Devindesmitseptini @ 21.06.2023 11:39Kā var staigāt tādos zābakos šādā svelmē!?#ElīnaVar
CallMeAnnika @ 21.06.2023 13:09Elīna pieņem darbā meitenes ar tādu pašu intelekta līmeni, kāds ir viņai - zems.
Iedomājieties ieiet ZARA un tur apģērba gabalam birka ar uzrakstu - LEGINGI AR SAVILKUMU AIZMUGURĒ "RIEKSTIŅŠ" :D
latvjubarbija @ 21.06.2023 16:50
Es katru dienu pateicos par to, ka mani nepieņēma darbā pie viņas.. vai arī vispār neapskatījās manu e-pastu...
Tad es vēl mācījos skolā, un nebija vasarā ko darīt.amoreamore @ 21.06.2023 16:53
Tieši kāda bija Tava motivācija tur strādāt? Man tiešām interesanti :)
staky @ 20.06.2023 19:05Es nezinu, bet man visi tie butterfly komplekti /apģērbi nešķiet sievišķīgi vai seksīgi, vai kā viņi tur tos definē. Drīzāk uzsit tādu vidusskolnieču vibe, ja puncis un krūtis plikākas, jo labāk, nu nekad nevaru iedomāties pieaugušu sievieti darbā ar tādiem apģērba gabaliem :D
IceCream @ 22.06.2023 00:48
Es šodien eju pa Blaumaņa ielu un man pa priekšu slāj tāda viena nezinu, kas tie tādi kājād viņai bija, bet izskatījās pēc miesas krāsas koriģējošajām bumbierapenēm. Katrā ziņā, pa gabalu kā ar pliku dibenu. Augšā bombīga džinsu jaka ar bārkstīm. Tik smieklīgi izskatījās. Nodomāju, ka tipisks Didras kontingents. Ko domā, toč Butjikā iegāja.
Nezinu pircēja vai darbiniece, bet nu skats tajos lupatos krimināls.
Esmu bijusi 4x Butterfly veikalā. Darbiniecēm vienmēr kaut kas no veikala apģērba ir mugurā. Viņām liek pirkt un valkāt kā formas, atmaksā formas vai drēbes, ko pašas vēlas, vai tomēr pašas izvēlas iepirkties tur?IceCream @ 22.06.2023 00:48
Es šodien eju pa Blaumaņa ielu un man pa priekšu slāj tāda viena nezinu, kas tie tādi kājād viņai bija, bet izskatījās pēc miesas krāsas koriģējošajām bumbierapenēm. Katrā ziņā, pa gabalu kā ar pliku dibenu. Augšā bombīga džinsu jaka ar bārkstīm. Tik smieklīgi izskatījās. Nodomāju, ka tipisks Didras kontingents. Ko domā, toč Butjikā iegāja.
Nezinu pircēja vai darbiniece, bet nu skats tajos lupatos krimināls.
Acīmredzami ir, bet viņa pati uzskata, ka navArahne @ 22.06.2023 12:49Reāli nesaprotu, nu kā var visu laiku šitā dirst un pat nejusties neērti par to? Viņai ir kaut kādas mentālas problēmas vai kas?
Te jau bija minēts, ka nākamā naudas atmazgāšanas shēma. Bet ja izpārdošanā stāv 20 lapas ar nevajadzīgām lupatām, tad varbūt arī noliktava vajadzīga, bet tur pietiktu ar ne pārāk lielu telpu.Metaforaas @ 22.06.2023 13:09Atnācu iekomentēt par jauno noliktavu , tiešām viņiem tik daudz drēbju ir ? Ja jau visām visu laiku sold out , vai tikai 2 modeli palikuši.
Arahne @ 22.06.2023 12:47Ko nozīmē “jostiņa dāvanā”, ja tā josta jau apriori nāk klāt tam kostīmam? Tikko pirku sev zīda halātu. Tad jau apakšveļas pārdevējai vajadzēja man teikt, ka tā jostiņa ir dāvanā.