fui, normāls cilvēks pie normāla prāta esot neko tādu neliek publiski. Vispār pat ne publiski nezinu kas tā ēdot cūkojas.L.. @ 27.06.2023 00:39
Šī pelmeņu ēšana tuvplānā... Es, laikam, vakaros viņas storijus neskatīšos. Tas bija nepatīkami. Ēdiens krita atpakaļ lielajā traukā, tā siera staipīšana, košana. Paldies, bet nevajag tik tuvu. Nevajag privātas lietas rādīt.
EsPati @ 27.06.2023 18:16Un nākamais šedevrs klāt - saldētās kartupeļu pankūkas un zivju pirkstiņi. Man rodas vēl tāds jautājums - ko viņi dod ēst normālu savam gandrīz viengadniekam?Šinī vecumā šķiet mēs jau ēdām no kopīga katla. Zupas, kotletītes, kartupeļu biezenis, makaroni, griķi. Ko ēd viņas DŽ?Zivju pirkstiņus grauž?????♀️ Arī kad kafūzī bija. Tad tik daudz iespēju, ko pasūtīt bērnam šķīvītī apēst, bet šai tikai friči un bērnam maisījums. Jo tā vieglāk ??♀️ Te būs kā kiviču pārim, ka bērns neko vairāk par maisījuma pudeli nezinās. Un uz normālu ēdienu skatīsies kā uz kaut ko nezinamu.
Es nemaz nekomentēšu didras izskatu ar tām pārmālētajām acīm un lūpām. Briesmīgs kopskats un briesmīgas problēmas galvā.
Katram jau arī sava vērtību skala. Kādam gribas baudīt skatus un kultūru, kādam Saulietes stilā pietiek vienkārši visu dienu zvilnēt pie jūras/baseina un dzert kokčikus. Didrai gan jau etalons būtu pilsēta, kur katrā ēkā lifts, stāvvieta un uz katra stūra benzīntanksDaisey @ 26.06.2023 14:48
Te nu gan Tu dirs. Kuldīgā ir ko darīt. Ir kur staigāt un labi pavadīt laiku. Tāpat kā Ventspilī. Katrā no tām pilsētām ir sava odziņa un savs šarms. Vajag tik iet un darīt. Visi pieraduši te Rīgā dzīvot
amoreamore @ 27.06.2023 18:17
Nu, Dž ir paveicies, ka viņam ir aukle. Iespējams, ka vismaz viņu pagatavo ko normālu bērnam paēst.
EV @ 26.06.2023 23:32Pelmeņi ar malto gaļu un sēnēm 23.30 ir kaut kas ?. Bez komentāriem ? Rīt gan jau tikai burkānus ēdīs
EsPati @ 27.06.2023 18:16Un nākamais šedevrs klāt - saldētās kartupeļu pankūkas un zivju pirkstiņi. Man rodas vēl tāds jautājums - ko viņi dod ēst normālu savam gandrīz viengadniekam?Šinī vecumā šķiet mēs jau ēdām no kopīga katla. Zupas, kotletītes, kartupeļu biezenis, makaroni, griķi. Ko ēd viņas DŽ?Zivju pirkstiņus grauž?????♀️ Arī kad kafūzī bija. Tad tik daudz iespēju, ko pasūtīt bērnam šķīvītī apēst, bet šai tikai friči un bērnam maisījums. Jo tā vieglāk ??♀️ Te būs kā kiviču pārim, ka bērns neko vairāk par maisījuma pudeli nezinās. Un uz normālu ēdienu skatīsies kā uz kaut ko nezinamu.
Es nemaz nekomentēšu didras izskatu ar tām pārmālētajām acīm un lūpām. Briesmīgs kopskats un briesmīgas problēmas galvā.
Tāpēc saka, ka bērni ir vecāku spogulis. Cerams, ka tā nebūs šajā gadījumā.EsPati @ 27.06.2023 18:16Un nākamais šedevrs klāt - saldētās kartupeļu pankūkas un zivju pirkstiņi. Man rodas vēl tāds jautājums - ko viņi dod ēst normālu savam gandrīz viengadniekam?Šinī vecumā šķiet mēs jau ēdām no kopīga katla. Zupas, kotletītes, kartupeļu biezenis, makaroni, griķi. Ko ēd viņas DŽ?Zivju pirkstiņus grauž?????♀️ Arī kad kafūzī bija. Tad tik daudz iespēju, ko pasūtīt bērnam šķīvītī apēst, bet šai tikai friči un bērnam maisījums. Jo tā vieglāk ??♀️ Te būs kā kiviču pārim, ka bērns neko vairāk par maisījuma pudeli nezinās. Un uz normālu ēdienu skatīsies kā uz kaut ko nezinamu.
Pa dienu bildējas, nedrīkst ēst, pa nakti gribās pielopsēties, jo pa dienu nav neko normālu ēdusi. Varbūt paēd un to visu atstāj podā pēc tam.Metaforaas @ 27.06.2023 20:08
Viņai vienmēr tie treknie ēdieni tiek taisīti pa nakti , galīgi neiet kopā ar to viņas tievēšanu.
Nācu tieši rakstīt par tiem pelmeņstorijiem. Akkk dieniņ..😞😱 Viņa pati pēc tam to visu noskatās pirms liek?Nafig tādi tuvplāni jāliek. Tās lūpas, acis… 🤢 Tak paņem šķīvi sušķe bļin. Ēd kā sivēns no aizgalda. Viss krīt atpakaļ, pagrābj pilnu dakšu ar to savu šedevru un tad ar savām milzu lūpām mēģina kriksīti no tā pagrābtā paņemt. Mēģina radīt mums iespaido, ka baigi ēd 👍🏼👍🏼 Bet normālu ēdienu jau nevar apēst. Didī, vai esi kādreiz cepusi kotletes, vārījusi kartupeļus?Gatavojusi normālus salātiņus klāt?Nu kaut ko normālu, parastu. Nevis visu šitos pusfabrikātus rīvmaizē. Visu ar kilogramu siera, fricīšus. Kāpēc nevar kādreiz kaut ko normālu apēst?
kreimene kas ir tie normālie ēdieni? 😄 tunča sacepums, kas viss sulo? Skudru pūznis? Bombiskais tiramisu? Pelmeņi? saldēti zivju pirkstiņi?