07.2023 18:45Nu kad bija tie pelēkie mati, te liela daļa tik drukāja, ka Elīna varēja jau vismaz izvēlēties rozā, būtu smukāk, bet pēkšņi kad ir tie rozā, jau atkal te pārslēdzas uz citu krasu. ?
Man šāda tipa mati vispār neuzrunā, bet smieklīgi no malas lasīt gan ir. ?
HiacinteBurkaa @ 04.07.2023 19:42
Neatceros komentārus par rozā krāsu ?